Arama sonuçları: *

1. sansi salvo

Öneri Atk Dragonfly A9 Wireless Mouse Alınır mı?

Dün VXE R1 SE+ için açmıştım aynı konuyu ama pek içime sinmedi. Bende A9 modeline yöneldim tutuş açısından falan. Plus modeli olmadığı için düz A9 alacağım. Üniversite de kullanacağım için çok fazla vakit geçirmem üzmeyecek olsa yeterli. Önerir misiniz kullananlar varsa deneyimlerini aktarırsa...
  2. sansi salvo

Öneri Vxe Dragonfly R1 Se+ Wireless Mouse Alınır mı?

Araştırma yaparken gözüme bu model takıldı. Yaklaşık 2k bütçe ayırdım kablosuz ve bataryalı olması önemli. Bu modeli kullanan veya bilenler varsa yardım ve görüşlerini bekliyorum. Başlıkta se yazdım ama düz r1 de alabilirim...
  3. sansi salvo

Öneri Hp Omen 17 Alınır mı?

İki modelde 1 tb 5070/8 ancak 16 gb ram var. 5060/8 ancak 32 gb ram ve daha yeni işlemci olduğu için aklım çelindi. Önümüzdeki 2 sene yükseltme yapamam gibi. Ayrıca hall sensörü düzeldi diye okudum. kullanan veya bilgisi olan varsa öneride tavsiyede bulunursa çok iyi olur...
  4. sansi salvo

Laptop Önerisi Lazım Serisinden

Bu akşam, bilemedim yarın laptop almayı düşünüyorum. Bütçem minimum 50, maksimum 70 bin TL. Gerçekten değecek bir cihaz olursa 3-4 bin kadar daha çıkabilirim. Özellikle 1 TB depolama, en az 24 GB RAM ve RTX 5060 istiyorum. 16 GB RAM bana artık düşük geliyor. 5060 olmazsa RTX 4060/4050 de...
  5. sansi salvo

Elektrik Gitti Lol Oynayamıyom

Lol oynuyodum akşam işe gitmeden kafa dağıtayım dedim maç bitti lobiye döndüm elektrik gitti bir saattir yok.
  6. sansi salvo

Öneri Yazılım Geliştirme Öğrencisi İçin Laptop Önerisi

Yazılım geliştirme, lol cs için falan kullanırım ama genel yazılım üstüne. Bütçem tam kesin değil tahminim 60k yaparım sonraki aya kadar. En düşük 40k olur. Kroniksiz güzel önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak kampüste falan kullanırım o yüzden batarya önemli.
  7. sansi salvo

Öneri Güzel Powerbank Önerisi

Dostlar selam. Boşluk buldukça sahila dağa taşa balığa kampa gider çadır atarım. Şarj sorunuma çözüm bulmam lazım. Cihazım ip13 ama genelde iki üç kişi gittiğimiz için birden fazla kişi, minimum iki kişi kullanıyoruz. Bazen de tek şarjla idare etmemiz gerekiyor. Şöyle iki veya üç kişinin rahat...
  8. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Sınavdan çıktık dostlar nasıl geçti Beklentileriniz ve hedefleriniz neler?
  9. sansi salvo

Öneri Klavye ve Maus Önerisi.

Dostlar f/p önerilerinizi bekliyorum. Kablosuz olsalar daha iyi olur ama kabloluda olur. Genel olarak Lol cs ağırlıklı hikayeli oyunlar oynarım. Klavye %75 olursa daha iyi olur. Önerilere açığım.
  10. sansi salvo

YASİN KOLUN EVİ NERDE?

Bi çay içmeye gitmek istiyorum çok kafa adama benziyor yardımcı olucak var mı? Gırgır şamata için he banlamayın bide
  11. sansi salvo

GTA5 Türkçe yama kurdum ama açılmıyor

içerikleri daha iyi diye premium indir dediler bende indirdim. GtaTR den yama indirdirdim openIV üstünden kurdum ama oyun açılmıyor. herkes enchanted sürüm için olan videoları çekiyor hata alan falan da görmedim. sitedeki adımları tek tek yaptım defalarca tekrarladım ama oyun hala açılmıyor...
  12. sansi salvo

24 DENE SONRA DÜNYA KUPASINDAYIZ!

24 sene sonra ilk kez dünya kupasına girmeye hak kazandık. İzlemesi bile stresli maçtı hele Kosova’nın kapanıp kontraya çıkmaları çok korkutucuydu. Sonuç olarak Orkun’un asisti ve Keremin golüyle dünya kupasına girmeye hak kazandık. Sohbet muhabbet dönsün diye konuyu açmak istedim siz neler...
  13. sansi salvo

Cloud3w dışarı fazla ses veriyor

Dostlar 1 sene olcak sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum benim için mükemmel bir kulaklık diyebilirim. Ancak son günlerde canımı sıkan bir durum var. Ses seviyesi yüzde yirmiden sonra dışarı bir tık ses vermeye başlıyor. Yüzde elliden sonra duyulabilir bir ses veriyor ve sesi maksimum yaparsam...
  14. sansi salvo

Amatör telsizcilik hakkında bilgi almak istiyorum

Dostlar selam. Bu ara amatör telsizcilere sardım. Merak ediyorum hatta elimden geldiğince başlamak istiyorum ama öncesin bu hobiyi yapan, bilgi veya deneyim sahibi olan varsa tecrübelerini okumak isterim. Nerden nasıl başlanır, neler yapılır, nelere dikkat etmem lazım paylaşırsanız sevinirim...
  15. sansi salvo

Edit arşivi bulabilir miyim?

Dostlar güncel videolar olmasa bile bir edit arşivi arıyorum. İnternette kaynak baktım ama pek bir sonuç alamadım. Bilen vardır belki sormak istedim.
  16. sansi salvo

Yardım Cs2 yanıt vermiyor sorunu

İyi forumlar dostlar kısaca sorun şöyle ; cs2 açmak istediğimde ( steam içinden veya kısayol fark etmiyor ) valve yazısı gelince donuyor, tıklayınca yanıt vermiyor. Oyuna girmek için bunu 3 veya 4 kez tekrarlıyorum en sonunda normal şekilde girebiliyorum. Bu gün yine aynı şekilde girdim. Maç...
  17. sansi salvo

IOS İOS 26 artık stabil midir?

ip13 cihazım var 18.2 sürümündeyim 18.7 ye yükseltsem mi yoksa direk ios 26 ya mı çıkartayım? pil sorunu, kamera ve stabilite sorunları çözüldümü?
  18. sansi salvo

Yardım Arızalı 3060 tamir edilebilir mi?

Model HP 3060 12 gb. Sorunu şu ki sürücüleri kurunca görüntü vermeyi kesiyor. Sanırım vramlerde sorun var. Tamir oranı nedir? Veya tamir görmeden çözülecek bir sorun mu?
  19. sansi salvo

🔥İndirim Proteinocn %35 indirim + %20 kod

Efsane Kasım ayağına indirim yapmışlar markaya karşı kin/nefret var ama ben iyi olduğunu düşünüyorum. İndirim linki bırakıyorum. %20 indirim kodu ; EFSANE https://proteinocean.com/paketler
  20. sansi salvo

2. El ürün alma hakkında

Dostlar hobi amaçlı bilgisayar parçası alıp satmak istiyorum. Sarı site ve benzeri yerlerde bazı ilanlar buldum. Ancak çok ucuza mesela 360mm deepcool sıvı soğutma 1800 tl yazmış sorduğumda hiçbir arıza yok garantisi devam ediyor diyor. Ben ürüne güven sağlamak için neler istemeliyim garanti...
Geri