Arama sonuçları: *

• Users: bakoo405
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Torrent oyun indirme

merhabalar yeni sistem dizdim ve güzel oyunlar indirmek istiyorum bunların başında last of us part 1, last of us part 2 ve hogwarts legacy geliyor fakat şuan bunları alacak bütçe pek olmadığı için torrent üzerinden indirmek istiyorum bu oyunların torrent indirme dosyalarını virüssüz, temiz...
  2. B

2k monitörü 1080p de kullanmak

merhabalar 2 monitör aldım ekran kartım zotac 4070 12gb işlemcimde r5 7500f (2560x1440p) çöüzünürlükten 1920x1080 e düştüğümde doğal olarak çözünürlüğü tam bölemiyor bunu tam bölecek şekilde bulanık olmadan 1920x1080de nasıl kullanabilirim bir çözümü var mıdır?
  3. B

2k monitör önerisi ve uyum

zotac 4070 12gb ve ryzen 5 7500f işlemcim var 2k monitör almayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım oynadıgım oyunlar %50 hikaye %50 fps oyunları özellikle valorantta çok mesai yapıyorum herhangi bir sıkıntısı olur mu fps düşüşü görüntü kalitesi vesaire Monitörü aşağıya bırakıyorum...
  4. B

2k monitör 4070 ve ryzen 5 7500f için sıkıntı olur mu

zotac 4070 12gb ve ryzen 5 7500f işlemcim var 2k monitör almayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım oynadıgım oyunlar %50 hikaye %50 fps oyunları özellikle valorantta çok mesai yapıyorum herhangi bir sıkıntısı olur mu fps düşüşü görüntü kalitesi vesaire Monitörü...
  5. B

Çözüldü✓ 50k bütçem var nasıl bir pc toplamalıyım

Merhabalar 50k bütçem var darboğaz yapmayacak beni uzun süre götürecek oyunlarda sıkıntısız oynayabileceğim şekilde bir pc dizmek istiyorum öneri yapar mısınız?
Geri