Arama sonuçları: *

• Users: cyrexw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

AYT MAT +25 İÇİN TAVSİYE SON 50 GÜN

Şuan ayt fenden 30 civarı yapıyorum fen konularım bitti o yüzden sadece tekrar yapıyorum ama ayt matematikte tıkandım 15 net en fazla yapabiliyorum şuandan itibaren 25 üstüne çıkmak için ne yapabilirim? fen konuları bittiği için neredeyse tüm zamanımı matematiğe verebilirim mat ta ilk 10 soruda...
  2. C

Okuldan gelince çok uykum oluyor ne yapabilirim?

Okuldan eve gelince çok feci bir uyku bastırıyor ne kadar uykumu alsamda almasamda eve geldiğimde durum böyle,yatağa 2 dk kendimi atıyorum bi bakmışım uyumuşum,yatağa geçmeden direkt masaya oturuyorum bu sefer masada çok uykum geliyor ne yapacağım,yks ye çalışıyorum uyumamam gerekiyor
  3. C

Youtubdaki kanalın abonelerini nasıl görebilirim?

yt de canlı yayındayken birine ulaşacağımı söyledim ama canlı yayın kapandı ve o kişinin yt kanalının ismini aratınca çıkmıyor abonelerine nerden bakabilirim?
  4. C

AYT MAT Kaynak önerisi

Şuan 15 net yapıyorum ayt matta 345 ayt matı bitirdim şimdi neye geçmeliyim 2022 acil ayt mat var bende ama sorular gerçekten berbat hiç çözesim gelmedi orijinalde bana zor mu gelir bilemedim önerilerinizi yazarsanız sevinirim
  5. C

Deliriyor muyum?????

Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek...
Geri