Arama sonuçları: *

• Users: ChaedauX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Traş Makinesi Önerisi?

sakal ve bıyık için tıraş makinesi istiyorum. 3 günlük kısa şekilde kullanacağım sakalımı. ayarlanabilir bir şey istiyorum. 1000-2000tl arası bir model bakıyorum. Aklımda bir kaç model var Braun bt 3411 3560 vb. sizin de önerilerinizi bekliyorum.
  2. C

Beyaz sistemim ne kadar eder?

Satarsam sistemimin ne kadar edeceğini merak ediyorum. Anakart: asrock h610m-hdv m.2+ d5 Ram: gskill ripjaws m5 6000mhz cl36 16Gb Ekran kartı: Gigabyte Vision 3070 C İşlemci: i3 14100f PSU: msi mag A600DN Ssd: crucial p3 plus 1tb Sıvı soğutucu: Thermalright Frozen Horizon V2 360mm Kasa: Revenge...
  3. C

Oyun bilgisayarı önerisi

Bütçem 40-55k arası zorlayabilirsem 60 olabilir. Üniversite için hafif, uzun pil ömürlü, aynı zamanda da performanslı, harici ekran kartlı bir laptop arıyorum. Ultrabooklara baktım fakat ekran kartı lazım olursa diye düşünüyorum. Güzel şeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
  4. C

Asus Vivobook S14 M5406KA-PP060W Ultrabook almayı düşünüyorum.

Üniversitem için macbook dışında bilgisayar mühendisliği için ultrabook bakıyorum. 45bin tl ye bu özelliklere sahip bir laptop bulabilir miyim? 120Hz ve OLED olması çok hoş. Pil ömrü uzun istiyorum ayrıca performansı da üniversite sonuna kadar yetebilecek bir şey istiyorum.
  5. C

Üniversite için laptop önerisi.

Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım. Beni üniversite sonuna kadar götürecek, bataryası uzun ömürlü bir laptop istiyorum. Kafede vs çalışmak için. Arada valorant lol oynarım. ekran kartsız 40k-55k bandı arasında alınabilecek f/p laptop nedir? ikinci el de alabilirim.
  6. C

Yurda Masaüstü Götürmek Sorun Çıkarır Mı?

Burs alıp özel üniversitenin yurtlarında veya İstanbul devlet yurtlarında kalmayı düşünüyorum. 4 kişilik odada kalmayı düşünüyorum. Masaüstü götebilir miyim? Çalınması hasar görmesi vs sorun olur mu?
  7. C

Üniversite için laptop önerisi

Bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Üniversite için laptop bakıyorum. 2.el de olabilir. Max 55-60 bin tl (o da çok zorlarsam) bütçem var. Zenbook S16 şuan sıcak geliyor 2.el. Oyun bilgisayarı düşünmüyorum. Şarjı uzun gitsin. Üniversite boyunca beni götürsün yeterli. Macbook da olabilir ama...
  8. C

Satın aldığım G.SKİLL RAM'ler sahte mi?

Öncelikle hepinize merhaba. Ben (uğur böcekli siteden) 2.200tl ye 2x16GB olmak üzere 2 tane G.Skill RAM satın aldım. Aldığım ramleri sisteme taktım. XMP kapalı iken herhangi bir hata yok ve Cpu-z (XMP kapalı iken) sonuçları aşağıdaki gibidir. Elimde daha önceden almış olduğum G.Skill RAM...
Geri