Arama sonuçları: *

1. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Donanım Sitem İçin Hazırladığım Ram Listem Çok Mu Detaylı?

Bu işleri bilenlere soruyorum. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Ram listem çok mu detaylı? Çok detaylıysa detayı ne yönden azaltayım? Ya da işte ne bilim ne eksiği var? Bilenlerin önerilerini bekliyorum. Dosyayı atmıyorum. Çünkü excel yüklenmiyor. Tabloyu kopyalasamda bozuk geliyor. Fotosunu...
  2. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pubg Sever Agalardan Destek İstiyorum

Pubg'de 700-800 saatim var. Pc çekmiyo diye bırakmıştım. Şimdi bi ton şey yaptım. Geri başlicam. 1800 G-Coinim var. Var mı önerisi olan?
  3. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım B450m S2h V2 De Yapılan Bıos Ayarları Sonucu Siyah Ekran

RAM 1x16 2600mhz Ekran kartı GTX 1050Tİ Anakart B450M S2H V2 İşlemci R5 3600 Öncelikle yaptığım ayarlar 2 tane: AMD manual overclocking ve XMP desteğini açmıştım. Kaydedip resetlediğimde siyah ekran verdi. Parçaların yanma vs. durumu olmadığına kesin eminim. Ayrıca PC'yi açtığımda Caps Lock...
  4. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pubg Steamde Başlangıç Olarak Fps Arttıracak Ne Kod Yazabilirim?

PUBG Steamde başlangıç olarak Fps arttıracak ne kod yazabilirim? Her koda açığım. :)
  5. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bios Güncellemesi Yardım

RAM1x16Ekran kartıGTX 1050Tİ 4GBAnakartB450M S2H V2İşlemciR5 3600 Dediğim gibi anakartın sürümü biraz eski 2024 ten kalma BIOS. BIOS moduda eskide. Ancak BIOS güncellemekten korkuyorum. Çünkü BIOS patlarsa yeni PC alacak gücüm yok. Bilgilerim burada. Bu videoyu tamamen baştan sona format hariç...
  6. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Ekran Kartlarında Güzel İndirim

İndirimler karta göre değişken olduğundan sabit bişey yazmadım. Kimi kartta 5 kimisinde 6k düşmüş. https://www.vatanbilgisayar.com/nvidia-ekran-kartlari/?opf=p43643,p44182,p23560/&srt=UP
  7. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bu Yeşil Forumdan Nefret Ediyorum

Şu başlıktan niye uyarı verirsinki.
  8. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pubg De En Yüksek Fps İ Almak

Bağımlısı olduğum ama performans yetersizliğinden kaç aydır oynayamadığım Pubg ye geri girmeye karar verdim. Bu videodaki bios ayarlarını oturup ciddili 1.30 saat yapıcam haftaya. Pc içiyse tüm ayarlar yapılı zaten ama tekrar kontrol edicem. Oyun oynarken shift+tab ile açılan steam...
  9. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Oyun Serileri/Oyunlar

Oynadığım oyunlarla ilgili bir liste yapıyorum ama o kadar çok oyun oynadım ki çoğunu unuttum. Sizden isteğim biraz garip biliyorum ama şu ana kadar oynadığınız veya bildiğiniz oyunları yazın. Temel başyapıtlar tamam ancak yine de aklıma gelmeyen çok oyun olduğunu düşünüyorum. Yazarsanız sevinirim.
  10. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

BM veya EE için Teknik İngilizce kaynak önerisi

Evet sorum başlıktaki gibi. BM veya EE için teknik İngilizce dersleri izleyeceğim. Hangi kanallardan veya nereden izlemeliyim?
  11. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

YouTube'dan video indirmek için uygulama

Konuyu nereye açacağımı bulamadım. Ondan bu konuya yazdım. Benim neredeyse 50-60GB'lık video indirmem lazım YouTube'dan. Daha az da olabilir de maksimumu söylüyorum. YouTube'dan kolay bir şekilde çok uğraşmadan video indirebileceğim uygulama önerir misiniz? (ücretsiz.)
  12. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

