Arama sonuçları: *

• Users: casper1881
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Geometri için test sıralaması nasıl olmalı?

Üniversiteye giden bir arkadaşım bana orijinalin geometrisini verdi. Kitabın neredeyse sadece sarı testlerini çözmüş. Mavi ve pembeler boş. Eyüp B'nin Vdd'sini çözdükten sonra direkt mavi testlerle pembeleri çözsem nasıl olur? Yoksa temel testleri olan bir kitaptan mı önce çözmek lazım? Bu arada...
  2. C

Canın sigara çekmesi nikotin bağımlılığı mıdır?

Selamlar. Canım sigara istiyor. Peki bu direktman nikotin isteği midir? Düzenli içici değilim.
  3. C

TYT Matematikte kitap sırası nasıl olmalı?

Merhaba. Hız ve Renk + Orijinal üzerinden ilerleyeceğim. Aklıma takılan bir soru var. Şimdi Hız ve Renk’ten ilk 12 konuyu temizlemek hedefim. Onu yaptıktan sonra Orijinal’den direkt ilk 12 konuya mı girmeliyim? Yoksa Hız ve Renk’i komple bitirip mi Orijinal’e geçmeliyim?
  4. C

Mezun senesi kitabın biraz çözülmüş olması

Selamlar. Mezuna kaldım. Elimde 5 tane tyt matematik kaynağı var. Hepsi biraz çözülmüş. 2 sini bitirmeyi düşünüyorum. Fakat şöyle bir sorun var ki kitapların genelde baş kısımları çözülü olduğu için ilk 12 konu dediğimiz noktaları çalışmak biraz problem olacak. Mesela polinom çalışırken sıkıntı...
  5. C

Bir şeyden uzaklaşırsak o bize gelir mi?

"Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır." şöyle bir şey gördüm. Murphy Kanunlarından bir tanesiymiş galiba. Gerçek yaşamda tecrübe eden var mı? Örnek vermek gerekirse yaşım 18 kanımız kaynıyo yani arkadaşları darlayıp duruyorum kız yok mu? kanka bi arkadaşın yok mu...
  6. C

MSÜ için çabalamaya geç mi kaldım?

MSÜ hep aklımın bir kenarında vardı ama şu aralar şevkim çok arttı. MSÜ sıralamam 98 bin ondan yana sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Fakat mülakata 1 ay kadar bir süre var diyelim. Şınavda sıfırım. Mekik 9-10 tane çıkar. Koşu hiç denemedim. Tüm bunları göz alarak çalışmaya başlarsam hallolur...
  7. C

Üniversite için lise temeli gerekir mi?

Selamlar. Ben fizik ve matematik temelli bir bölüm yazıcam şuan netlerim çok iyi değil. Çabalıyorum. Eğer olursa istediğim yer açıkçası biraz zorlama kazanmış olucam. Konuları tam oturtarak değil. Ne demeye getiriyorum: Üniversitede 0 temelsiz gibi mi anlatılıyor yoksa lisede bunları...
Geri