Arama sonuçları: *

• Users: zAgony
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Black Desert Online Ücretli mi Ücretsiz mi?

Black Desert Online'ı Steam üzerinden para ile satın alabiliyorsunuz ancak kendi sitesinden ücret ödemeden oyunu indirip oynaya biliyorsunuz bu oyun ücretli mi yoksa ücretsiz mi açıklığa kavuştura bilirmisiniz? ücretsiz ile ücretli versiyonları arasında hangi farklar vardır?
  2. Z

HDMI 2.0 Destekli Monitöre 2.1 Kablo Uyar mı?

Merhabalar, Ekran kartım RX 6800 ve 2.1 HDMI portuna sahip, alacağım monitör ise 2.0 HDMI portuna sahip Ekran kartına uyumlu olduğu için 2.1 HDMI kablosu alsam 2.0 HDMI portuna sahip monitöre takılır mı?
  3. Z

SSD uçlarına göre anakart veya SSD soketi almalı mıyım?

bildiğimiz üzere her işlemciye farklı anakart gerekli, peki bu SSD için geçerli mi? bir SSD'nni B ve M gibi uçları olabiliyor, anakartın üstünde bulunan sokete her uç girer mi yoksa SSD ucuna göre anakart almalı mıyım?
  4. Z

Işlemci gibi ekran kartına özel anakart gerekli mi?

işlemcim: RYZEN 5 7500F ekran kartım: AMD RX 5700XT her işlemci için ayrı anakart gerekiyor peki ekran kartı için böyle bir zorunluluk var mı onu öğrenmek istiyorum anakartın işlemci gereği AM5 olması lazım
  5. Z

Çözüldü✓ Core i5 12400F mi yoksa ryzen 5 5600x mi daha iyidir? ekran kartı: RX 5700XT

2.el uzay montaj bilgisayar toplayacağım bu yüzden 2.el işlemci alacağım ama hangisini almam konusunda kararsızım İ3 12100F işlemci 1.500₺ ama ondan daha iyi olan İ5 12400F işlemci 4.500₺ AMD araştırdım ama onda da kararsız kaldım, RYZEN 5 5600X üzeri tüm işlemciler olur işlemci için bütçem...
Geri