BM veya EE için gelişim

Öncelikle amacım üniye geçmeden biraz olsun gelişmek. Önümde 4 ayım var. 2 Yapay zekayı birleştirip şöyle bir program yaptırdım. Çünkü nereden başlayacağım hakkında bir fikrim yok. Bu konuda bilgili olanlar varsa önerilerini bekliyorum.
  13. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Gamepadler için Veritabanı

BRANDMODELSTICK TECHTRIGGER TECHWEIGTHCONNECTIVITYBATTERYPOLLING RATE (WIRED)POLLING RATE (DONGLE)FACE BUTTON TECH GameSirSuper NovaHall EffectHall Effect263gWired/Dongle/BT1000 mAh1000 Hz1000 HzMembrane GameSirCyclone 2TMRHall Effect229gWired/Dongle/BT860 mAh1000 Hz1000 HzMechanical...
  14. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Size Huzur Veren Sesler

Büyük ihtimal konu ilgi görmez. Ancak yine de açmak istedim. Dediğim gibi duydum mu huzurlu hissettiğiniz sesleri, melodileri gerçekten merak ediyorum. İnsanlar yargılar falan diye utanıp atmamazlık yapmayın. Ben de çok utangaç birisiyim. Ancak böyle bir şey yapıyorum. Herkesin fikrini...
  15. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Kendi oluşturduğum oyun listem (deneme)

Bu tasarımın ilk hali. Örnek olsun diye 3 oyun koydum. Gün geçtikçe listeyi güncelleyeceğim. Tabii düzenleme butonu kaybolmazsa. Kaybolursa yeni konu açarım büyük ihtimal. https://ye4il.github.io/Game-List-of-Ye4il/ bu oyun listemin linki. Liste güzel olmuş mu diye atmak istedim. Güzel olmuş mu...
  16. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Html ile tasarlanacak site için tavsiye

Konuya başlarken rica ediyorum. Kardeşim ne gerek var? Ne yapacan? Gibi diceklerin gelmemesini rica ediyorum. Şimdi konuya dönersek html veya bağlantılı yazılım dillerini iyi bilip tavsiyesi olabilecek kişileri konuya bekliyorum. Siteyi kapsamlı bir donanım karşılaştırma sitesi olarak...
  17. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Claude Cowork model ekleme sorunu

Bu adamın videosunu izledim. Dediklerinin hepsini tek tek yaptım. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Legacy model de kalıyor cowork. Adamın açtığı liste gibi bende 2 model ekledim. İkiside yok. Nası yapıcam anlamadım. Yarın akşam detsylı ekran görüntüsü gönderebilirim. Yardımınızı bekliyorum. (ai...
  18. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bios ayarları yapmak ciddi fps kazandırır mı?

Aslında konuyu @mornix hocamın attığı bi adam vardı. Videoyu unuttum video 1.30 saatti heralde ya da 2.30 saat. Full bios ayarı yapılıyodu. Herkes fps im 2katına falan çıktı diyordu. Özellikle hocama sormak istiyorum. Başkalarıda yardımcı olursa sevinirim ama. Sistemim 1050ti+r5 3600+b450m...
  19. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Herkesin Deneyimlemesi Gereken Üst Kalite Oyunlar (Kendi görüşüm)

Oyunları mesaj sayısı yettiğince düzenleyeceğimdir. Elimde 250+oyun listesi var. Ancak mesaj sayısı hatası alıyorum hepsini koyunca :D Ekleyebileceğimi ekleyeceğim Şüpheniz olmasın. Yanlarına Steam sayfalarını da koyucam. Gameplay videolarıda yolda konu ilgi görürse Bilginiz olsun. Bu daha ham...
  20. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Donanım Arşivi Forum Bildirimler Kırmızı Sayı şeklinde gözükmüyor.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Başka konu bulamadım. Bildirim kutusunu açtığımda bildirimler yazıyor. Ancak kırmızı sayı işareti yanmıyor. Nedenini anlamadım. Sabahtan beri var. İlk defa böyle bişey oluyor. Ne yapabilirim? @B1L0 @Mehmet Yılmaz
Geri