Arama sonuçları: *

• Users: Zeus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zeus

Full Tower Kasa Önerisi

büyük ve uygun fiyatlı kasaya ihtiyacım var
  2. Zeus

ASUS ROG EYE S FHD 5Mp 60FPS Webcam 2.599,00 TL

https://www.itopya.com/asus-rog-eye-s-fhd-5mp-60fps-webcam_u14929
  3. Zeus

FİBER İNTERNET PACKET LOSS SORUNU

Arkadaşlar selamlar türktelekom 1000mbps kullanıcısıyım dün oyun oynarken packet loss sorunu yaşadığımı fark ettim anlık bir ping dalgalanması buna bağlıda anlık bi packet loss yaşıyorum ping attığımda şöyle ilerliyor 10 10 10 10 12 13 12 10 10 24 10 diye devam ediyor arada 24 atması sorunun...
  4. Zeus

Oda Ses Yalıtımı Nasıl Olmalı _?

Arkadaşlar öncelikle başımdan geçen olayı sizlere aktarmak istiyorum bugüne kadar hiçbir zaman sesten şikayet almadım yakın zamanda üst dairemizi alıp taşındılar bende geceleri geç saatlere kadar oyun oynuyorum fps oyunları oynadığımın için konuşmam gerekiyor ama kulaklık takılı olduğu için ses...
  5. Zeus

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800X3D VS RYZEN 9 5950X YAYIN VE OYUN ODAKLI HANGİSİ

Selamlar arkadaşlar valorant oynicam bilmeyenler için cpu oyunu ama arada da yayın vs açmak istiyorum hangisi daha performanslı olur benim için cpulardan anlamayıp ryzen 7 5800x3d al daha yeni daha fazla fps verir ezber cevap vermeyin yayında açmak isitiyorum.
  6. Zeus

TT DNS NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM

Arkadaşlar selamlar daha öncesinden ıss olarak türknet modem olarak asus kullanıyordum modem dns ayarı olarak 1.1.1.1 ayrlamıştım ver her siteye vpn olmadan girebiliyordum sonrasında sözde 1000mbps türktelekoma geçtim 600 mbps falan geliyor tplink modem verdiler ve ne kadar uğraşsamda dns ayarı...
  7. Zeus

🔥İndirim Fanxiang S880 1TB PCIe 4.0 NVMe SSD %40 İnidirim

https://www.amazon.com.tr/fanxiang-S880-PCIe-Dahili-S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BC/dp/B0C36YQCX8?ref_=Oct_DLandingS_D_5c711221_1
  8. Zeus

İNTERNET HIZIMI KULLANABİLİYOR MUYUM ?

Akadaşlar türktelekom 1000mbps internet kullanmaya başladım. Ama yarsını kullanamıyor gibiyim Fast.com dan test attığımda 440mbps gösteriyor steamde 600mbpsyi kullanabiliyorum ama speedtest de 920mbps alıyorum ama başka hiçbiryerde bunu göremiyorum İşlemci m2ssdim win ağa ayarlarım anakartım ve...
  9. Zeus

Yardım Steam İnternet Hızımın Tamamını Kullanmıyor aşılmaz duvar

Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin türktelekom 1000mbps internet aldım tt ekipleri taşeron işçi çalıştırdıkları için 0 bilgi kurulum yaptılar kabloları sanki bakır kabloymuş gibi 90 derce kıvırarak geçirdiler neyse dedim interneti kullanmaya başladım speed test attım 920 civarını görüyorum...
  10. Zeus

NETWORK KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN ABİLERİM LÜTFEN YARDIM EDİN

Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin türktelekom 1000mbps internet aldım tt ekipleri taşeron işçi çalıştırdıkları için 0 bilgi kurulum yaptılar kabloları sanki bakır kabloymuş gibi 90 derce kıvırarak geçirdiler neyse dedim interneti kullanmaya başladım speed test attım 920 civarını görüyorum...
  11. Zeus

❌İndirim Bitti! HyperX FURY S Pro Mousepad

Fiyat 200tl ihtiyacı olanlar kaçırmasın Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: HyperX FURY S Pro Gaming MousePad L HX-MPFS-L https://amzn.eu/d/ibagNTV
  12. Zeus

Türk Telekom Fiber Altyapısı İle Süperonline Gigabit Paket Alabilir Miyim ??

Türk Telekom Fiber Altyapısı İle Süperonline Gigabit Paket Alabilir Miyim ? Ve Turbo Yükleden yararlanabilir Miyim ?
  13. Zeus

Çözüldü✓ ÇİFT PC YAYIN İÇİN FİKİR

Öncelikle selamlar 1 masaüstü 1 dizüstü cihazım var özellik olarak yeterliler altyapım vs de iyi masaüstünü gaming pc olarak dizüstünüde stream pc olarak kullanmak istiyorum ama elgotaya bütçe ayırmak istemiyorum daha uygun yollu nasıl yaparım fikri olan var mı ? şimdiden teşekkür ederim yazım...
  14. Zeus

Çözüldü✓ R5 7600x DDR4 ANAKARTTA ÇALIŞIR MI ?

asus b550 pro ankartım var r5 5600x işelemcim var güncellemek isitiyorum 57800x3D baktım güzel geldi ama daha ucuza neredeyse aynı fpsleri veren r57600x var ankartım destekler mi ?
  15. Zeus

Sokakta fiber çalışma yapıldı ama binaya gelmedi

Arkadaşlar türktelekom ekipleri bizim burada ki sokaklarda fiber çalışma yapmaya başladı bende gidip sordum. Daireye kadar çekeceklermiş (gpon altyapı) 3 4 hafta oldu ve baydır çalışma görmüyorum altyapı sorgu yaptığımda sadece 2 tane binaye geldiğini görüyorum kendimde gidip baktım daireye...
  16. Zeus

Çözüldü✓ Ekran gelmeyen bilgisayarda bios update nasıl yapılır ?

Selamlar sistemim Asus b450 Pro - R5 5600x - 2080ti işlemci bugün geldi daha öncesinde R5 3600x vardı dün sattım yeni aldığım işlemciyi kasaya taktım görüntü gelmiyor bios update yapmam lazım ama eski işlemcim yok nasıl bios update yapabilirim ışıklar geliyor ekran yok
Geri