Arama sonuçları: *

• Users: darkozi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. darkozi

❌İndirim Bitti! Claw's Nexus Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Mouse 511 TL

satıcı hakkında bilgim yok isteyen şansını deneyebilir https://www.pttavm.com/claws-nexus-air-v1-kablosuz-10000-dpi-p-1466485788?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel edit: kablosuz mod çalışmıyormuş açıklamayı sonradan okudum kusura bakmayın.
  2. darkozi

Çözüldü✓ Sistemim İçin Hangi Psu İdeal?

Arkadaşlar mevcut psu'm kıvılcım attığı için psu değiştirme kararı aldım önümde şu an 2 seçenek var birincisi MSI MAG A600DN 80+ (1800tl) ikincisi MSI MAG A650BNL 80+ Bronze (2300 tl). İkisi de sıfır garantili ikisi arasında bronz sertifikasından başka fark var mıdır hangisini almalıyım? 1 yıl...
  3. darkozi

Çözüldü✓ PSU şalteri açınca arkadan kıvılcım attı

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kullandığım gamework gamx 600w 80+ bronze psu son 1 aydır arkadaki şalteri açınca puf der gibi bir ses geliyordu ama ark atlamasıdır diye bişey olmaz demiştim. Daha biraz önce ise şalteri açtığımda arkadan kıvılcım attı şu an pc den yazıyorum bir sorun yok gibi ama...
  4. darkozi

Msi ventus 2x 4060 ti 16 gb alınır mı?

Yapay zeka içerikleriyle uğraşmak istiyorum rx 6600'den 4060ti 16gb'a geçmeyi düşünüyorum ama msi ventus modeli baya kötüleniyor sizce alınır mı? (15 bin tl civarı fıyatı var)
  5. darkozi

Sistem yükseltme önerisi

Merhaba arkadaşlar, ilçedeki internet altyapısı vdsl olduğu için sürekli oyun yükle sil yapmak uzun süreler beklemek istemiyorum artık sıkmaya başladı. Mevcut sistemime zamanla yükseltmeler yapmak istiyorum. Aklımda 1 tb sata ssd ve i5 13400f veya 14400f yükseltmesi yapma düşüncesi var...
  6. darkozi

İffalcon miniled TV alınır mı?

Tcl'nin alt markası olduğu söyleniyor iffalcon miniled tv alınır mı? https://app.hb.biz/BrNAishi5jAQ
  7. darkozi

Yurtdışından Sata SSD tavsiyesi

Arkadaşlar malum ülkemizde ssd fiyatları fırlamış durumda ve bilgisayarımda ikinci bir m2 ssd girişi yok bu yüzden 500gb m2 ssd ye ek olarak 2 tb sata ssd eklemeyi düşünüyorum. Abim Almanyada yaşıyor ve oradaki amazon, satürn veya mediamarkt gibi bir mağazdan ssd aldırmayı düşünüyorum marka...
  8. darkozi

Kioxia 960 GB sata ssd alınır mı?

Arkadaşlar linkteki ssd'nin fiyatı uygun gözüküyor alınır mı dersiniz...
  9. darkozi

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 15.661 TL

https://app.hb.biz/itgVQXFlTdfE
  10. darkozi

Ikinci el s24 alınır mı?

kutu faturasız temiz s24 256 gb 22 bin tl ye alınır mı?
  11. darkozi

Bu sata ssd alınır mı?

Fiyatı düşük ve markasını anlayamadım sadece merak ettiğim için soruyorum bu ssd alınır mı...
  12. darkozi

❌İndirim Bitti! 🔥İndirim İphone 13 128GB 29.999 TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-iphone-13-128-gb-akilli-telefon-midnight-mlpf3tua-1217606.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=psm-other%20epey&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&pfx=102aa45e6f0397f618297d2128f20d&utm_term=102aa45e6f0397f618297d2128f20d Uzun...
  13. darkozi

PC'de gamepad ile oynamalık oyun tavsiyesi

Arkadaşlar bilgisayarda tek başıma gamepad ile oynayabileceğim saran ve pek kafa yormayan bir oyun önerebilir misiniz? Arkadaşım yok, olsa bile evde müsait bir ortam yok bu yüzden tek kişilik olması ve ücretsiz olması önemli.
  14. darkozi

Havit h612bt kablosuz kulaklığın mikrofonu pc de çalışmıyor

Evet arkadaşlar 5-6 ay önce aldığım bluetooth kulaklığımın mikrofonunu naptıysam pc de çalıştıramadım windows ayarlarındaki izinler de açık ne yapmalıyım?
  15. darkozi

4 pinli fan hızını kontrol etme

Arkadaşlar, kasam Gamework GAMX Dynamic. Kasada 4 pinli fanlar mevcut ve sürekli sabit hızda dönüyor. Fanların hepsi birbirine bağlı ve en sonunda hepsi SATA kablosuyla PSU'ya bağlı. Ben hız kontrolü yapabilmek için Aogo 10 port fan çoklayıcı almıştım ama fanları çoklayıcıya takınca çalışmadı...
  16. darkozi

Sapphire rx 6600 mü intel arc a750 mi almalıyım?

Merhaba arkadaşlar genelde gta 5 ve cs2 oynayan birisiyim çoğunlukla youtubeda video izlerim sistem parçalarını topladım sadece ekran kartı kaldı hatta onu da almıştım (intel arc a750) ama açılmış ürün gönderdikleri için iade ettim sizce sıfır intel arc a750 mi alayım yoksa 5500₺ ye ikinci el...
Geri