Arama sonuçları: *

• Users: Kirli Oyun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

S26 ULTRA MI İPHONE 17 PRO MAX Mİ?

Arkadaşlar ekosistemim yok telefon özellikleri önemli. S26 kamera dahil birçok konuda önde görünüyor. Kullananlar yorum yapabilir mi?
  2. K

Trafikte arkadan çarpma sonucu şanzıman bozulur mu?

Arkadaşlar geçen gün trafikte biri arkadan çarptı 50-70 arası bir hızla. Bu durumda şanzıman dağılır mı? Öndeki ani fren yaptığı için ben tam ona çarpmadan durmuşken arkada ki vurdu. Araç manuel ve kazadan sonra 9 km'lik yol gittim dur kalk yaptım ışıklarda üstüne üstlük.
  3. K

Elektrogitar için ses kartı önerisi

Arkadaşlar İBANEZ GRG121DX aldım. Amfi almak istiyordum ama bütçem max 7000 ve ileride değiştirme gibi imkanım da olmadığı için ses kartı almaya karar verdim. Evimde hoparlör var. Hangi ses kartını önerirsiniz...
  4. K

Acer Nitro 5 PTM7950 uygulama sonrası testler

Arkadaşlar biraz tırsarak ta olsa uyguladım ilk defa yaptığım için bayağı tedirgindim. Oto fan ile 1802 puan full fan modunda ise 18247 puan nasıl sizce? Nihai performans + güç yönetimi agresif ve NitroSense performans modunda yapıldı testler. Diğer testleri yaptıkça ekleyeceğim. 140 wattlık...
  5. K

BlefariTTO lens solüsyonu nasıldır?

Arkadaşlar bu marka nasıldır? 2 adet 360ML lens solüsyonu 238 lira, cidden çok ucuz. https://www.trendyol.com/blefaritto/blefaritto-2-adet-360-ml-lens-solusyonu-canta-boy-tto-60-ml-canta-boy-hediye-son-kullanim-tarihi-01-p-959746143?boutiqueId=61&merchantId=287195
  6. K

Kontakt lens markası önerisi

Arkadaşlar doktor air optix önermiş sizce iyi midir?
  7. K

Nothing ear(2024) nasıldır?

Arkadaşlar siparişini verdim 5000 tl nasıl? https://www.hepsiburada.com/nothing-ear-bluetooth-kulaklik-beyaz-p-HBCV0000744EU3
  8. K

Acil matematiğin ilacı tyt nasıldır?

Arkadaşlar sml hocanın ilk 12 konu zemin hazırlama kampı ile götüreceğim nasıl kitap?
  9. K

Burger sektöründe çalışılır mı?

Arkadaşlar KFC de çalışıyordum maalesef kapandı. Hangi sektöre girsem bilemedim. Burger king, mc donalds ve saloon burger gibi zincir burgerciler nasıldır?
  10. K

Sınav senesi elektrogitar almak mantıklı mı?

Arkadaşlar bu sene YKS gireceğim temelim pek yok yani derse bayağı zaman vermem gerekiyor. Üstüne 4-5 ay 8 saatlik bir işte çalışmam lazım ve spor salonuna da gideceğim. Sizce bu süreçte elektrogitar almak mantıklı mı?
  11. K

Fender Frontman 10G amfi nasıldır

Arkadaşalr bu amfi nasıldır 5200 tl ye geliyor?
  12. K

Fast food işi önerisi

Arkadaşlar KFC de çalışıyordum ancak kapandı. Zaten askerden yeni gelmiştim kapandığında ondan sonra işe girmedim. Öncelikle belirteyim kalıcı değilim 4 veya 5 ay para biriktirip çıkacağım. Aklımda Popeyes, tavuk dünyası, Mc donalds ve burger king gibi yerler var sizce buralarda çalışılır mı...
  13. K

Gönderi Çin'e iade mi edildi?

Arkadaşlar Ebuy7 isimli siteden ptm 7950 almıştım ancak kargosu ile 420 lira olan üründen 260 lira gümrük vergisi istendiği için ürünü teslim almayıp iade etmek istediğimi söyledim. Daha sonra kargocu gümrük vergisini yine ödemek zorunda olduğumu söyledi ve gitti. Kargo hareketlerini...
  14. K

En konforlu Limuzin hangisi?

Arkadaşlar fiyat fark etmez en konforlu olan hangisi?
Geri