Arama sonuçları: *

• Users: umutdt25t
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Hangi sehpayı almalıyım

https://www.trendyol.com/triathlon/t-246-katlanabilir-ayarlanabilir-mekik-ve-agirlik-sehpasi-6-kademe-sirt-acisi-direnc-l-p-1077457828?merchantId=4354&itemNumber=1488631388&boutiqueId=61...
  2. U

Yardım Steam ubisoft hesabımı nasıl değişirim

steam ve ubisoft hesabım çalındı steamı geri aldım ubisoft uygulamasında hesabım açık ama [email protected] adında bir hotmaile bağlı şifreside değişmiş steamı nasıl şuanki ubisoft hesabıma bağlarım
  3. U

Yardım Yardım edın steam ve riot hesabım çalındı giriş yapamıyorum

yardım edın steam ve riot hesabım çalındı giriş yapamıyorum gmailimde gidecek galiba 2 saat içinde oldu ne yapmam lazım hesaplarım farklı e posta adreslerıne gıttıler
  4. U

Öneri Hangi SSD yi almalıyım

1tb m2 ssd alıcam 6500tl yi geçmeyecek şekilde en f/P ssd hangisidir https://www.gamemar.com/msi-spatium-m480-pro-1tb-pcie-40-7400-6000-mb-s-nvme-m2-ssd-pmu11305?ref=akakce&v=1.25.4...
  5. U

Hangi 3d yazıcıyı almalıyım

İlkdefa 3d yazıcı alıcam biraz araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor aklımda flashforge ad5x var yanında flament verdikleri için 16000tl oluyor birde creality hi combo 18000tl hangisi mantıklı olur ikisinide alanlar memnun, internette bambulab dışı pek güvenilir olmadığını söyleyenler var...
  6. U

Hangi 3d yazıcıyı almalıyım

İlkdefa 3d yazıcı alıcam biraz araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor aklımda flashforge ad5x var yanında flament verdikleri için 16000tl oluyor birde creality hi combo 18000tl hangisi mantıklı olur ikisinide alanlar memnun, internette bambulab dışı pek güvenilir olmadığını söyleyenler var...
  7. U

Yardım Işlemcim az watt çekiyor

7800x3d işlemcim var ilk aldığım zaman cinebench r23 120w 80 derece civarı dolaşıyordu şimdi cinebench occt gibi benchmark programlarında 80w geçmiyor ne yapmalıyım
  8. U

Yardım RDR2 300ms üzeri gecikme

rdr2 fps artsın diye smooth motion açtım fps değerlerim iyi ama 300ms üzeri gecikmem var oyun oynanmıyor ne yapmam lazım reflex etki bile etmiyor
  9. U

Öneri Kasa sıvı soğutma öneri

12k bütçem var 360mm sıvı soğutma lcd ekranlı ve fanlı ama psu olmayan bir akvaryum kasa arıyorum sizce ne almalıyım?
  10. U

Öneri 2k altı kulaklık önerisi

kulaklığımı kırdım yeni bir kulaklık almam gerekiyor kulak içi,kulak üstü,kablolu,kablosuz,marka önemli değil en azından 2 yıl sorunsuz kullanabileceğim f/p bir kulaklık arıyorum fiyatı 2k yı geçmezse iyi olurç
  11. U

Yardım 9070xt ntiroyu mu aorus elite mi

arkadaşım şuanda vatanda 9070xt nitro var ama aorus elite yok 1 hafta bekleyip aorusmu alsın hangisi iyidir beklemeye değer mi
  12. U

Yardım Sanal pc de valorant oynama

wmare den bir sanal pc actım valorant indirdim ama riot istemcisinden girerken sistemi yeniden başlat uyarısı veriyor bir türlü çözemedim forumlarda valorantın sanal pclerde çalışmadığını söyleyenler gördüm doğrumu bilmiyorum ama cs2 çalışıyor mu
  13. U

Yardım Forza 5 oyundan atma

5070 ti 7800x3d 32gb sistemim var oyunu 4k ultra kaldırıyor ama girdikten sonra 15-30dk arası rastgele bir anda atıyor bazen arkada acık olan uygulama eror verıyor başka forumlardan baktığım her şeyi denedim olmadı çözebilen var mı? birde şu videolardaki oyun modu nasıl oynanır
  14. U

Techolayın 9070xt videosu doğru mu

bir arkadaşım şuanda 9070xt alıcaktı ama bu videodan sonra emin olamadı doğru mudur replay vb. önemli değil oyunlarda sıkıntı olmasın yeter.
  15. U

Öneri 2000₺ ve altı klavyee önerisi

çok fazla model var karar veremedim şuan aklımdada bir model yok ama sezsiz olsun istiyorum
  16. U

Rowdy V997 vs g29 hangisi iyi

dün yazdım cevap gelmedi bu ay alıcam yüksek ihtimal, hangisi iyidir bilemedim youtubeda bazı kanallar rampage iyi diyolar ama.Birde pxn diye bir marka önerdiler o nasıldır baçka öneriniz varsa yazabilirsiniz
  17. U

Öneri Rowdy V997 vs g29 hangisi iyi

https://www.rampage.com.tr/products/rowdy-v997-only-pc-3-pedalli-el-ve-sirali-vitesli-gaming-oyuncu-direksiyonu bu mu https://www.idefix.com/logitech-g29-direksiyon-g29-shifter-g29-vites-p-800469?vendorId=4227&ref=akakce&v=1.58.8 bu mu hangisi iyidir logitech fiyat farkına değerm mi başka...
  18. U

Yardım Ipad 11. nesil mi xaiomi pad 7 mi

amacım günlük kullanmak film dizi vb. ders de çalışırım arada oyunda oynarım pubg fln hangisini daha rahat kullanırım iyidir uzun ömürlü olan hangisi başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz .
  19. U

Yardım Ekran kartı sıcaklık

5070ti galax ex gamer aldım 1 ay önce furmark max 70 ti şuan 73-74 oluyo havalarda 3-4 derece artış oldu ondan olabilirmi birde kasaya +3 alta fan taksam faydası olurmu
  20. U

5070ti oneri hangisi iyi

galax ex gamer 42k gigabyte gaming oc 48k zotac gaming solid 48k özellikle gigabyte alınır mı? termal macun sorun var diyolar
Geri