Arama sonuçları: *

• Users: Arisxtrem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

CYBERPOWERPC marka Hazır sistem nasıl?

CYBERPOWERPC Luxe Gaming-PC - AMD Ryzen 7 9800X3D, Nvidia RTX 5070 Ti 16GB, 32GB RAM, 1TB NVMe SSD, 750W 80+ PSU, Wasserkühlung, Windows 11, Ark RGB 2139€ CYBERPOWERPC Luxe Gaming-PC - AMD Ryzen 7 9800X3D, Nvidia RTX 5070 12GB, 32GB RAM, 1TB NVMe SSD, 650W 80+ PSU, Wasserkühlung, Windows 11...
  2. A

Samsung G5 monitör alınır mı ?

https://amzn.eu/d/iFn8P47 Alınır mı? Alınmazsa ne alınır Almanya için tavsiye verirseniz sevinirim. Mediamarkt Amazon vs. Not: Gaming Notebook için tavsiye istiyorum
  3. A

Notebook ekipman yardımı

240Hz, RTX 5070'li bir laptopa sahibim ve ekipmana ihtiyacım var. Seçmeme yardım edersiniz diye umuyorum. Monitörler: Samsung G5 Msı mag AOC 34 ınc LG AOC Fare: Razer Logitech Klavye: Logitech Razer ornata
  4. A

Gaming Notebook ekipman önerisi

İ7 Ultra, RTX 5070 Ti, 16 GB RAM, 1 TB SSD ve 16 inç 240 Hz QHD ekrana sahip bir notebook sipariş etmiş bulunuyorum. Ancak ekipmanlara da ihtiyacım var. Mouse ihtiyacım kesinlikle var. Klavye ihtiyacım ise monitör alıp almama durumuma bağlı. Mouse tercihini size bırakıyorum. MediaMarkt, Amazon...
  5. A

Gaming Notebook için mouse önerisi?

Arkadaşlar yeni Notebook aldım ancak Notebook gelmeden mouse da gerek. Kablolu veya kablosuz bir model tavsiye eder misiniz ? Amazon.de üzerinden tavsiye verirseniz sevinirim veya Mediamarkt.de olur fark etmez.
  6. A

MSI Vector HX16 AI mı? MSİ Vector 17 HX mi?

Merhaba arkadaşlar Almanya’da yaşamaktayım ve hem dersler hemde oyun için bir bilgisayar almaya karar verdim ancak kararsızım. Başlıktaki iki modelde karar kıldım açıkçası ancak sizdende bu modeller ve diğer modeller hakkında tavsiye alabilirim. Linkleri aşağıya ekliyorum inceleyip tavsiye...
Geri