Arama sonuçları: *

• Users: RevenKalr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RevenKalr

1k Bütçe Bluetooth Mouse Önerisi

Dostlar edit işleri için Mac e bağlamalık bluetooth mouse arıyordum, logitech m350s aldım ama rahat değil, bütçe 1.5 a falan çıkabilir, bu bütçeye rahat bir şey var mıdır bluetoothlu?
  2. RevenKalr

1500 TL'ye Evde Yapmalık Nargile Seti Önerisi?

Dostlar 1500TL ye evde yapmalık nargile seti önerir misiniz? trendyolda bir tane buldum çok hoşuma gitti. https://ty.gl/x3jw200ncbt70
  3. RevenKalr

Elektriki Diş Fırçası Önerisi

Dostlar elektrikli diş fırçası istiyorum, uygun kaliteli fiyat performans ne önerebilirsiniz.
  4. RevenKalr

Lokma/Anahtar Takımı Önerisi, 7k Bütçe

Dostlar 5 bin lira bütçem var, motor araba, ev işlerinde vesaire kullanmak için lokma takımına ihtiyacım var. Bu bütçeye güzel bir şey bulabilir miyiz?
  5. RevenKalr

Editör İçin 15 Bine Kadar İşlemci Önerisi

Dostlar yıllardır windows kullanıcısıyım, edit işleri için Mac aldım fakat bazı yerlerde beni deli ediyor. O yüzden kasamı yükseltmek, Macide biryere gittiğimde kullanmak istiyorum. 15 bin bütçem var işlemci için, 7800x3d düşünüyordum ama siz edit işleri için ne önerirsiniz bu bütçeye? Ekran...
  6. RevenKalr

500tl Şarj Aleti Önerisi

Sadece başlığı lazım, ne önerebilirsiniz? İphone 11 için lazım, normalde bende olan spigen 47w dan alacaktım ama 1400 liraua çıkmış o
  7. RevenKalr

iPhone 13 Bataryasını Kendim Değişebilir Miyim?

Dostlar telefonum orijinal fakat pil sağlığı 79 a düştü, artık 4 saat bile ekran süresi vermiyor, buna yd 15pm den geçtiğim için ekran süresinde çok sıkıntı yaşıyorum, onda 10 saat civarı süre alıyordum. Dejinin bataryasını alıp takasım var fakat 2. elde satışında fiyatını etkiler mi onu...
  8. RevenKalr

10-20k Arası Telefon Önerisi

Teyzeme alacağız, fiyat performans en iyi ne önerirsiniz?
  9. RevenKalr

iPhone 13 Batarya Değişsem Mantıklı Olur Mu?

Dostlar iPhone 13 ümün bataryası %80 pil sağlığına düştü, önceden samsung s10 uma deji batarya almıştım ve 2 yıl sorunsuz bir şekilde orijinal bataryadan daha iyi performans vermişti. Buna şuan 2. el de 27 bin teklif geliyor, bataryayı dedi değiştirsem piyasası düşer mi, sizce değiştirmeye gerek...
  10. RevenKalr

3k Bütçeye Airfryer Önerisi

3k bütçem var, airfyer önerebilir misiniz?
  11. RevenKalr

Oyunda Bluetooth Kulaklığa Ses Gelmiyor

Dostlar şu ana kadar bilgisayarımda hep bluetooth kulaklık kullandım, şu an kullandığım kulaklık q21i nc. Cod 2018 e girdiğimde sesi ya boğuk veriyor ya hiç vermiyor, önceden bu sorunu çözmüştüm fakat şuan hatırlamıyorum. ses aygıtlarından falan bluetooth kulaklığın mikrofon kısmını kapattım...
  12. RevenKalr

Djı Mini 3 Fly More Comboyu İade Etmelimiyim?

Dostlar forumda ki 24.399 TL ye paylaşılan mini 3 fly more comboyu araba, emlak ve dükkan çekimleri yapmak için almıştım fakat drone da engel algılayıcı sensör ve active track olmaması içimi rahat ettirmiyordu derken yakın zamanda Lito X1 diye bir modelin çıktığını gördüm. Bu model de + olarak...
  13. RevenKalr

Sinematik Çekimler İçin Işık Önerisi Lazım!

Puluz PU529B Mini Video 64 LED Light Sürekli 6500K Işık Vlog Ürün Youtube Makyaj Vb. Çekimleri https://app.hb.biz/wfwrrR16GBUB Dostlar şu tarz birşeye ihtiyacım var, az ışık olan yerde soft bir görüntü vermek için sarı ampul rengini verebilmesi lazım. Örneğin yemek yaparken çekilen sinematik...
  14. RevenKalr

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

https://www.idefix.com/apple-macbook-pro-m5-max-36-gb-2-tb-ssd-142-mgdu4tua-uzay-siyahi-p-21786742?vendorId=687&ref=akakce&v=1.53.4 Dostlar fiyat gereksiz ucuz, gönderilir mi bilmiyorum.
  15. RevenKalr

Oyun dondu ve bilgisayardan bip bip sesler geldi, sorun gpu olabilir mi?

Dostlar önceden after effectte, oyunlarda falan ekran kartından (olduğunu düşünüyorum) bazı sorunlar oluşuyordu ama geçen ay kendiliğinden düzeldiği için garantiye göndermemiştim. Dün fortnite ı yüksek grafiklere alayım dedim, 5dk sonra oyun dondu mouse yavaş ve takıla takıla ilerliyordu bip bip...
  16. RevenKalr

SSD için hızlı type c kablo önerisi

Dostlar macbook için sandisk portable ssd aldım, normalde 800 okuması var ama bendeki kabloyla 100 anca alıyorum. Yanında gelen kablo ile de 400 anca veriyor. Veri aktarımı hızlı olan ve uzun olmayan bi type c to type c kablo önerir misiniz?
  17. RevenKalr

Macbook için type c çoğaltıcı ve ssd önerisi

Dostlar bana önce bi çoklayıcı lazım, biliyorsunuz macte usb falan hiçbirşey yok sadece type c girişi var, bir de 1tb taşınabilir ssd lazım. Önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler Şu tarz bir şey tadından yenmez, ama kalitelisi lazım hemen bozulmasın
  18. RevenKalr

Hangi laptopu alayım?

Dostlar artık bi karar vereyim istiyorum ama konulara kimse cevap vermiyor. İsteklerim, küçük olması oled olması, güçlü olması (edit render işleri yapacağım) ve şarjının güzel gitmesi. Arada oyun da oynarım diye aklımda şu var ama nasıldır bilmiyorum Acer Predator Helios Neo 16S NH.QZFEY.002...
  19. RevenKalr

Makaimum 90k bütçeyle laptop önerisi

Dostlar selamlar, elimde ideapad gaming 3 vardı bugün sattım onu. Laptop almak istiyorum ama aradığım kriterlrde laptop yok, küçük olması, tercihen 14-15 inç. Güçlü olması, minimum 5070 ve render işleri için güçlü bir işlemci. Ekran kalitesini çok iyi olması, ve şarj sıkıntısı çekmemem Forumdan...
  20. RevenKalr

Laptopum ne kadar eder?

Selamlar dostlar, Lenovo ideapad gaming 3 5600h, rtx 3060 6gb, 16gb ram, 512gb ssd li bir laptopum var, ikinci elde bunun ederi nedi, termal pad takılı sıcaklıklar stok değrlere göre 5-10 derece aşağıda performansı falan çok iyi laptopun. 25 ideal midir?
Geri