Arama sonuçları: *

1. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Aldığım Ekipmanların F/P Olup Olmadığı Hakkında ?

Setupımın f/p olup olmadığını merak ediyorum. Monitör: Satıştan kalktı. Monster Aryond A24 v1.1 Zamanında (2 yıl önce olması lazım) 3999 liraya 12 taksitle almıştım. Kulaklık: Fifine H3 2 hafta önce 2200 tl + 4 taksit aldım. Klavye: Monster Pusat K3 Pro 1 yıl önce 1600 tl + 12 taksit aldım...
  2. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Epic Güzel İndirimler

Epic yine bildiğimiz gibi manyak indirimlere sahip: Steam kadar şaşalı linklere sahip olmasa da :D. Galiba gözden kaçırdığım yok. Size hitap eder etmez bilemem ama istediği oyun olan varsa yararlansın diye attım. İyi oyunlar. https://store.epicgames.com/p/hogwarts-legacy Birkaç ay önce bedava...
  3. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Çok Eğlenceli Bir Kanal Buldum. Denemelisiniz.

https://www.youtube.com/@AtlasArcade/videos Kanal bu Bir videosu
  4. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Mavi Forum'un Moderatörleri

Mavi Forumu kötülemek için açılmış bir konu değildir. Mavi Forum'da bir konuda konuşuyoduk. Moderatör bana dislike attı ben de haliyle ona dislike attım. Konu akıyor. Adam kıdemli moderatör diye bana ifade bırakma yasağı verdi 1 haftalık. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Çünkü ters...
  5. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Pubg Gamesense Geliştirme

PUBG'yi uzun zamandır oynuyorum. Profesyonelleri de izlerim, PNC 2024'ten beri izliyorum. 3D maç kayıtlarımı da daha çok izlemeye başladım. Aimim da gayet iyi ancak gamesensimin daha profesyonel düzeye çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Tavsiyesi olan falan var mı? Fpp oyuncusuyum. Hem Pubg'yi...
  6. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bir Kaç Zamandır Donanım Araştırması Yapmıyorum. Piyasada Yeni Şeyler Var mı?

Dediğim gibi belli bir zamandır araştırma yapmıyorum. Çok uzun bir zaman değil ama olsun. Piyasada yeni çıkan veya çıkması beklenen yeni güzel şeyler var mı?
  7. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Fifine H3 Eq Ayarı Nasıl Yapılır?

Genelde pubg için yapıcam eq yu. Nasıl yapayım, ayak sesleri, silah sesleri çok önemli işler benim için.
  8. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Monster Tulpar V7 20.5 Genel + Pubg Battlegrounds Performansı

Özellikler : 3060 6gb vram i7-12700H 2x16 Crucial Micron Tech. Ram. Öncelikle ne ayar yapmadım ki? :D Optimizasyon için yapmadığım ayar kalmadı. yaklaşık 10 saatimi rahat vermişimdir. Monitörüm 144hz. Oyun genellikle 120-160 arası takılıyor. Biliyorum aralığı açık bir değer ama böyle yani. Bu...
  9. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

PC GPU, CPU Kullanım %50yi Geçmiyor.

Öncelikle başlarken zaten keyfim bozuk. PUBG'nin optimizasyonu bozuk diye girmeyin. yıllardır oynuyorum, biliyorum. Başka PC'lerde de yaptım optimizasyonları sadece laptopta olmadı. PUBG de eski 1050 Ti+R5 3600 16 GB masaüstünde bile 60-90 FPS arası alırken (gpu%100 kullanım). Tüm bu aynı uzun...
  10. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Fifine H3 En İyi Eq Ayarları

Kulaklığı zaten forumda birkaç arkadaşla tartışmıştık. Sağ olsunlar yardımcı olmuşlardı. Şimdi soracağım zaten 1-2 güne EQ konusu açacağım ama o zaman mesaj kirliliği olmasın diye. EQ ayarının en iyi ayarda olduğunu nasıl anlayacağım? EQ yapma sebebim PC PUBG'yi profesyonel oynadığım için tüm...
  11. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Hdmi Kablosu 1.4 Mü 2.0 mı Nasıl Anlarım?

