Arama sonuçları: *

• Users: lorial
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lorial

Rocket league de paket satın alma

Öncelikle iyi günler rocket league de 2000 kredilik paketi 211 liraya alıcaktım ama 2500 kredilik pakette 211 lira. Benim sorum ben 2500 kredilik paketi alsam bana direkt olarak paketteki ürünler mi gelicek yoksa jeton bakiyemmi artıcak
  2. lorial

9060 XT Ekran kartında devamlı olarak hata

Öncelikle iyi akşamlar. ben bilgisayarı aldığımdan beri devamlı olarak sorunlarla karşılaştım daha ilk aldığım gün açtığım anda amd hata rapor ekranıyla karşılaştım daha sonra ise oyun yüklediğimde oyun açılmıyordu (ilk aldığım zamanlarda) ve ağır oyunlar açılmıyordu (the falconer) bende among...
  3. lorial

Valoranta crosshair bozuldu

valorant ı normal bir şekilde oynuyordum, yeni güncelleme geldi ve güncelledim. Güncelledikten sonra crosshair nedenini anlamadığım şekilde bozuldu. Crosshair hareketli güzel bir crosshair dı aradığım da da bulamadım çözebilecek varmı Şimdiden teşekürler
  4. lorial

Battlefield 4 mü Battlefield hardline mı

Epic games ye iki oyunda indirime girmiş hangisini almalıyım tavsiyeniz nedir (Battlefield 1 oynamıştim ve gayet eğlenmiştim. )
  5. lorial

Monitörde sinyal yok hatası veriyor, valorant vb. oyunlar açılmıyor

Öncelikle merhabalar incehesaptan almış olduğum sistem bu gün geldi. kurulumu yaparken bir çok kez hdmi kablosunu takmama rağmen ekran açılmadı. mouse açıldı klavye açıldı kasa açıldı ancak monitör açılmadı sadece monitörün açma tuşuna bastığımda monitör açılıyor no signal yazıp kapanıyordu...
  6. lorial

Aldığım sistemin işlemci soğutucusu çıkık geldi

Öncelikle merhabalar İncehesap tam bir sistem aldım, ancak işlemci soğutucu yerinde değil düşmüş bir sekilde geldi daha önce hiç bilgisayar kasasıyla uğraşmadım temperli camı nasıl açıcağım Bilmiyorum. Ne yapmam lazım nasıl takılır yardımcı olursanız çok sevinirim Kasa...
  7. lorial

1080p mi yoksa 2k monitör mü

Öncelikle merhabalar Gaming gecesinde 30k ya 9060xt Intel i5 14400F işlemci li sistem aldım şimdi monitör almak kaldı 2k monitör mü alayım 1080p mi. Ve onerebileceginiz monitör varmı? 27 inç daha iyi olur bütçe 5 6 Sistem...
  8. lorial

Sistemim 2k mı 1080 p mi

Öncelikle merhabalar Gaming gecesinde 30k ya 9060xt Intel i5 14400F işlemci li sistem aldım şimdi monitör almak kaldı 2k monitör mü alayım 1080p mi. Ve onerebileceginiz monitör varmı? 27 inç daha iyi olur bütçe 5 6 Sistem...
  9. lorial

Gaming gecesi 9060 xt 30k sistem ACİL

Merhabalar. Gaming gecesinde 9060xt li böyle bir sistem buldum. Normalde 5 7500 F li sistem bakıyordum ama Intel i5 14400F de kafa kafaya zaten. Kasayı segotep kasa seçmeyi düşünüyorum. Bu arada anakart la ram in uyumlu olmadığını biliyorum ama bu fiyata böylesi yok Akakçe den topladigimda 33 k...
  10. lorial

Kendim topladığım 9060xt sistem nasıl, parçalar uyumlu mu

Öncelikle iyi günler Kendim kafama göre topladım parçalar nasıl? Uyumlu mu? Pek anlamıyorum ama sanırım uyumlu normalde 5060 ti 16gb istiyordum ama uygun fiyata bulamadığım için son çare AMD tercih edeceğim. Soğutucu olarak sıvı soğutucu daha estetik durduğu için onu daha iyi olur. Kasa James...
  11. lorial

