Arama sonuçları: *

• Users: Bahoz2162
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bahoz2162

2.El Apple Saatin Ederi Nedir?

apple wach seri 6 nike 40mm kutusu şarj aleti herşeyi mevcut Bu saat ne kadar eder dostlar
  2. Bahoz2162

2.El Parça Satarken Nerelere İlan Koyuyorsunuz?

Selamlar dostlar, 2.El parça satarken daha hızlı satabilmek adına bu soruyu sorma ihtiyacı duydum, Siz nerelere koyuyorsunuz yahut bir tavsiyeniz varsa yardımınıza ihtiyacım var, Şimdiden çok teşekkür ederim :)
  3. Bahoz2162

Esimi Olan F/P Telefon Önerisi

Selamlar dostlar, Yurtdışında kullanmak için Esimli Telefon ihtiyacı var
  4. Bahoz2162

Saça Yağ Sürmek İyi Bir Şey mi?

Selamlar dostlar, Saçımı daha uzun kullandığım bir dönemdeyim ve daha kaliteli durmasını istiyorum, Başta yağ sürmek olmak üzere her türlü tavsiyenizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
  5. Bahoz2162

Laptopuma Ucuz Yollu Office Nasıl Kurabilirim

Herkese merhabalar dostlar, Laptopuma excel ve diğer office programlarını nasıl ucuz yollu veya ücretsiz kurabilirim
  6. Bahoz2162

Hangi Laptop Daha İyi

Selamlar dostlar, Autocadde 2 boyutlu bazende 3 boyutlu çizimler yapabilmek için 45.000 bandında laptop arayışım var https://app.hb.biz/tdIHT6OQYmGV aldığım laptop bu ama burda konuştuğum çoğu arkadaş alma dedi Buda önerilen diğer bir laptop https://ty.gl/0el9dqinbaujh Sizce maksimum 50bin TL'ye...
  7. Bahoz2162

43000tl'ye Laptop Aldım H.O Mu G.O Mu

Selamlar dostlar, İstişare etmek amaçlı bu konuyu açıyorum, Autocadde çoğunlukla 2boyutlu ve nadiren 3boyutlu çizimler yapılacak
  8. Bahoz2162

Laptopuma Office Programlarını Nasıl Uygun Yollu Kurabilirim

Selamlar dostlar, Laptopa acil bir şekilde excel ve office programlarının kurulması lazım
  9. Bahoz2162

Autocad İçin Laptop Önerisi

Selamlar dostlar, Sadece autocad ve çizim programları için laptop ihtiyacımız bulunmakta, Belirli bir bütçe belirleyemedik bu iş için en minimum fiyatlı laptopa ihtiyacımız, Bütçe olarakta 20-30 arası diyebilirim en ucuza nasıl kapatırsak tamamdır bizim için Şimdiden çok teşekkürler
  10. Bahoz2162

6 Aylık 2.El LG 2K 240 HZ 1MS Monitör Kaçtan Gider?

Herkese hayırlı akşamlar dostlar, Biraz istişare edip fikir alışverişi yapabilelim diye bu konuyu açmak istedim, Elimde Kutusu kayıp,Vatan faturalı,1 yıl 7 ay garantili LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü var. 0 Fiyatı En ucuz 15500 ama bu fiyatları asla hak...
  11. Bahoz2162

6000Tl'ye 2K Monitör + Hyperx Cloud 3 + Gamepower Klavye Alınır Mı?

Herkese iyi akşamlar dostlar yine ben, 6000tl'ye bu ekipmanların tamamına anlaştım hepsi bir kaç aylık ama kutuları kayıp fatura var garanti sanırsam var, Satan kişi kredi borcundan dolayı sattığını söylüyor güvenilir birinede benziyor ama her denilenede inanmamak lazım. Sizce alınır mı?Alınırsa...
  12. Bahoz2162

5500TL'ye 2.El R5 5600x + Gigabyte A520m Alınır Mı?

