Arama sonuçları: *

• Users: 1yoshe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1yoshe

Ryzen 5 5600 overclock

@HacıSOFU B550 M PRO VDH Anakart Var demiştim evet Mosfet soğutucu olan model şimdiden teşekkürler.
  2. 1yoshe

B550M Pro-VDH Ryzen 5 5600 overclock nasıl yapılır?

Merhaba hayatımda hiç overclock yapmadım pek bilgim yok PBO vs. hakkında bir şeyler duydum ama yardım almak istiyorum soğutucu olarak Thermalright X 120 SE var. [H3 id='RAM++GSkill+Ripjaws+CL16+3200MHz+Anakart+B550M+Pro-VDH']RAM : GSkill Ripjaws CL16 3200MHz Anakart: B550M Pro-VDH[/H3]
  3. 1yoshe

Diskte ayrılamış yeri geri diskle birleştirmek

Windows kurarken diskte 75 gb ayrılmamış yer bırakmışız bunu nasıl geri getiririm?
  4. 1yoshe

Max 3.5k mouse önerisi

Merhaba şuan hali hazırda ajazz aj159 pro kullanıyorum ve titremeleri vs. beni aşırı tilt etti ve düzgün kaliteli bir fare almak istiyorum 3.5k ya kadar bütcem var ancak daha iyi mantıklı tercih varsa birazcık daha üzerine çıkabiliri( parmak ucu claw tutuşu kullanıyorum bu arada)
  5. 1yoshe

Akım korumalı priz önerisi

Sistemim için güvenli bir akım korumalı priz arıyorum çünkü bendeki prize takınca çınlıyor priz değiştirince geçti sorunun bundan olduğunu anladım hepsiburadadan olursa iyi olur 500 600 tl bütçem var
  6. 1yoshe

Ekran kartı önerisi 10-15k

Ekran kartı tavsiyesi Ryzen 5 5600 - B550m Pro-Vdh Güzel bir ekran kartı arıyorum pek bilgim yok modeller hakkında ama fazla para ödemeyecceğim bir modeli şuan mı almalıyım yoksa indirim vs. mi beklemeliyim güzel cevaplarınızı bekliyorum... Bütçe MAX:15000
  7. 1yoshe

Ryzen 5 5600 fan ve termal macun tavsiyesi

Ryzen 5 5600 işlemci aldım fazla pahalı olmayacak ama işimide iyi görecek soğutucu ve termal macun arıyorum ayrı ayrı tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler (aklımda fan olarak dark freezer x123 var)
  8. 1yoshe

Çözüldü✓ Kasa ve PSU Önerisi Lütfen

Ryzen 5 5600 B550m pro-vdh sisteme psu ve kasa birlikte veya ayrı önerir misiniz?
  9. 1yoshe

Toplamayı düşündüğüm sisteme yorumlarınız lütfen.

Merhaba arkadaşlar, iyi günler! ☀️ Şu sıralar bütçem biraz kısıtlı olduğu için yaklaşık 1.5 yıl boyunca rahat kullanabileceğim bir DDR4 sistem toplamayı planlıyorum. Ancak fiyatlar gerçekten uçmuş, sıfır ürünler bile çoğu zaman 2. eldekinin aynı fiyatında. 🤯 Sizce bu kadar yüksek fiyatlara...
  10. 1yoshe

Ryzen 5 5600x anakart öneris

Ryzen 5 5600x almayı düşünüyorum ve hangi anakartı alacağıma karar veremedim 2.el olabilir.
Geri