Arama sonuçları: *

• Users: MIN4ZUKI
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Yeni monitörde driver kurunca no signal alıyorum

Selam, ekran kartım RX 6800 XT, MSI G255F E2 monitör aldım bugün. 2 saat oldu, eski monitörümde HDMI görüntü alabiliyorum. DDU üstünden driver silince MSI monitör görüntü veriyor, BIOS'a giriyor ama driver kuruluyken sistem boot olana kadar görüntü var, Windows'a gelince görüntü kesiyor. Önceki...
  2. M

Öneri Arkadaşıma 70-75k civarı laptop önerisi

Ekran kartı 5070 olursa çok iyi olur ayrıca yurt dışında da servis garanti bulabileceği asus msı gigabyte gibi markalardan olmasın istiyoruz 70 75k bir büçe var bir an önce alması lazım teşekkürler.
  3. M

Öneri Aranızda 500 ve 1000 mbps internet kullananlar kaç tl ödüyor ?

500 olana 700 tl 1000 olana 800 tl pahalı fiyat mı ? vodafone
  4. M

Bisiklet için lastik önerisi

26 jant mtb bisikletime iki adet dış lastik almak istiyorum. sağlam lastikler olsun istiyorum en ufak dikende iç lastik delinmesin istiyorum 2000 tl bütçem var (bu bütçe az mı çok mu yeterli mi ?) ayrıca güzel pas sökücü sprey de önerebilirseniz sevinirim
  5. M

Yardım Honor pad V9'a ayrıyetten kalem satın almak istiyorum

Kalemsiz honorpad v9 alacağım ama tam olarak kalem bulamadım orijinal yardımcı olur musunuz ?
  6. M

Öneri 1000-2000 tl arası gamepad önerisi

1000 tl civarına önerebileceğini gamepad varda çok güzel olur eğer çok büyük bir artısı varsa da 2000 TL'ye kadar çıkabilirim.
  7. M

FC 26'yı ucuza satın alıp offline oynayabileceğim bir yol var mı ?

kardeşimle fifa oynuyoruz, vs atıyoruz hiç online oynamadık onlineye ihtiyacımız da yok böyle offline bir şekilde 10 20 TL'ye steam hesabı şeklinde satın alıp oynayabileceğimiz bir durum var mı ?
  8. M

Corsair hs80 vs SS Nova 7

Sizce hangisini almalıyım bütçeden bağımsız ? Oyun oynarken arkada müzik açtığımda ya da pcden video izlerken de ses kaliteli olsun istiyorum.Şu an pcde anker q30 kullanıyorum ondan geçince ses olarak rahatsız etmesin istiyorum
  9. M

Yardım Hangi kulaklığı alınmalıyım ?

Razer blackshark v2pro, steelseries nova 7 nova 5,corsair HS80,logitech g733 bu kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum fiyatından bağımsız sizce hangisini almalıyım ? hepsinin kablosuz versiyonu
Geri