Arama sonuçları: *

• Users: Akabinde
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akabinde

Ac Black Flag Resynced Kırıldı!

Konusunu göremedim, oyun dünyasından bir haber olarak paylaşayım dedim. Korsana karşıyız elbet. Herkese iyi oyunlar.
  2. Akabinde

Anlas Kışlık Lastik mi Almalıyım 4 Mevsim mi?

https://www.trendyol.com/anlas/takim-rks-spontini-90-90-12-ve-3-50-10-sc500-kis-lastigi-on-arka-set-p-263667051?boutiqueId=61&merchantId=768067...
  3. Akabinde

Paycell'den Paramı Çekemiyorum Yardım !

Sağda solda önerildi diye indirip içine para yükledim Spotify, YT cashbackleri için vs. Parayı harcicam ıcındekı kımlıgını onayla dıyo. Onaylaya tıklayınca telefonunda NFC yok onaylayamazsın diyor. :D Hepsiburada'dan alışveriş yapıcam ama siteye güvensiz diyor ve yaptırtmıyor. Parayı çekmeye...
  4. Akabinde

Vardiya Değişimi Hk.

Ben 00.00 - 08.00 çalışıyorum. İzinli olduğumda sabah işten çıkıp ertesi günün 00.00'ında işe gidiyorum ve izin gününde totalde 40 saat molam oluyor. Şimdi vardiyam değişecek. Arada kafalarına göre 2 haftada bir falan vardiya değişiyorlar. Sabah 8'de işten çıkıcam, o gün izinliyim ama ertesi gün...
  5. Akabinde

Crimson Desert Oynamalı Mıyım?

Açık dünyada yapacak birçok şey olması, keşfedecek yerlerin çokluğu hiçbir zaman hikayeli oyunlarda umurumda olmadı. Her oyunda ana hikayeden yardırır giderim ve hikayeden keyif almaya bakarım. Crimson Desert'ten sizce keyif alabilir miyim?
  6. Akabinde

Epic Gameste Hediye Paraya Nakıt Ekleyıp Oyun Hedıye Edılebılır mı?

Arkadaşın Epic hesabında 400 TL bakiye var, bu oyun alınca cashback veriyor ya hediye, o paradan. Bana FC26 yollayacak ama oyun 520 TL. 400 TL'lik hediye bakiyeyi kullansa işte 120 TL de karttan çekse o şekilde oyun bana hediye yollayabiliyor mu? Yoksa illa hediye bakiyeden mi tamamını çekmek...
  7. Akabinde

Nays Yerine Uygulama Önerisi

Sırf %50 Spotify ve YouTube cashback olayı için kullanıyordum. Bunları sağlayan başka bir uygulama var mıdır? Nays kapanacağı için geçeceğim. Nays gibi aylık 100-200 lira internet alışverişinde cashback de verirse tadından yenmez.
  8. Akabinde

2k 27'' Ips Monitör Önerir Misiniz

Bir yakınım 27'' ve 2K monitör arıyor. IPS panel olmalı. Düzgün markalardan bir şey istiyor. https://www.epey.com/monitor/aoc-q27g42xe.html https://www.epey.com/monitor/gigabyte-gs27qa.html Ben bu 2'sini bulabildim. Sizce hangisi alınır? Veya sizin başka bir öneriniz var mı? Bütçe maksimum 8k...
  9. Akabinde

Rks Spontini 110 Alınır mı?

Yazın çalıştıktan sonra scooter alacağım. Bütçem taşı sıksam 80 bin TL. Bu bütçede önerilen başka motor bulamadım. Kuryelik yapmayacağım, okula-işe git-gel yapmak için kullanacağım. Aradığım şey uzun ömürlü olması, parçasının bulunması, sık sık arızalanmaması. ''YouTube'de birçok video gördüm...
  10. Akabinde

Yazın Getir Depoda Kuryelik Yapılır mı?

