Arama sonuçları: *

1. M

Ac valhalla steamde sorunum var

Selam dün gece steamden ac valhalla aldım bugün öğlen oynadım yaklaşık 2 2.5 saat oynadıktan sonra oyunu kapattım ama steamde oynama sürem 3 dk olarak gözüküyordu yardımcı olabilecek var mı
  2. M

Yayın ayarlarımı yapmamda yardımcı lazım

Kick üzerinden yayın yapmak istiyorum 100mbps download 7.5mbps uploadım var çözünürlük ve bitrate ayarını kaç yapmam lazım dikkat etmem gereken şeyler neler
  3. M

Gamepower kulaklık driver sorunu

Gamepower kai titanium 7.1 surround hi-fi kulaklık aldım ama internetten driverini indirince usb bağlantısı takın diye bir ekran çıkıyor uygulamasını kullanıyorum sök tak sil yeniden yükle vs yaptım fakat düzelmedi yardım edebilir misiniz
  4. M

Sıfır kasa ve anakart kurulum ve bağlantısı

Msı pro h610m-e ddr5 anakartı VENTO VG4202FL FSP 750W GEN5 4x120mm Rainbow RGB Fan USB 3.0 Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasaya montajlamam gerekiyor kabloları nereye takmam gerekiyor biraz izleyip yaptım ama kasa açılınca fanlar dönmüyor rgb yanmıyor ve siyah sarı ışık yanıp söniyor...
  5. M

Rtx 4060 gaming x özellik

Msı rtx 4060 gamıng x ve normal windforce 4060 yazanların arasında ne fark var gamıng x yazanın farklı ne özelliği var yardımcı olur musunuz 1745597104 Veya ventus 2x yazanlarla ne farkı var
  6. M

İşlemci hakkında fikriniz

İntel i5 14600k işlemci hakkında düşüncelerinizi yazar mısınız ve yanında MSI GeForce RTX 4060 Ventus 2X White 8G OC GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı ile verimli çalışır mı
  7. M

Ekran kartı karşılaştırma hangini alayım

1660 SUPER mi yoksa 3060 mı almalıyız
  8. M

Anakart ve işlemci alacağım uyumlu mu değil mi

Msi pro h610m-e ddr5 lga1700 anakart ile intel i5 14400-f 2.50ghz 10çekirdek işlemci uyumlu mudur lütfen yardımcı olun
  9. M

Toplamak istediğim sistem sizce uyumlu mu ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim pc toplama konusunda tecrübesizim amacım tabi ki oyun oynamak kendi bütşene göre bazı parçalar araştırdım ve bunların uyumlu olup olmadığını merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden. Anakart- MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket...
Geri