İncehesaptan 35 bine 5060 ti 16 GB AMD ryzen 5 7600 sistem

Öncelikle iyi günler İnce hesap 35 bin TL ye içinde 5060 ti 16 GB AMD ryzen 5 7600 var. Bu fiyata işlemci ve ekran kartı çok iyi ancak anakart, soğutucu ve kasa hakkında pek bilgim yok. Özelleştirme den SSD 1 TB yapsam, 16 GB RAM şimdilik kalsın ilerde 32 GB yaparım. Geri kalan parçaları da...
  12. lorial

Incehesap 5060ti 16gb 35.500 tl

Öncelikle iyi günler İnce hesap 35 bin TL ye içinde 5060 ti 16 GB AMD ryzen 5 7600 var. Bu fiyata işlemci ve ekran kartı çok iyi ancak anakart, soğutucu ve kasa hakkında pek bilgim yok. Özelleştirme den SSD 1 TB yapsam, 16 GB RAM şimdilik kalsın ilerde 32 GB yaparım. Geri kalan parçaları da...
  13. lorial

37 bin TL 5060 Ti 16 GB sistem

Öncelikle iyi günler Vatan bilgisayarda 5060 Ti 16GB akvaryum kasa bir sistem buldum. İçinde Intel i5 14400F işlemci var ve bana gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Tek zotac hakkında pek bilgim yok...
  14. lorial

5060 ti 16gb 14400F vatan sistem mi 5060 ti 16gb 7500F mi

Öncelikle iyi günler Vatan bilgisayarda 5060 Ti 16GB akvaryum kasa bir sistem buldum. İçinde Intel i5 14400F işlemci var ve bana gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Tek zotac hakkında pek bilgim yok...
  15. lorial

MSI RTX 5060 / Intel i5 144000F sistem

Öncelikle iyi günler MSI RTX 5060 Intel i5 144000F ince hesaptan 34 bine böyle bir sistem buldum neler değiştirilebilir ne eklene bilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum https://www.incehesap.com/taurus-tavsiye-sistem-fiyati-60055/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app Şimdiden...
  16. lorial

25.000 TL ye AMD ryzen 5 7500F/Asus RTX 4060 lı incehesap sistem

Öncelikle iyi günler İncehesapda sistem ararken 25.000 TL ye içinde AMD ryzen 5 7500F/Asus RTX 4060 olan sistem buldum 500GB SSD var onu ve kasayı değiştirince 26 bin TL ye falan denk geliyor sizce alınır mı neler değiştirilebilir 30 bin TL yı geçmeyecek şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum...
  17. lorial

RTX 4060 AMD ryzen 5 7500 F sistem

Öncelikle iyi günler Bütçem Max 35 k ince hesaptan böyle bi sistem buldum ne eklenip çıkartılabilir tavsiyelerinizi bekliyorum İncehesap'ta senin için bulduğum bu ürüne göz at...
  18. lorial

VRAM ne kadar önemli

Öncelikle iyi günler Kısa bir soru sorucam VRAM ekran kartında çok önemli mi. Mesela 8gb VRAM ile 12 GB VRAM arasında çok bir fark varmıdır Şimdiden teşekkürler
  19. lorial

İncehesap indirim başlatmış. Hangi F/P sistemler alınır

İncehesapda yeni indirim var, hangi sistemler sağlam güzel F/P üzerinden yorumlar mısınız 1. https://www.incehesap.com/ethereal-tavsiye-sistem-fiyati-62934/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app 2...
  20. lorial

Redmi note 12 pro 5g telefonuma virüs mü bulaştı

Merhabalar Benim telefonumun hiç bir sıkıntısı yoktu, ancak bir anda telefondaki Turkcell sim menu uygulamasının kendi kendine çoğalmasıyla garip şeyler olduğunu fark ettim. telefon kullanmadığım zamanlar şarjı kendi kendine, azalıyor sadece Instagram bakarken gereksiz fazla ısınıyor. Bunun...
Geri