Arama sonuçları: *

• Users: Akabinde
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akabinde

Bilgisayarı Taramak İçin Anti-Virüs Programı Önerisi

Bilgisayarıma tam tarama yapmak istiyorum ücretsiz bir anti-virüs programı ile. 1 kere yapıp sileceğim açıkçası, ücretsiz hangi programı onerırsınız? En iyisi lazım.
  2. Akabinde

3395 Sensör Fare Gerekli mi?

ChatGPT abim diyor ki, atıyorum 40x40 bir mousepadde oyun oynuyorsun 1.000 DPI'da, 3395 ile 3311'in farkını hissedemezsin çünkü 300 IPS yaklaşık 7.6 metre/saniye demek. Bu hızda fareyi hareket ettiremeyeceğinden dolayı farkı anlamanın pek mümkünatı yok diyor. 3395 sensörü anca çok düşük DPI ve...
  3. Akabinde

🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

https://www.n11.com/urun/aj159-nlp-near-link-3-modlu-1000hz-26000-dpi-800-mah-batarya-paw-3395-yeni-nesil-baglanti-modu-diger-111962313?magaza=trend-accessories&renk=siyah Yeni hesap açınca 1.330 TL oluyor fare. Sizce nasıl fiyat alınır mı...
  4. Akabinde

Macro Recordar'a Yazdığım Kod Yüzünden Pc'ye Virüs Bulaşabilir mi?

Macro Recorder'i orijinal sitesinden indirdim. İnternete "Macro Recorder serial key" yazıp arattım ve "On Hax" diye bir ID ve serial key bulul uygulamaya yazdım ve kabul etti. Ancak internette kimileri "On Hax" denen zımbırığın virüslü olduğunu söylemişler. Orijinal bir programa yazdığım serial...
  5. Akabinde

Kışlık Mont Önerisi..

Kışın giyebileceğim bir monta ihtiyacım var. Kışın motor da sürüyorum okula git gel için, sıcak tutması lazım. Yağmurda da biniyorum. Ben bunu buldum, sizce alınır mı? Bu fiyat bandında veya daha ucuza bir öneriniz var mıdır? Yazın Trendyolda falan ındırıme gırer mı guzel montlar acaba beklemelı...
  6. Akabinde

Scooter Marş Motoru Kaç Tldir?

Revolt RS4 marka scooterim var. Marş motoru sıkışıyor, bir şeyle marş motoruna vurunca çalışıyor. Değişim gerek aşağı yukarı 2 bin tl tutar dediler ama fiyat bana biraz yüksek geldi. Sizce fiyat normal mi? Bir de kendi servisine değil de sağda sola farklı motorculara götürsem tamir edebilirler...
  7. Akabinde

Machenike L7 Mix 3395 Sensör Fare 1.200 Tl'ye Alınır mı?

3395 sensörü, 80 milyon tıklama ömrüne sahip Huano switchleri, 55gr hafifliği ve en önemlisi ''GANKSENİNLE'' kodu ile kargo dahil 1.200 TL'lik fiyatıyla günlerdir aradığım fare gibi duruyor. Yalnızca pilinin kaç mAh olduğunu bulamadım, orijinal sitesinde de yazmıyor nedense...
  8. Akabinde

Aigo Gm80 Pro Vs Furylevel Z1

3395 sensöre sahip (3395 SE değil) bulabildiğim en ucuz 2 fare bunlar. Ancak kimisi Aigo'nun malzeme kalitesinin kötü olmasına sallamış, kimisi de Furylevel'e. Furylevel yeni piyasaya çıkmış bir marka ve fare problemlerinden dolayı 3 kere güncellenmiş. Takılma vs. yaşayanlar olmuş. Kurumsallık...
  9. Akabinde

3395 Sensörlü Fare Önerisi

3395 sensöre sahip herhangi kronik arızası bulunmayan alabileceğim en ucuz fareyi almak istiyorum. Aklımda Aigo GM80 Pro var. Sizce bu fare alınır mı...
  10. Akabinde

Anneler gününe 1.500 TL'ye ne alınabilir?

Parfüm alasım var açıkçası ama hiç anlamam ne alacağımdan. Avon, Bargello falan istemiyorum. Az düzgün bir şey olsun. Bunları buldum ama nedir ne değildir hiçbir fikrim yok. Sizce parfüm olarak ne alınır...
  11. Akabinde

Küçük ilde nasıl scooter alabilirim?

