Arama sonuçları: *

• Users: Bahoz2162
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bahoz2162

Bilgisayar Programcılığı İçin Laptop Önerisi

Günaydınlar dostlar, Sadece bilgisayar programcılığı için 2 sene kullanılacak bu süre boyunca sorun çıkartmayacak en uygun fiyatlı laptopa ihtiyacımız var. Belirli bir bütçemiz yok en uygun kaça kapatabilirsek bizim için iyidir bir bütçe söylemem gerekirsede 20 25 arası diyebilirim daha...
  2. Bahoz2162

Monitör Takası Yapılır mı?

Selamlar dostlar, Elimde LG Ultragear 2K 240hz 1ms 27 inç monitör var geçen sene 14kya almışlar 1yıl 2ay garantili kutu fatura kayıp garanti seri no dan bakılıyor sanırım Bunu verip üstüne 4000Tl + Rampage 2K 200hz 1ms monitör alıcam Kutu faturası var Sizce yapılır mı kullanıcı değil Al...
  3. Bahoz2162

Daha İyi Uyku İçin Göz Bandı Takan Var mı?

Selamlar dostlar, Genel sağlık,kas gelişimi,günlük ruh hali gibi durumları daha fazla iyileştirmenin yolu Uyku ve Uyku sağlığından,verimliliğinden geçiyor. Uyurken göz bandı veya herhangi başka bir şey kullanan var mı? Kullanıyorsa memnun mu tavsiyeleriniz neler? İstişare etmek fikir alışverişi...
  4. Bahoz2162

5000tl'ye Monitör Önerisi

Rx 580 4gb ve ryzen 5 2600 ile kullanılacak biraz ileriye dönük olabilir maks 240hz olsa yeter diye düşünüyorum
  5. Bahoz2162

1000tl'ye Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Selamlar dostlar, Maksimum 1000Tl'ye işteyken podcast ve müzik dinleyebileceğim kulaklık arayışındayım çok bir önceliğim yok şarjı günü çıkarsa yeterlidir. Şimdiden teşekkür ederim
  6. Bahoz2162

Adobe Photoshop Nasıl Kurabilirim?

Selamlar dostlar, Bilgisayarıma basit tasarımlar için Adobe Photoshop kurmam gerekiyor ancak öğrenciyim yeterli bütçem maalesefki yok Crack bir şekilde nasıl kurabilirim
  7. Bahoz2162

2.El Apple Saatin Ederi Nedir?

apple wach seri 6 nike 40mm kutusu şarj aleti herşeyi mevcut Bu saat ne kadar eder dostlar
  8. Bahoz2162

2.El Parça Satarken Nerelere İlan Koyuyorsunuz?

Selamlar dostlar, 2.El parça satarken daha hızlı satabilmek adına bu soruyu sorma ihtiyacı duydum, Siz nerelere koyuyorsunuz yahut bir tavsiyeniz varsa yardımınıza ihtiyacım var, Şimdiden çok teşekkür ederim :)
  9. Bahoz2162

Esimi Olan F/P Telefon Önerisi

Selamlar dostlar, Yurtdışında kullanmak için Esimli Telefon ihtiyacı var
  10. Bahoz2162

Saça Yağ Sürmek İyi Bir Şey mi?

Selamlar dostlar, Saçımı daha uzun kullandığım bir dönemdeyim ve daha kaliteli durmasını istiyorum, Başta yağ sürmek olmak üzere her türlü tavsiyenizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
  11. Bahoz2162

Laptopuma Ucuz Yollu Office Nasıl Kurabilirim

Herkese merhabalar dostlar, Laptopuma excel ve diğer office programlarını nasıl ucuz yollu veya ücretsiz kurabilirim
  12. Bahoz2162

Hangi Laptop Daha İyi

Selamlar dostlar, Autocadde 2 boyutlu bazende 3 boyutlu çizimler yapabilmek için 45.000 bandında laptop arayışım var https://app.hb.biz/tdIHT6OQYmGV aldığım laptop bu ama burda konuştuğum çoğu arkadaş alma dedi Buda önerilen diğer bir laptop https://ty.gl/0el9dqinbaujh Sizce maksimum 50bin TL'ye...
  13. Bahoz2162

43000tl'ye Laptop Aldım H.O Mu G.O Mu

Selamlar dostlar, İstişare etmek amaçlı bu konuyu açıyorum, Autocadde çoğunlukla 2boyutlu ve nadiren 3boyutlu çizimler yapılacak
  14. Bahoz2162

Laptopuma Office Programlarını Nasıl Uygun Yollu Kurabilirim

Selamlar dostlar, Laptopa acil bir şekilde excel ve office programlarının kurulması lazım
  15. Bahoz2162

Autocad İçin Laptop Önerisi

Selamlar dostlar, Sadece autocad ve çizim programları için laptop ihtiyacımız bulunmakta, Belirli bir bütçe belirleyemedik bu iş için en minimum fiyatlı laptopa ihtiyacımız, Bütçe olarakta 20-30 arası diyebilirim en ucuza nasıl kapatırsak tamamdır bizim için Şimdiden çok teşekkürler
  16. Bahoz2162

6 Aylık 2.El LG 2K 240 HZ 1MS Monitör Kaçtan Gider?

Herkese hayırlı akşamlar dostlar, Biraz istişare edip fikir alışverişi yapabilelim diye bu konuyu açmak istedim, Elimde Kutusu kayıp,Vatan faturalı,1 yıl 7 ay garantili LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü var. 0 Fiyatı En ucuz 15500 ama bu fiyatları asla hak...
  17. Bahoz2162

6000Tl'ye 2K Monitör + Hyperx Cloud 3 + Gamepower Klavye Alınır Mı?

Herkese iyi akşamlar dostlar yine ben, 6000tl'ye bu ekipmanların tamamına anlaştım hepsi bir kaç aylık ama kutuları kayıp fatura var garanti sanırsam var, Satan kişi kredi borcundan dolayı sattığını söylüyor güvenilir birinede benziyor ama her denilenede inanmamak lazım. Sizce alınır mı?Alınırsa...
  18. Bahoz2162

5500TL'ye 2.El R5 5600x + Gigabyte A520m Alınır Mı?

Herkese hayırlı akşamlar dostlar, 5500e Ryzen 5 5600x + Gigabyte a520 yakaladım.Kutu fatura garantisi yok işlemcinin stok fanı anakartın aynası mevcut, Sizce Alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeli? Piyasası nedir Herkese şimdiden çok teşekkür ederim
  19. Bahoz2162

Çok Acil F/P Termal Macun Önerisi

Selamlar dostlar, Çok acil uygun fiyatlı termal macun ihtiyacım var,işlemcim ryzen 5 3500x sıvı soğutma var 120mm,ağır oyunlarda kullanmıyorum ama termal macun kurumuş gitmiş aşırı yüksek sıcaklıkta çalışıyor. belli bir bütçem yok şimdiden çok teşekkür ederim
  20. Bahoz2162

Anakartımdaki Tuhaflık

Herkese günaydınlar, Elimde Gigabyte Aorus Elite b450 anakart mavcut ama bir tuhaflık,sorun var. Çalıştıramıyoruz güç kaynağını takar takmaz rgbsi 1 saniyeden kısa sürede yanıyor ve sonra bir daha yanmamak üzere sönüyor. Çözemediğim kısmıysa güç kaynağı olmadan denedik(2dk kadar önce...
Geri