Arama sonuçları: *

• Users: pato
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pato

Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim

Gıbırnet ilk başlarda güzeldi ama son aylarda bilerekmi yapıyolar bilmiyorum akşam olunca belli bir saatte internet gidiyo.Son günlerde de internet var gözüküyo ama hiçbirşey açılmıyo. Bilerek hız düşürdüklerini düşünüyorum. Fiyatıda 580 den 780 olmuş. Millenicom a geçilirmi. 699tl .
  2. pato

Araba Koltuğu İçin Yıkama Makinesi Önerisi

şu model iş yaparmı kullanan arkadaşlar varmı...
  3. pato

Yayını Kapatmadan İrl Ye Nasıl Geçilir.

Pcde yayın yaparken direkt telefon kamerasına geçip irl nasıl yapılıyor. Mesela bazılarını görüyorum uzaktan modlar kontrol ediyor yayını nı zoom falan atıyor kameraya. İnt gittiğinde ekranda yazı geliyor int birazdan gelicek diye bunlar nasıl yapılıyor biraz araştırma yaptım ama istediğim gibi...
  4. pato

Drone Konusunda Sağlam Bilgilere İhtiyacım Var

Çok uzun süredir drone almayı düşünüyorum ama yasaklar cezalar beni korkutuyordu. Ama fikrim değişti en son Fethiyeye gittiğimde herkes çantasını çıkartıp drone ile harika görüntüler aldı.Benim anladığım çok kalabalık yerlerde resmi yerlerde uçurmadığın sürece fazlada bir sıkıntı olmuyor...
  5. pato

Ajazz Apex Bozulmaya Başladı (Güncelleme)

Bazen tıklamıyor bazen çift tık yapıyor arada bağlantılar gidiyor.Şuan tek sıkıntı çift tık olayı.Anlayan varmı bunu nasıl değiştiririz.Yada düzelirmi başka yolları varmı.Olmassa değiştiricem Güncelleme: Lehim attım düzelmedi lehilenicek yer çok hassas ve küçük bir alan 3 yeri birbirine...
  6. pato

Elektrikli Scooter Önerisi

Hiç anlamam kaç km gider hangisi iyidir.Öneriniz varmıdır.Bazen üniye falan giderken sürekli arabayı çıkartmak istemiyorum.Evime 800-900 metre uzaklıkta.Antremanlara vs giderkende bunu kullanırım.Başka hiçbir özelliğe gerek yok tabi çok da yavaş olmasın 80-90 kiloyu rahat taşısın. Şu dediğim...
  7. pato

Iem Kulaklık Alınır Mı Tavsiye Verebilecek Varmı?

Saatler boyunca kablosuz kulaklık takıyorum beni biraz rahatsız etmeye başladı açıkcası hem ağırlık olarak hemde beyine zararları vs. iem gerçekten performansı iyiyse hem rahat hemde güzel duruyo.Tavsiye edermisiniz.Ayrıca bunlarla kaliteli müzik dinlenir mi yoksa ana odak oyunmu.Ayrıca ses...
  8. pato

Son 3 gündür youtubeden video bile izleyemiyorum!!

Gıbırnet e geçmiştim turk telekomdan.İlk başlarda güzeldi.Sonraki aylarda nerdeyse hergün 11 ile 12 arası internet direkt gidiyo.Modemi sıfırlıyorum falan bi şekilde geliyo ama oynadığın oyun vs zaten çöp olmuş oluyo.Bu son 3 günde de youtubede 1080p video ilzeyemiyorrum 144p bile zor açılıyo...
  9. pato

Çözüldü✓ Yurtdışı alışverişleri ne durumda?

Kural çıktıktan sonra ürün satın alan varmı.Kulaklık pedleri getirticem aliden 500-600tl bişey gelirmi?
  10. pato

Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Önerisi?

zamanında amazondan 900-1000 tl arasına 1 more sonoflow almıştım.Şu fiyata nasıl verdiler bu kulaklığı yemin ediyorum aklım almıyo.Ama artık pedleri fena kötü oldu ve nedense gürültü engellemesi eskisi kadar iyi değil.Bu kulaklık gibi kullandığınız önerebileceğiniz manyak f/p ürün önerir misiniz?.
  11. pato

Şarkıdan istediğim bir müzik aletinin sesini nasıl çıkartırım?

Ses işlerinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.LALAL Aİ kullanım 2-3 parçada iş yaptı ama şimdiki parçada saçmaladı daha kolay yöntemler varmıdır??
  12. pato

Çözüldü✓ Ekrandaki bu şeffaf sekme benzeri şeyi nasıl yok ederim

pc yi açtım şifre girme ekranında yanlışlıkla,kısayolları atadığım klavye tarzı bir şey var onda bastım ekranda bi anda şeffaf böyle bir şey çıktı 2 kere yeniden başlattım kapat aç ypatım olmadı bunu nasıl yok ederim.Performans kısmında pencere gölglendiricisi vs onları denedim.Farklı bir çözümü...
  13. pato

Universal serial bus (usb) Denetleyicisi hatası

laptop a format attım tüm sürücüleri yükledim aygıt yöneticisindeki ünlemler gitti ama bu bir türlü gitmedi nasıl çözerim bunu acer marka laptop intel
  14. pato

Forumda anlık çeviri yapan program

forumdan bir arkadaş yapmıştı kaydetmeyi unuttum bilen varsa uygulamayı söyleyebilirmi? Anlık oyunlarda çeviri yapan bir programdı
  15. pato

Gta 5 i en ucuz nerden alırım

Ücretsiz verdiği zamanlarda eski bir laptop vardı ondan almıştım ama hiç oynamadım.2-3 yıl önce pc aldım yine oynamadım.Şimdide hesabı kaybettim hangi hesaptan almıştım bilmiyorum.Hikayeli kısmını bitirip silicem en ucuz nerden oynarım.
  16. pato

Youtube shorts kanalı olan arkadaşlara sorum var?

Youtube shortsa içerik üretmeye başladım kanalım başarılı olursa otomasyon haline getiricem.Eskiden tarih ile ilgili bir kanala başlamıştım ilk video izlenmez diye düşündüm güzel etkileşim almıştı ama üşendiğim için bırakmıştım.Şimdi yeni bir kanala başladım içerik çok hoşuma gitti görseller...
  17. pato

Masa çekimleri için tripod önerisi

Çok profesyonel olmasına gerek yok işini yapsın yeter.İnstada bir ürün görmüştüm şuan bulamıyorum.Heryere takılan ahtapot kol tarzı bir tripot vardı yada sizin kullandığınız önerebileceğiniz bir ürün varmı?
  18. pato

Goodbyedpi neden çalışmıyor

önerebileceğiniz farklık yazılımlar varmı?
  19. pato

Kaliteli çakma ayakkabı

Spor için ayakkabı alıcam.İthal diye sattıkları çakmalar ne kadar fiyatlarını hiç bilmiyorum.Fiyatlar yakınsa orijinal alırım. Daha önce satın aldığınız site veya sayfa varsa atarmısınız
  20. pato

Valorant ses boğuklaşması

Lobide bir sıkıntı yok ama oyun başladığı gibi ses boğuklaşıyo iğrenç bi ses geliyor bluetooh lu kulaklıktan dolayı öyle oluyor diyorum 2 kere mik değiştirdim hala aynı hiçbir şekilde düzelme yok oyunu sildim pcyi formatladım düzelmedi.Sesli sohbeti kapatınca düzeliyo.Bu sorunu yaşayan varmı?
Geri