Küçük bir ilde yaşıyorum, Sahibindende sıfır 125cc scooterlere baktığımda neredeyse hiç yok. Olanlar da abuk subuk markaların inanılmaz pahalıya girilmiş ilanları. Ben atıyorum ilçemdeki Mondial, Kuba, RKS gibi bayilere gidip de ben Kuba'nın şu scooterini istiyorum. Parasını vereyim fabrikadan...
  12. Akabinde

Ehliyet harcı için Ziraat ve Halkbank zorunlu mu?

B ehlıyetım var A2 aldım, kurs ziratten yatır dedi ama ziraat atmsi parayı kabul etmıyor bir türlü. Evde de kimsede ziraat bankacılığı yok nasıl odıcem ben sımdı?
  13. Akabinde

Ücretsiz Antivirüs önerir misiniz

Aslında kullanmıyorum ama 2-3 ayda bir açıp tam tarama yapıyorum sadece. Sırf bunun için bir uygulama önerır mısınız? Normalde Kaspersky Free kullanıyordum ama ücretsiz versiyonu kaldırmışlar.
  14. Akabinde

HELIXSUN marka mousepad alınır mı?

Klasse alacaktım ama hep kocaman mousepad satıyorlar. Ben 40x30 gibisinden bir mousepad ıstıyorum, bunu buldum. Sizce alınır mı? Online FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla. Öyle turnuva oyuncusu falan değilim, iş görse yeter. :D...
  15. Akabinde

Mechanike K1 tuşlar çok sert ve 3-4 tuşa basınca algılamıyor

Hayatım boyunca membran kullandım, buna da başka bir membrandan geçtim. Tuşlar bana çok sert geldi. Sessizliğine ve hissiyatına bayıldım ama bu sertlik nedir yaw. Sizde durumlar nasıl? Bir tek bana mı tuşlar sert geldi? Klavyeyi alan çok kişi var bu yüzden sormak istedim. Sadece space tuşu...
  16. Akabinde

Türk Telekom Ekipleri Hafta Sonu Çalışıyorlar mı?

İnternette sıkıntı var ve uzaktan çözemediler, kaydınızı aldık 48 saat içinde ekipler gelip bakacaklar dedi de, cumartesi-pazar çalışıyorlar mı ekipler? Sormayı unuttum.
  17. Akabinde

Everest Marka Klavye Alınır Mı?

Linkteki gibi numpadi olmayan ama F1-F2 tuşları, delete ve PrtScSysrq, tuşları vs. olan bir klavye istiyorum. Ve bu isteklerime uyan başka klavye bulamadım. Mechanike K1 alacaktım ama Ss tuşu yok. Everest markasına karşı önyargılıyım ama hepsi Çinde ürettirmiyor mu sonuçta, üstünde yazan marka...
  18. Akabinde

SSD soğutucu alınmalı mı?

Arkadaşlar Samsung 970 Evo Plus 1 TB SSD'ye sahibim. 2 bin liraya aldığım şey 7.5 bin lira olmuş. Bozulsa hayatta yenisini alamam. Mümkün olduğunca ömrünü uzatmalıyım yani. Anakartımda SSD'nin takıldığı yer ekran kartının üzerine geliyor ve 75 derecelerde gezinen ekran kartımın bütün ısısı...
  19. Akabinde

Elektrikli scooterlerin ömürleri kaç km?

Bu Onvonun falan scooterleri var elektrikli, RX4'ten bahsediyorum. Bunlarla motosikletlerde olduğu gibi 20-30k km yapılabiliyor mu? Ömürleri ne kadar bunların? Pilleri 300-500 kere şarj edince ölüyormuş. Pili ölünce yenisiyle değiştirip kullanabiliyor muyuz? Aşağı yukarı kaç TL bunların pilleri...
  20. Akabinde

ThermalRight Assassin King Kasama Sığar Mı?

Linkteki ürünü almayı planlıyorum. Dark F40 marka M-ATX kasam var, resimlerde 16cm kule tipi desteklediğini yazıyor, fan ise 148mm yüksekliğe sahipmiş, sığması lazım kağıt üstündeki verilere göre. Anakartım ise MSI Pro H610M-E, Micro ATX bir anakart. 2 RAM slotu var, 2'si de dolu. Acaba RAM'lere...
Geri