Kablo yanımda değil. Şehir dışında oraya gidince bir şey alma imkanım olmayacak. Kablo monster aryond a24 v1 monitörde 1050ti r5 3600 b450m s2h lı sistemde 144hz veriyor gözüküyordu. Hdmi 2.0 ile 144hz bırak 244hz bile rahat alınıyormuş. Ancak kablo türünden emin değilim. Ona göre yeni kablo...
  12. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Hdmi ile 144hz Alabilir Miyim?

Öncelikle hdmi kablosunu taktığım pc benden 160km uzakta. 1.4 mü 2.0 mı sormayın bilmiyorum. Eğer şu ayar varsa 2.0 şu ayar yoksa 1. 4 gibi bir yoldan anlaşılıyorsa türü söyleyebilirim. Ama dediğim gibi hatırlamıyorum. Laptop Monster Tulpar serisinden 3060 6gb 12700H ve 32 rami. Var. Hdmi 2.1...
  13. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Beymen Kulaklığa Kaç Yıl Garanti Veriyor?

https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h3-mikrofonlu-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi_1348775. Yeni alıcam da garantisi var mı? Kaç yıl? Bulamadım garanti yazısını.
  14. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

İndirimde Kulaklık Önerisi

Alacağım kulaklık belli. Bütçe 2300. Normal fiyatında başka kulaklık tercih etmicem ancak indirimli bulduğunuz veya aktif indirim koduyla fiyatını düşürdüğünüz güzel bir kulaklık var mıdır? Ona göre fikrim değişebilir çünkü.
  15. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Ekran Kartının Üreticisi Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

Dün Ramin cl'si ile ilgili konu açmıştım. Gayet de bilgilendirici bir konu olduğunu düşünüyorum. Konu içerisinde ram ile ilgili bilgiler akıyor ve hala da akmaya devam ediyor. Bir süre de akacak gibi. Şimdi de ekran kartının üreticisinin önemini sormak istedim. Çünkü hem benimde kafama takılan...
  16. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bir Ramin Cl'si Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

Öncelikle konuyu açarken şunu demek istiyorum üretici/die türü falan karıştırmayın lütfen. Sadece Cl hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum. Benim sorum CL üzerine. Mesela tamamen örnek veriyorum: 20kya cl30-32 ram buldunuz 6000mhz bir de 15k cl40 5600mhz ram buldunuz. Hangisini alırdınız? Merak...
  17. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Uyku Düzeni Nasıl Düzeltilir?

Selamlar. Ben yks öğrencisiyim. Çalıştığım ders saati yaz için olsun. 11i verimli geçirmek olsum. Hepsini yaptım ve yapıyorum. Ancak verimi arttırmak için uyku düzenimi de düzenlemek istiyorum. Her gün 1.30-2.00 bazen de 2.30 da yatıyorum. 10-11 arası kalkıyorum. Değişiyor. Bu 8-9 saatlik uykuyu...
  18. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yeni Sıfırlanmış Laptopumda Ne Önerirsiniz?

Artık yeni bir laptopa sahibim. Öncelikle bir h.o alırım. Laptop Windows 11 Pro. Bilgisayar tamamen sıfırlandı. İşletim sistemi tamam. Onun dışında önereceğiniz bir ayar, indirilecek bir uygulama yani kısaca yeni sıfırlanmış bir laptopa yapılmasını önerdiğiniz özel bir şey var mı? Özelliklerini...
  19. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Display Port Kablo Önerisi

2 yıldır kullanıyorum. Artık dp alayım zaten ucuz bişey bana göre çünkü monitör uçuk derecede değil. Bilmeyenler için 144hz 1920x1080 fp bir monitör. Her neyse rehber konusu değil bu. İnternette ucuza dp kablosu buldum ama ucuza hayır gelmez diyende var. Dark güvenilir bu seviyede 144hz 1080p...
  20. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Monster Aryond A24 V1 İçin Dp Port Kablosu

2 yıldır kullanıyorum. Artık dp alayım zaten ucuz bişey bana göre çünkü monitör uçuk derecede değil. Bilmeyenler için 144hz 1920x1080 fp bir monitör. Her neyse rehber konusu değil bu. İnternette ucuza dp kablosu buldum ama ucuza hayır gelmez diyende var. Dark güvenilir bu seviyede 144hz 1080p...
Geri