Arama sonuçları: *

1. Y

Dfs Bilgisayar İşlemci Almak İçin Güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba taksit ile tray 9800x3d işlemci alacağım. Dfs bilgisayar satıcısı güvenilir mi? Ayrı olarak idefix üzerinden incehesaptan da alabilirim orada 400-500tl daha pahalı tabi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Y

Çözüldü✓ AMD Ryzen 9850x3d Vs 9800x3d

Arkadaşlar soru net sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Taksitle alacağım o yüzden Amazon'dan bakıyorum. 9850x3D: 25.499TL 9800x3D: 22.026TL
  3. Y

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Anakart mı?

Bilgisayarı çalıştırdığımda ışıklar 1sn yanıp sonrasında sönüyordu ve bilgisayarım açılmadı. Sorunun anakartta olabileceğinden kaynaklı garantiye yolladım ve iade ile sonuçlandı. Sonrasında yeni anakart aldım, bugün geldi ve taktım. Çalıştırmayı denediğimde ise güç kaynağının şalterini açtığımda...
  4. Y

GALAX Tüm Faaliyetlerini Durdurdu

Shiftdelete haberine göre galax faliyetlerini durdurmuş, durumu palit devralacakmış. Kaynak: https://shiftdelete.net/ekran-karti-ureticisi-galax-tum-faaliyetlerini-durdurdu Siz neler düşünüyorsunuz?
  5. Y

Hepsiburada Izoly satıcısından RTX 5080 alınır mı?

Merhaba, hepsiburada üzerinden rtx 5080 ekran kartı satın almak istiyorum izoly hakkında pek olumlu yorumlar duymadım satıcı güvenilir mi emin değilim, güvenilir mi? Link...
Geri