Arama sonuçları: *

1. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Claude Cowork model ekleme sorunu

Bu adamın videosunu izledim. Dediklerinin hepsini tek tek yaptım. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Legacy model de kalıyor cowork. Adamın açtığı liste gibi bende 2 model ekledim. İkiside yok. Nası yapıcam anlamadım. Yarın akşam detsylı ekran görüntüsü gönderebilirim. Yardımınızı bekliyorum. (ai...
  2. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bios ayarları yapmak ciddi fps kazandırır mı?

Aslında konuyu @mornix hocamın attığı bi adam vardı. Videoyu unuttum video 1.30 saatti heralde ya da 2.30 saat. Full bios ayarı yapılıyodu. Herkes fps im 2katına falan çıktı diyordu. Özellikle hocama sormak istiyorum. Başkalarıda yardımcı olursa sevinirim ama. Sistemim 1050ti+r5 3600+b450m...
  3. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Herkesin Deneyimlemesi Gereken Üst Kalite Oyunlar (Kendi görüşüm)

Oyunları mesaj sayısı yettiğince düzenleyeceğimdir. Elimde 250+oyun listesi var. Ancak mesaj sayısı hatası alıyorum hepsini koyunca :D Ekleyebileceğimi ekleyeceğim Şüpheniz olmasın. Yanlarına Steam sayfalarını da koyucam. Gameplay videolarıda yolda konu ilgi görürse Bilginiz olsun. Bu daha ham...
  4. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Donanım Arşivi Forum Bildirimler Kırmızı Sayı şeklinde gözükmüyor.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Başka konu bulamadım. Bildirim kutusunu açtığımda bildirimler yazıyor. Ancak kırmızı sayı işareti yanmıyor. Nedenini anlamadım. Sabahtan beri var. İlk defa böyle bişey oluyor. Ne yapabilirim? @B1L0 @Mehmet Yılmaz
  5. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Ddr5 de 2x8 mi daha mantıklı? 1x16 mı?

Ddr5 te hangisi daha mantıklı? Nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim.
  6. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Mirrors Edge Tarzı Parkur Oyunu

Mirros Edge kadar saran parkur oyunu.
  7. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bildiğiniz, kullandığınız güzel ekipmanlar, elektronik cihazlar, parçalar

Evet bu konuyu açmamın sebebi herkesin araştırdığı veya merak ettiği piyasa hakkında az çok bilgi sahibi olması. Konuda monitör, mouse, klavye, gamepad, kulaklık, ekran kartı, işlemci, RAM, anakart, SSD, PSU, soğutucu, telefon, tablet, OEM sistem. Kısaca aklınıza gelen F/P olduğunu, hakkını...
  8. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Ekran kartı sıcaklık değeri yorumlama

Sorum basit ama biraz genel olacak. Zaten her karta göre değişir. Ama sorduğum genelde bir ekran kartının ortalama sıcaklığı kaç olmalıdır. Kaç olsa zararı dokunmaz ve kaç olmamalıdır.
  9. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

🔥İndirim Wraith VXE R1 SE+ Kablosuz Mouse 1200tl

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse 300tl indirime girmiş. Şans verilebilir.
  10. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Çözüldü✓ Donanım Defteri Oluşturmak İstiyorum.

Ekran Kartı (NVIDIA RTX 5000 serisi) (AMD 9000 serisi olanları yazacağım) İşlemci (AM5 soketliler sadece) Anakart (AM5 soketliler sadece) SSD (Nvme yeni nesil m2 ssdler) RAM (DDR 5'ler sadece) Bu 5 parçayla ilgili donanım defteri oluşturmak istiyorum kendime. Az çok nasıl yapacağım...
  11. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

🔥İndirim Asus prime B850m-K Anakart 5700 lira

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b850m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1045644999.html İndirim olarak gördüğüm için attım. Dönem içi en yüksek fiyata göre %27 ucuzlamış. 7800 den 5700e düşmüş.
  12. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bu Monitörü Alan Var Mıdır?

Hep böyle şeyleri merak ederim. Mesela bu monitörü alan var mıdır abi? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-apple-pro-display-xdr-nano-texture-cam-32-6k-mylj3tu-a-fiyati,1445784707.html
  13. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

İşlemciden kısıp 2k oynamak

Burada soracağım şu olacak. Ben 2K'lık yeni bir monitör alarak 10-15k arası 2K çözünürlükte bir sistem kurmak istiyorum. Elbette CS mi oynayacağım ama şöyle bir şey düşündüm. Bu arada anlatacağım şey hakkında anakart, SSD, RAM vs. spesifik, ayrıntı şeylere takılmayın. Anlatacağım şeye odaklanın...
  14. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Cs 2 kesin kazandıracak skinler

Bugün bir konuda gördüğüm için bu konuyu açıyorum. Kesin kazandıracak dediğiniz özellikle bu oyundan kalkacak koleksiyonlardan önerdiğiniz skinleri bekliyorum. Rica ediyorum, bilenler önersin. Her önüne gelen önermesin. Rica ediyorum. 9 - 10 dolarım var. Öyle aman aman bir yatırım değil zaten...
  15. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

The farmer was replaced ile yazılım öğrenme

Ben bu the farmer replacedı çıktığında kullanmıştım. Bir 2 3 saat oynamışımdır. Şimdi oyunu kodlarla çalıştırmak inanılmaz zevkli bir şey. Ancak şunu merak ediyorum. Bu öğretici bir şey mi? Yani algoritmayı öğrenmeme yardımcı olur mu? Yoksa boş boş kod mu yazıyor olurum. Cevaplarınıza göre...
  16. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Dlssteki preset K, L, M aralarındaki farklar

İnternetten de araştırıyorum ama bizzat bu kartlara sahip insanların tecrübelerini merak ediyorum. Preset l, k, m modları hakkında.
  17. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Ekran kartı markaları avantajları nelerdir?

Kısaca ekran kartları hakkında bilgim artık çoğalsa da ekran kartı markaları arasındaki ne farklar olduğunu düşündüğünüzü, kendi fikrinizi veya bilginizi merak ediyorum. (açıklayarak olursa daha güzel olur nedenlerini.) Her marka hakkında bilgi verebilirsiniz. Hiç duyulmamış dahi olsa.
  18. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Heavy Rain gıcık Xbox kontroller sorunu

Oyunda özel olarak RT tuşuna basmıyor. Oyun Steam'den ve kontrolcü düzeninde RT'yi başka tuşa atadım. Yine işe yaramadı. Ama asıl sorun sağ analogta. Ya internetteki çözümlere bakıyorum. Ölü bölgeleri kısmından kontrolcü tercihi yerine özeli seçin sonra da ölü bölge türünden çaprazı seçin diyor...
  19. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Dispatch tarzı oyun önerisi

Dediğim gibi dispatch gibi oyun önerisi istiyorum. İlla böyle animasyonlu olmasına gerek yok. Ama olursa da çok iyi olur. Her neyse önerilerinizi bekliyorum. (Detroit, Beyond Two Souls, Undertale, Deltarune, Deus Ex) harici bildiğiniz oyun varsa.
  20. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

🔥İndirim Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-philips-evnia-24m2n3200s-23-8-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,743994995.html Monitöre verecek çok parası olmayanlara yönelik kaliteli bir monitör. Edit: 4k ya düşmüştü. Onun stoğu bitmiş. Ancak hala indirimde. F/p bir monitör.
Geri