Arama sonuçları: *

• Users: Zorro1881
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d + Ddr5 6000 MHZ Ram 6000 MHZ’De Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, Sistemim: Ryzen 7 7800X3D Colorful BATTLE-AX B650M-E WIFI V14 Patriot Viper Venom DDR5 6000 MHz CL30 2x16 GB RAM konusunda şöyle bir sorun yaşıyorum: RAM'leri 6000 MHz'e aldığımda sistem açılmıyor. Birkaç kez açılmayı deniyor, görüntü gelmiyor ve sonrasında kendini...
  2. Z

Gigabyte Anakartta Secure Boot Açınca Bıos'a Atma Sorunu (Tüm Çözümler Denendi)

Herkese merhaba, Valorant oynamak için sistemimde Secure Boot'u açmam gerekiyor ancak Secure Boot'u "Enabled" yaptığım an Windows'u pas geçip direkt BIOS ekranına atıyor. Secure Boot'u kapattığımda (CSM açıkken) Windows sorunsuz açılıyor. İnternetteki klasik çözümlerin hepsini denedim ama o...
  3. Z

Yardım Gigabyte Anakartta Secure Boot Açınca Bıos'a Atma Sorunu (Tüm Çözümler Denendi)

Herkese merhaba, Valorant oynamak için sistemimde Secure Boot'u açmam gerekiyor ancak Secure Boot'u "Enabled" yaptığım an Windows'u pas geçip direkt BIOS ekranına atıyor. Secure Boot'u kapattığımda (CSM açıkken) Windows sorunsuz açılıyor. İnternetteki klasik çözümlerin hepsini denedim ama o...
  4. Z

Oyunlarda Ekran Donması ve GPU Çökmesi Sorunu – PSU Kaynaklı Olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 aydır yaşadığım ve bir türlü çözüm bulamadığım bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Sistem Özelliklerim: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: XFX Speedster SWFT 309 Radeon RX 6700 XT Anakart...
  5. Z

Çözüldü✓ OYUN OYNARKEN PC DONUYOR

Merhaba arkadaşlar konuyu özet geçiyim; oyunun ortasında pc donuyor ve sesler loop olmaya başlıyor, reset atmadan düzelmiyor. Sistem parçalarım: ANAKART: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 EKRAN KARTI: XFX SPEEDSTER SWFT 309 RX 6700 XT CORE RX-67XTYJFDV 192 Bit GDDR6 12 GB İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5...
Geri