Arama sonuçları: *

• Users: frajhula
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Bofigo firması güvenilir mi

Merhabalar Trendyol üzerinden aşağıdaki masayı bayramdan önceki pazar günü sipariş verdim. Bayrama kadar hazırlar da gönderirler herhalde diye düşünüyordum ama trendyolda hala hazırlanıyor olarak görünüyor. Sonra şikayet siteleriyle ekşisözlüğe bir baktım adamlar orada yazanlara göre bildiğin...
  2. F

Amazon aldığım ürünleri iptal ediyor

Amazon üzerinden alışveriş yapar yapmaz Mai adresime şöyle bir mail alıyorum Sipariş güncellemesi: Hesabınızda şüpheli aktivite tespit edildiğinden Amazon.com.tr siparişiniz iptal edildi 3 kere Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm, çözeceğiz dediler ve herhangi bir aksiyon almadılar...
  3. F

Bitfenix nasıl bir marka, bu kadar ucuz olması normal mi

Merhaba arkadaşlar bilgisayar toplarken kasa arayışına girdim ve epeyde şöyle bir kasa gördüm. sizce alınır mı ve ne kadar güvenilirdir. kendi içerisinde dahili olarak 750w psu da bulundurduğu söyleniyor ama bana bi güven vermedi açıkçası...
  4. F

Asrock n68c-gs fx anakartına sistem önerisi

arkadaşlar selamlar. elimde bahsetmiş olduğum bu anakarttan var ve onu hayata geri döndürmek istiyorum. kendi resmi sitesine baktığımda phenom ve athlon işlemcileri desteklediği yazıyor ama fx işlemcilerin de desteklediğini duymuştum. bu ne kadar doğru bir bilgi. bir de ek olarak bu anakarta...
Geri