Arama sonuçları: *

• Users: Furkilata
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Furkilata

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 Yeni Kasama Sığar mı?

Herkese selamlar. Yeni bir kasa aldım kendime Lian Li Vector V100R marka modelli. Sıvı soğutma da takasım var işlemci yaz ayında bayılmasın diye (9800x3d). 360mm sıvı soğutmalarda en beğenilen model olan Arctic Liquid Freezer III Pro 360 almayı düşünüyorum ama soğutma bloğunun kalınlığı kısmında...
  2. Furkilata

RAWM ES21 Pro Wireless Mouse Alınır mı?

Selam arkadaşlar. Gaming geceli ile bu başlıktaki mousei almayı düşünüyorum . https://www.incehesap.com/rawm-es21-pro-wireless-mouse-siyah-fiyati-90937/ . Fiyatı 2700 küsür. Bende de 650tl kupon var 2100e gelicek alınır mı? sizce? eksileri artıları nelerdir
  3. Furkilata

3000Tlye kadar mouse önerisi

Selam arkadaşlar Yeni bir mouse arayışındayım. 3000tlye kadar alınabilecek kablosuz mouse tavsiyelerine açığım. 2000-2500tllik mouselarda önerebilirsiniz illa limitleri zorlamaya gerek yoktur. Site farketmez wraith meyer ulugames gaming gen falan. Ufak mouseları pek sevmiyorum. Ağırlık takıntım...
  4. Furkilata

Gta San Andreas Definitive Edition mod nasıl yapılır?

Selamlar kıymetli arkadaşlar. Epicden GTA SA Definitive Edition satın aldım. Anı nostalji olsun diye. Oynadım biraz oyunu ama eski oyundan biraz farklı kamera açılandırması olsun grafikler sürüşler vs. Ben de bari mod ekliyim de yeni bir oyunmuş gibi oyniyim dedim ama internette bulduğum...
  5. Furkilata

Akvaryum Kasa Karşılaştırması

Selam kıymetli arkadaşlar. Sizlere yeni almayı düşündüğüm akvaryum kasa hakkında fikir danışmak için yazıyorum. Konu belli 8kya kadar bütçe var akvaryum kasa alıcam siyah konsept olacak rgbsiz veya çok az rgbli. 3 model arasında kaldım sizce hangisini almak mantıklı ? daha iyi alternatif var mı...
  6. Furkilata

Klasse Gear MousePad 90x40 299tl!

Arkadaslar selam amazonda gezerken bir urune denk geldim. Mousepad ihtiyaci olan varsa fiyatina gore iyi bir mousepaddir kendim de markanin urunlerini bizzat kullandim. Piyasaya gore fp urunleri var. Fiyati cok uygun geldigi icin paylasiyorum. İsinize yarar umarim. https://amzn.eu/d/gD7UUCC
  7. Furkilata

ASUS ROG-STRIX-1000G Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Arkadaşlar selam. 2 gün önce 8999tlye satın aldığım güç kaynağı şuan amazonda 7990 TL'ye düşmüş. Azcık hayal kırıklığı yaşamakla birlikte ihtiyacı olan varsa tavsiye edeceğim bir güç kaynağıdır. Bugün geldi kurdum pcye. Sıkıntısız sessiz ve güzel bir güç kaynağı. Peşin fiyatına 6 taksit olması...
  8. Furkilata

RTX3070Ti vs Rx9060XT

Herkese Selam Arkadaşlar. Konu belli. İkinci el rtx3070ti mı almak mantıklı yoksa sıfır rx9060xt mi ? fiyat farkı olarak bazı modellerde 2-3k fark oluşabiliyor( rtx3070ti daha ucuz) . Sizce hangisini almak daha mantıklı ? İnternette benchmarklarda aralarında çok ciddi bir fark göremedim. bazı...
  9. Furkilata

Yaktın beni Abdullah Reis

Öncelikle bu post bir teşekkür postudur. Abdullah reise hem çok kızıyorum hem de çok teşekkür ediyorum. Sayesinde deli gibi fiyatı artan ddr5 ramlere inat hepsiburada'da olan gskill ramleri çok uygun fiyata aldım. Dayanamadım o fiyatı görünce. Kasım indirimlerinde sürekli sistem topladım ettim...
  10. Furkilata

30-32K'ya kadar iş laptopu önerisi

Herkese selamlar 30-32k Bütçe ile bir laptop bakıyorum. İş için kullanılacak oyun oynanmicak. Hafızası çok, hızlı ve çerçevesiz ekranlı model bakıyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır acaba ? Bir kaç model belirledim ama değer mi emin olamadım...
  11. Furkilata

Windows kafayı yedi.

