Arama sonuçları: *

• Users: greenlordd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. greenlordd

Direksiyon Seti önerisi

Merhaba direksiyon seti almayı düşünüyorum. Piyasada en yaygın Logitech G29 var. Alternatif seçenekleri nedir? G29'un kendi kronikleri bulunmakta biliyorum başka setlerde de ister istemez sorunlar vardır. Ben Rampage V997 modelini gördüm. Hangisini tercih etmem gerekir. Başka model önerileriniz...
  2. greenlordd

Yanıp sönen kırmız ışık?

Arkadaşlar kasamın mavi güç tuşunun altında sürekli yanıp sönen bi kırmızı ışık ver anlamı nedir?
  3. greenlordd

Bios ekranım açılmadı?

Sistem toplaması sonrası bios ayarları yaptım ayarlarımı kaydettim ve Windows yüklemek için biostan çıktım.Şuan display yok hatası alıp ekran kapanıyor ne yapmalıyım?
  4. greenlordd

Kasa İçi Kablolama Montajı Yardımı

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım kasa aprçalarını montajladım. Sıralama kablolamaya geldi fakat kablolama kısmında şu an sorun yaşıyorum. 24 pinli anakart, 8 pinli CPU, USB3.2, ekran kartı, HD Audio kablolarını taktım. Diğer fan vb kablolamayı yapamadım. Bu konuda uzman olan ve bana...
  5. greenlordd

Kasa bablolaması için acil yardım

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım kasa aprçalarını montajladım.Sıralama kablolamaya geldi fakat kablolama kısmında şuan sorun yaşıyorum.24 pinli anakart,8 pinli Cpu ,usb3.2,ekran kartı ,hd audio kablolarını taktım.Diğer fan vb kablolamayı yapamadım.Bu konuda uzman olan ve bana yardımcı...
  6. greenlordd

2k monitör tavsiyesi

hocam acil 2k monitör arayışı içerisindeyim bütçem max.13.000 @Fantastiktürk . model olarak samsung odyssey g65b düşünüyodum fakat masam ona yeterli olamayacak maalesef.Hocam bana önerilerin neler olur?
  7. greenlordd

Samsung odyssey g6 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba bu monitörü almayı düşünüyorum 27"olan versiyonu ile aralarında çok fazla fark olmadığı için 32" tercih etmeyi düşünüyorum. Ağırlıklı olarak hikaye ve simülayon oyunları oynayacağım ara sırada FPS oyunları oynayacağım. Bu monitörü kullanan arkadaşlar var ise yardımcı...
  8. greenlordd

10.000-14000 TL ARASI 2K MONİTÖR ÖNERİSİ

RX7800 XT sistem topluyorum. Monitör konusunda fazla kararsız kaldım. Hangi monitörü tercih etmem gereklidir? Monitör önerilerinizi bekliyorum. Ağırlıkla simülasyon ve hikaye tabanlı oyunlar oynayacağım. FPS oyunları pek fazla oynamayacağım...
  9. greenlordd

GeForce RTX4060 AMD sistem toplama

Merhaba arkadaşlar, sistem toplamak istiyorum. İstediğim özellikler genel olarak 32GB RAM,1TB SSD , RTX4060 ekran kartı ve AMD işlemci. Kasaya vereceğim bütçem de 35-40k arası. Bu bütçe içerisinde böyle bir sistem toplamama yardımcı olabilir misiniz? Öneriler hazır sistem veya ayrı ayrı parçalar...
Geri