Arama sonuçları: *

• Users: slanderman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Amazon Depo Anakart İade Sorunu

Amazon depodan 10 gun önce durumu yeni gibi olan am5 bir anakart satın aldim. Bir sorunu yok gibi duruyordu fakat bir türlü goruntu alamadım ve geri ayni sekilde iadeye verdim. Şimdi bana ürün kullanım koşullarına göre uygun kullanılmamıştır diye bir mesaj geldi ve sadece urunu bana geri...
  2. S

Ekrana Görüntü Gelmiyor Dram Işığı Yanıyor

Yeni kasa topladım anakart islemci ve ram ikinci el kasaya guc geliyor goruntu gelmiyor direk dram ışığı yanıyor rami silgiyle sildim her slota taktim bios pilini çıkarıp taktim hala aynı bi öneriniz var mi?
  3. S

Yardım Am5 Anakart Cok Ufak Pin Yamuklugu

Paramguvendeyle asus tuf b650 e wifi anakart aldım. Pinlerinden bir tanesinin cok hafif boynu bükülmüş gibi bir sorun cikarir mi deneyemiyorum suanda. Görseli ekledim
  4. S

Yardım Asus Dual Rtx 5070 Geribildirim Kampanyası

Geçen cuma gaming gecesinden aldım bugünde elime ulaştı. Asusun geribildirim kampanyasını yapabileniniz varsa yardımcı olabilir mi ? Ne yazarsam yazayım ya BIC yazan yer hata veriyor ya da alıcı adını 150 harften az yazin diyor.
  5. S

Yardım Corsair Specdelta 550w Rtx5070 Kaldırır mı

Arkadaşlar daha yeni asus dual rtx5070 aldım . Kasa corsair 550w 80+ bronze . Pin giriside farklıymış bu kartın takarsam bir sorun arıza cikar mı?
Geri