Arkadaşlar hepinize selam. Sorun 2 gündür var sebebini zerre anlamadım. Bildiğiniz durduk yere sistem kendi kendine bir değişime girdi. Sağ alttaki oka tıklayınca sanki alt tab atmışım gibi saçma sapan sekme ekranı geliyor. yine aynı şekilde aşağıdan chromea girince yine saçma sapan o ekran...
  12. Furkilata

S25 ultra vs iphone 16 pro hangisini almalıyım?

selam arkadaşlar. telefon alma arifesindeyim. butcem 80k civarı. intetnette bir ton video izledim. hangisi daha iyi karar veremedim. önceliğim youtubea içerik ürettiğimden video performansı. iphoneun videoda sanki bir tik daha iyi olduğunu dusunuyorum. ama 25 de üzmez elbette. fakat hangisini...
  13. Furkilata

Monitöre görüntü gelmiyor ve USB portları çalışmıyor

Herkese selam. Direkt konuya giricem. Pcyi açıyorum bütün fanlar çalışıyor ışıklar geliyor ekran kartı işlemci fanı çalışıyor ama monitörüme ne görüntü geliyor ne de başka bir tepki alabiliyorum. Aynı şekilde klavye mouse bağladığım hiçbir USB portu da çalışmıyor. Sebebi nedir? Yaptığım...
  14. Furkilata

Iphone 14 pcye video aktarma sorunu

Herkese selam arkadaşlar. Bende iphone 14 cihaz var. Bununla çeşitli videolar çekiyorum kanalım için. Fakat son 2 3 gündür çektiğim uzun videoları 10dk civarı olanları pcye aktaramıyorum. Sorun şu : Eskiden video aktarabilirken şimdi uzun çekim olan videolarımı pc görmüyor. Icloudda da...
  15. Furkilata

Fifa 23 proları bir bakabilir mi ?

Arkadaşlar hepinize selam Benim fifa 23ten anlayan arkadaşlara bir sorum var. 60küsür saat kadar fifa 23 oynadım. Ultimate teamde oynuyorum division falan kasıyorum. On numara takımım var 99luk donnaruma,95lik maguire harry kane falan , campbell,links, lumeka falan filan takımım dört dörtlük bir...
  16. Furkilata

Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs Oppo Reno 2Z Sizce Hangisi Daha İyi ?

Herkese selamlar arkadaşlar. Önümüzdeki hafta telefon alacağım. Fakat Ben redmi note8 pro almak için para biriktiriyordum 2400iken. Şuan telefonun fiyatı 3k oldu 128gbsi. Ben para biriktirdikçe telefonun fiyatı arttığından telefonun fiyat artış hızına benim para arttırma hızım yetişmedi :D bu...
  17. Furkilata

Xiaomi Redmi Note 9S 128 Gb Sizce Nasıl?

Selam arkadaşlar. Malum xiaomi yeni telefonları yavaş yavaş TR piyasasına sürüyor. Xiaomi Redmi Note 9S 128 Gb modeli sizce nasıldır ? Telefonları takip eden arkadaşlar elbette özelliklerini biliyorlardır. O yüzden ben yazmadım buraya :)
  18. Furkilata

Bannerlord Oyun Videosu Tavsiyesi

Herkese selamlar . Bildiğiniz üzere bannerlord çıkış yaptı. Ben de videosunu çekmeyi düşünüyorum. Sizce nası bir seri yapılabilir tavsiyeleriniz var mıdır acaba ?
  19. Furkilata

2. El Iphone 5s alınır mı ?

Selamlar herkese. Küçük kardeşim için ( 11 yaşında ) telefon almayı düşünüyoruz. Sıfır telefon almak istemiyoruz çünkü çok dikkatsiz kullanıyor. Iphone istediği içinde ikinci el bi 5s alsak mı diye düşünüyoruz. Sizce 5s alınır mı ? Alınırsa fiyatı kaç tl bandında olmalı ? 400-500 tl civarı...
  20. Furkilata

2010 model Ford Fiesta Trend kullanıcısıyım. Sorularınızı alabilirim.

Merhaba arkadaşlar. 2010 model Ford Fiesta kullanıcısıyım. yaklaşık 14.000 kilometre kadar kullanmışlığım var 1 buçuk yılda. Trend paket kullanıyorum ama çelik jantlı. Fiesta hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
Geri