Herkese hayırlı akşamlar dostlar, 5500e Ryzen 5 5600x + Gigabyte a520 yakaladım.Kutu fatura garantisi yok işlemcinin stok fanı anakartın aynası mevcut, Sizce Alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeli? Piyasası nedir Herkese şimdiden çok teşekkür ederim
  13. Bahoz2162

Çok Acil F/P Termal Macun Önerisi

Selamlar dostlar, Çok acil uygun fiyatlı termal macun ihtiyacım var,işlemcim ryzen 5 3500x sıvı soğutma var 120mm,ağır oyunlarda kullanmıyorum ama termal macun kurumuş gitmiş aşırı yüksek sıcaklıkta çalışıyor. belli bir bütçem yok şimdiden çok teşekkür ederim
  14. Bahoz2162

Anakartımdaki Tuhaflık

Herkese günaydınlar, Elimde Gigabyte Aorus Elite b450 anakart mavcut ama bir tuhaflık,sorun var. Çalıştıramıyoruz güç kaynağını takar takmaz rgbsi 1 saniyeden kısa sürede yanıyor ve sonra bir daha yanmamak üzere sönüyor. Çözemediğim kısmıysa güç kaynağı olmadan denedik(2dk kadar önce...
  15. Bahoz2162

Anakartım Işık Verip Sönüyor

İyi akşamlar dostlar, Gigabyte aourus elite b450 sahibiyim hiçbir sorunu yoktu ancak 1 hafta kadar önce açmaya çalıştığımda rgbsi 1 saniye bile yanmadan söndü,2 3 kez daha denedim ve yine aynı sonuç oldu. Sizce neden olabilir bir şey zarar vermedim kısa devre mi acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim
  16. Bahoz2162

Çözüldü✓ Bilgisayarım Açılmıyor

Selamlar dostlar, Kuzenimin bilgisayarı dün testten sonra açılıyordu ama şimdi açılmıyor, Dün anakarttan işlemcisini(r5 3500x)söküp ryzen 5 5600x takmış ramleri değiştirmiş vs takmış en son ilk haline getirmiş kasayı ve çalışıyormuş ancak şimdi çalışmıyor. Kasa çalışıyor ancak anakarta güç...
  17. Bahoz2162

30.000Tl'ye 2.El 4060'lı Bu sistem alınır mı?

Herkese iyi akşamlar dostlar, Kendim için ek gelir kazanmak amaçlı Al-sat yapmaya çalışıyorum,birçoğunuz artık tanıyordur beni :) 30.000Tl'ye Kasa Monitör Kulaklık ve Klavyeli bu sistemi buldum. Sistem ddr5 bu epey avantaja sahip. Mayıs 2025'te alınmış daha 1.yılını bile doldurmamış,monitör 2...
  18. Bahoz2162

2.El Bu Sisteme 37.000Tl Verilir mi?

Herkese iyi forumlar, Monitör: rampage 31.5 inç 165 hz Marka model bilmediğim klavye mouse kulaklık Ekran kartı: Asus rtx 3080 tüf gaming V2 oc Sıvı soğutma: cooler master masterliquid ml240l 2x120mm RGB LED sıvı soğutma Ram: 32 GB ram 4000 MHz gskill 2x16 işlemci:AMD ryzen 9 5900x Anakart...
  19. Bahoz2162

7000Tl'ye Bu Bilgisayar Parçaları Alınır Mı?

İyi akşamlar dostlar, 2.El amaçlı Al-Sat için toplu parça buldum. 4x8 32gb ddr4 3200 mhz dragos ram Asus ROG strix 1050 ti(temiz kutulu) 2 tane 1 Tb Hdd 1 tane 320 gb hdd dragos marka 256gb m2 ssd Rgb siyah mesh kasa Bir kaç aylık gameload 500w psu Hepsi temiz depolamaların sağlığı yüksek...
  20. Bahoz2162

3000Tl'ye Bu Bilgisayar Parçaları Alınır mı?

Günaydın arkadaşlar, 2.El amaçlı Al-Sat için toplu parça buldum. Asus ROG strix 1050 ti(temiz kutulu) 2 tane 1 Tb Hdd 1 tane 320 gb hdd dragos marka 256gb m2 ssd Rgb siyah mesh kasa Bir kaç aylık gameload 500w psu Hepsi temiz depolamaların sağlığı yüksek Toplam 3000Tlye anlaştım sizce nasıldır...
Geri