Arama sonuçları: *

• Users: draken5423
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

R7 9700X ' I SOĞUTAMIYORUM RESMEN YANIYOR

İyi günler , 7 9700X işlemcim 130 w da tam yükte , oyunlarda alev alıyor resmen boşta da ortalama 64 derece. Kaliteli termal macun + kaliteli kule tipi kullanmama rağmen bir türlü düzgün ısılara gelmiyor. Tavsiyeniz var mı?
  2. D

BMW F30 MULTİMEDYA İÇİN YARDIM

Arkadaşlar selam f30 evo aracımda multimedyada hata oldu sıfırladım şimdi ise bmw ana menüsüne giremiyorum ama android kısmı çalışıyor
  3. D

Zayıflama içeceğinin adı neydi?

Arkadaşlar merak ettim ilaç gibi bir çay vardı sanırım onun adı neydi? Baya reklam dönüyordu eskiden ama şimdi göremedim . Kullanan var mı tavsiye eder misiniz . Aşırı kilolu değilim ama 5 kilo versem müthiş olur
  4. D

Yeni yapılmış dövmede ki kılları tıraş makinesiyle alsam sorun olur mu?

Koluma 1 hafta önce yaptırdığım dövme de doğal olarak kıllar çıktı. Tıraş makinesiyle alsam sorun olur mu? Şuan kabuk dökme aşamasında . Lütfen sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap versin teşekkür ederim.
  5. D

Yeni yapılmış dövmede ki kılları tıraş makinesiyle alsam sorun olur mu?

Koluma 1 hafta önce yaptırdığım dövme de doğal olarak kıllar çıktı. Tıraş makinesiyle alsam sorun olur mu? Şuan kabuk dökme aşamasında . Lütfen sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap versin teşekkür ederim.
  6. D

ViewSonic VX2718-2KPC-MHDJ Monitör çok kötü performans

arkadaşlar bu monitörü kullanıp memnun olan var mı? ne ses kalitesi iyi ne görüntü . 2k diye aldık 1080p daha kaliteliydi
  7. D

Üst seviye bilgisayarda rustta düşük fps

Merhaba , rx9070xt r7 9700x 32gb ram ile rustta 1080p de 100 2k da 110 4k da 90 fps civarları alıyorum. Sadece rust için üst seviye sistem kurdum yetmedi kafayı yemeye çok az kaldı tavsiyelerinizi bekliyorum..
  8. D

Bu dövmeler kaç saat sürer ?

Merhaba , bu iki dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum kola 20 k boyuna 5k fiyat istediler sizce normal mi ? bir de kaç saatte tamamlanır ortalama bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
  9. D

Dövme hakkında bilgisi olanları buraya bekliyorum

Merhaba , bu iki dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum kola 20 k boyuna 5k fiyat istediler sizce normal mi ? bir de kaç saatte tamamlanır ortalama bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum...
  10. D

Anakartta ki vidayı sökemiyorum

Merhaba , kule tipi soğutucumu değiştireceğim yeni aldığım soğutucunun soketi farklı olduğu için işlemcinin orada ki 4 vidayı çıkartmam gerekiyor ama 0 anakartta 1 vida çıkmıyor nasıl olabilir anlayamadım var mı öneriniz?
  11. D

Cyberpunk 2077 FSR4 gözükmüyor

Merhaba 9070xt ekran kartım da the last of us 2 için fs4 ayarı var ama cyberpunk da çıkmıyor nasıl açabilirim bilen var mı?
  12. D

AM5 İşlemciye termal macun bulaşsa sorun oluyor mu?

Termal macunlar iletken değil biliyorum ama yine de sormak istedim Bu boşluklara termal macun döküldü kulak çubuğu ile temizledim biraz kaldı sorun olur mu?
  13. D

R7 9700X Yük altında 95 dereceye kitliyor

Merhaba cpu z üzerinden test yaptığımda 95 derece kitliyor normal mi? İşlemcim 130w civarı güç çekiyor ayrıca 2 adet kule tipi soğutma değiştirdim sıcaklık değişmedi
  14. D

Ptt kargo Eskisi kadar kötü mü?

Merhaba 2 günde gelen kargolarım ptt ile gelince 1 haftayı buluyordu . Şimdi de öyle mi? Yoksa eskiye göre iyi mi acaba
  15. D

Hangi PSU 'yu almalıyım

Merhaba , RX 9070 XT R7 9700X sistemim için uygun fiyatlı (bütçem kalmadı ) PSU aramaktayım. Sizce hangisini almalıyım bir de High power olan model de 4x8 pcı çıkışı var mı ? Sitesinden baktım 4x6 diyor ama o yanlarında ki ikişer pin standart mı oluyor ? FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W High Power...
  16. D

PSU Tek kablodan 2x8 Pin Bağlantı kullanmak güvenli mi ?

Merhaba rx9070 xt ve r7 9700x satın aldım High Power 700W 80p Psu'm var bu psu yeterli mi ve psu dan tek kablodan 2x8 çıkıyor böyle kullanmak problem çıkarır mı teşekkürler .
  17. D

PSU sistemime yeterli mi?

Merhaba , rx9070xt r7 9700x 16x2 ram mevcut bu sistemimi High Power Eco 700W 85+ Besler mi ? Bütcem olana kadar fazla w harcamasın diye kasa fanları,ssd,hdd takmayı düşünmüyorum m2 ssd ile kullanacağım.Teşekkürler. 1743871921 Teşekkürler şimdiden 1743872477 yok mu bilgisi olan
  18. D

MSI PRO B650M-P anakartım 6000 MHZ CL40 Ram e uyumlu mu?

Merhaba MSI PRO B650M-P / R7 9700x / 16x2 6000mhz cl40 ramim var bu anakart sistemime uygun mu? anakart 6000 mhz destekliyor ram da 6000 sorun çıkar mı teşekkürler 1743841337 Bir de cl40 olması sizce sorun yaratabilir mi
  19. D

RX9070XT İçin Uygun İşlemci Önerisi İstiyorum

Merhaba , biraz önce RX 9070 XT ekran kartı sipariş ettim. Şuan kurulu sistemim de r5 5600 bulunuyor , DDR 4 den çıkmadan bana bir işlemci önerisinde bulunabilir misiniz ? Sadece Rust oynadığım için ddr4 de kurulu sistemim de 48 GB ram bulunuyor bu sistemi bırakıp DDR 5 e geçmek istemiyorum...
Geri