Yazın 2-2.5 aylıgına çalışacak iş arıyorum. Getir büyük deposu eleman arıyormuş. Restoran motoruyla çalıştırıyorlar. Yalnız sizce 2 aylık şey için muhasebeciyle anlaş, şirket aç, vergi levhası cart curt bunlarla uğraşmaya gerek var mı? Bu işi yapmazsam sonum muhtemelen asgari ücrete günde 9-10...
  11. Akabinde

Bilgisayarı Taramak İçin Anti-Virüs Programı Önerisi

Bilgisayarıma tam tarama yapmak istiyorum ücretsiz bir anti-virüs programı ile. 1 kere yapıp sileceğim açıkçası, ücretsiz hangi programı onerırsınız? En iyisi lazım.
  12. Akabinde

3395 Sensör Fare Gerekli mi?

ChatGPT abim diyor ki, atıyorum 40x40 bir mousepadde oyun oynuyorsun 1.000 DPI'da, 3395 ile 3311'in farkını hissedemezsin çünkü 300 IPS yaklaşık 7.6 metre/saniye demek. Bu hızda fareyi hareket ettiremeyeceğinden dolayı farkı anlamanın pek mümkünatı yok diyor. 3395 sensörü anca çok düşük DPI ve...
  13. Akabinde

🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

https://www.n11.com/urun/aj159-nlp-near-link-3-modlu-1000hz-26000-dpi-800-mah-batarya-paw-3395-yeni-nesil-baglanti-modu-diger-111962313?magaza=trend-accessories&renk=siyah Yeni hesap açınca 1.330 TL oluyor fare. Sizce nasıl fiyat alınır mı...
  14. Akabinde

Macro Recordar'a Yazdığım Kod Yüzünden Pc'ye Virüs Bulaşabilir mi?

Macro Recorder'i orijinal sitesinden indirdim. İnternete "Macro Recorder serial key" yazıp arattım ve "On Hax" diye bir ID ve serial key bulul uygulamaya yazdım ve kabul etti. Ancak internette kimileri "On Hax" denen zımbırığın virüslü olduğunu söylemişler. Orijinal bir programa yazdığım serial...
  15. Akabinde

Kışlık Mont Önerisi..

Kışın giyebileceğim bir monta ihtiyacım var. Kışın motor da sürüyorum okula git gel için, sıcak tutması lazım. Yağmurda da biniyorum. Ben bunu buldum, sizce alınır mı? Bu fiyat bandında veya daha ucuza bir öneriniz var mıdır? Yazın Trendyolda falan ındırıme gırer mı guzel montlar acaba beklemelı...
  16. Akabinde

Scooter Marş Motoru Kaç Tldir?

Revolt RS4 marka scooterim var. Marş motoru sıkışıyor, bir şeyle marş motoruna vurunca çalışıyor. Değişim gerek aşağı yukarı 2 bin tl tutar dediler ama fiyat bana biraz yüksek geldi. Sizce fiyat normal mi? Bir de kendi servisine değil de sağda sola farklı motorculara götürsem tamir edebilirler...
  17. Akabinde

Machenike L7 Mix 3395 Sensör Fare 1.200 Tl'ye Alınır mı?

3395 sensörü, 80 milyon tıklama ömrüne sahip Huano switchleri, 55gr hafifliği ve en önemlisi ''GANKSENİNLE'' kodu ile kargo dahil 1.200 TL'lik fiyatıyla günlerdir aradığım fare gibi duruyor. Yalnızca pilinin kaç mAh olduğunu bulamadım, orijinal sitesinde de yazmıyor nedense...
  18. Akabinde

Aigo Gm80 Pro Vs Furylevel Z1

3395 sensöre sahip (3395 SE değil) bulabildiğim en ucuz 2 fare bunlar. Ancak kimisi Aigo'nun malzeme kalitesinin kötü olmasına sallamış, kimisi de Furylevel'e. Furylevel yeni piyasaya çıkmış bir marka ve fare problemlerinden dolayı 3 kere güncellenmiş. Takılma vs. yaşayanlar olmuş. Kurumsallık...
  19. Akabinde

3395 Sensörlü Fare Önerisi

3395 sensöre sahip herhangi kronik arızası bulunmayan alabileceğim en ucuz fareyi almak istiyorum. Aklımda Aigo GM80 Pro var. Sizce bu fare alınır mı...
  20. Akabinde

Anneler gününe 1.500 TL'ye ne alınabilir?

Parfüm alasım var açıkçası ama hiç anlamam ne alacağımdan. Avon, Bargello falan istemiyorum. Az düzgün bir şey olsun. Bunları buldum ama nedir ne değildir hiçbir fikrim yok. Sizce parfüm olarak ne alınır...
Geri