Arama sonuçları: *

• Users: RevenKalr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RevenKalr

Yurtdışına Nasıl Adım Atabilirim?

Selamlar dostlar, burada bilen bilgisi olanlar var ise onların tavsiyesini bildikleri bilgileri almak için sormak istiyorum, şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikler Kendimden bahsedeyim, 20 yaşındayım 2 yıllık grafik tasarım okuyorum ve freelence video editörlüğü yapıyorum ve B1 seviye...
  2. RevenKalr

Yurt Dışı Cihazlar İçin Taşınabilir Sim Kart Cihazlar İşe Yarıyor Mu?

Dostlar Yurtiçi iphone 13 ümü satıp yurt dışı iphone 16 pro almak istiyorum, 3 ay boyunca kapalı telefon...
  3. RevenKalr

400tl Mousepad Önerisi

48*40 ölçülerinde arıyorum, trendyolda urzuva markası dikkatimi çekti. Ne önerirsiniz?
  4. RevenKalr

Anker Q21i Nc Kronik Batarya Problemi Çözümü

Selam dostlar, Anker q21i nc kulaklığım bir süredir şarj alırken kırmızı ışığı yanıp yanıp sönüyordu, şarjıda oldukça hızlı bitiyordu. Araştırmama göre genelde insanların bataryasının şiştiğini gördüm ve ondan şüphelendim ki aynı durum bendede olmuş. Aşama 1: Kulaklığın sol pedini çıkartıp...
  5. RevenKalr

Dostlar Bu Bilgisayar Neden Çöküyor?

Dostlae selamlar, önceden oyunlarda vesaire çökme yaşıyordum, ekran kartında sorun var sanıyordum garantiye yolladım. Testlerini yapıp macununu yenileyip sorun yok deyip yolladılar, güç kaynağım 500w idi, ondan çöküyor dediler bende 750w tuf gaming güç kaynağı aldım, ama son zamanlarda cod 2018...
  6. RevenKalr

700w Enermax Psu Alınır mı

7700xt ve 7500f için https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-enermax-maxpro-iii-emp700w-700-w-fiyati,878995280.html Bunu düşünüyorum alınır mı?
  7. RevenKalr

1k Bütçe Bluetooth Mouse Önerisi

Dostlar edit işleri için Mac e bağlamalık bluetooth mouse arıyordum, logitech m350s aldım ama rahat değil, bütçe 1.5 a falan çıkabilir, bu bütçeye rahat bir şey var mıdır bluetoothlu?
  8. RevenKalr

1500 TL'ye Evde Yapmalık Nargile Seti Önerisi?

Dostlar 1500TL ye evde yapmalık nargile seti önerir misiniz? trendyolda bir tane buldum çok hoşuma gitti. https://ty.gl/x3jw200ncbt70
  9. RevenKalr

Elektriki Diş Fırçası Önerisi

Dostlar elektrikli diş fırçası istiyorum, uygun kaliteli fiyat performans ne önerebilirsiniz.
  10. RevenKalr

Lokma/Anahtar Takımı Önerisi, 7k Bütçe

Dostlar 5 bin lira bütçem var, motor araba, ev işlerinde vesaire kullanmak için lokma takımına ihtiyacım var. Bu bütçeye güzel bir şey bulabilir miyiz?
  11. RevenKalr

Editör İçin 15 Bine Kadar İşlemci Önerisi

Dostlar yıllardır windows kullanıcısıyım, edit işleri için Mac aldım fakat bazı yerlerde beni deli ediyor. O yüzden kasamı yükseltmek, Macide biryere gittiğimde kullanmak istiyorum. 15 bin bütçem var işlemci için, 7800x3d düşünüyordum ama siz edit işleri için ne önerirsiniz bu bütçeye? Ekran...
  12. RevenKalr

500tl Şarj Aleti Önerisi

Sadece başlığı lazım, ne önerebilirsiniz? İphone 11 için lazım, normalde bende olan spigen 47w dan alacaktım ama 1400 liraua çıkmış o
  13. RevenKalr

iPhone 13 Bataryasını Kendim Değişebilir Miyim?

Dostlar telefonum orijinal fakat pil sağlığı 79 a düştü, artık 4 saat bile ekran süresi vermiyor, buna yd 15pm den geçtiğim için ekran süresinde çok sıkıntı yaşıyorum, onda 10 saat civarı süre alıyordum. Dejinin bataryasını alıp takasım var fakat 2. elde satışında fiyatını etkiler mi onu...
  14. RevenKalr

10-20k Arası Telefon Önerisi

Teyzeme alacağız, fiyat performans en iyi ne önerirsiniz?
  15. RevenKalr

iPhone 13 Batarya Değişsem Mantıklı Olur Mu?

Dostlar iPhone 13 ümün bataryası %80 pil sağlığına düştü, önceden samsung s10 uma deji batarya almıştım ve 2 yıl sorunsuz bir şekilde orijinal bataryadan daha iyi performans vermişti. Buna şuan 2. el de 27 bin teklif geliyor, bataryayı dedi değiştirsem piyasası düşer mi, sizce değiştirmeye gerek...
  16. RevenKalr

3k Bütçeye Airfryer Önerisi

3k bütçem var, airfyer önerebilir misiniz?
  17. RevenKalr

Oyunda Bluetooth Kulaklığa Ses Gelmiyor

Dostlar şu ana kadar bilgisayarımda hep bluetooth kulaklık kullandım, şu an kullandığım kulaklık q21i nc. Cod 2018 e girdiğimde sesi ya boğuk veriyor ya hiç vermiyor, önceden bu sorunu çözmüştüm fakat şuan hatırlamıyorum. ses aygıtlarından falan bluetooth kulaklığın mikrofon kısmını kapattım...
  18. RevenKalr

Djı Mini 3 Fly More Comboyu İade Etmelimiyim?

Dostlar forumda ki 24.399 TL ye paylaşılan mini 3 fly more comboyu araba, emlak ve dükkan çekimleri yapmak için almıştım fakat drone da engel algılayıcı sensör ve active track olmaması içimi rahat ettirmiyordu derken yakın zamanda Lito X1 diye bir modelin çıktığını gördüm. Bu model de + olarak...
  19. RevenKalr

Sinematik Çekimler İçin Işık Önerisi Lazım!

Puluz PU529B Mini Video 64 LED Light Sürekli 6500K Işık Vlog Ürün Youtube Makyaj Vb. Çekimleri https://app.hb.biz/wfwrrR16GBUB Dostlar şu tarz birşeye ihtiyacım var, az ışık olan yerde soft bir görüntü vermek için sarı ampul rengini verebilmesi lazım. Örneğin yemek yaparken çekilen sinematik...
  20. RevenKalr

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

https://www.idefix.com/apple-macbook-pro-m5-max-36-gb-2-tb-ssd-142-mgdu4tua-uzay-siyahi-p-21786742?vendorId=687&ref=akakce&v=1.53.4 Dostlar fiyat gereksiz ucuz, gönderilir mi bilmiyorum.
Geri