Arama sonuçları: *

• Users: Gökmen144
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gökmen144

GTX 1660 Super Elden Ring Açar mı?

Selamlar elden ring almayı planlıyorum sadece aklımda bir soru var. Sistemim elden ring'de kaç fps verir? Sistemim Gtx 1660 super amd ryzen 5 5600 1x 16 gb ram
  2. Gökmen144

Game In Game Cool Kasada Kontrolcü Var mı?

Selamlar game ın game cool adındaki kasayı almaya karar verdim fakat 2 ayrı sitede satılıyor biri n11 de 2244 tl diğeri hepsiburada'da 2650TL hepsiburadadaki üründe kumandalı olduğu belirtilmiş fakat n11 deki üründe yok. Hepsiburadaki satıcı doğruyu mu söylüyor yoksa satış yapmak için mi...
  3. Gökmen144

Yardım 2500 TL Akvaryum Kasa

Selam bütçemi 2500 tl ye çıkarttım bu fiyata m-atx akvaryum kasa önerir misiniz?
  4. Gökmen144

Yardım Siyah Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Normalde Thermalright Burst Assassin 120 SE alıcaktım fakat fiyatı arttı ve siyah rengi bütçeyi aşıyor. Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerir misiniz (daha önce konu açtım fakat planlar değişti)
  5. Gökmen144

ARGB Desteği Olmayan Anakart Fan Işıkları Nasıl Bağlanır

Merhaba msi a 320m a pro anakartım var "rampage lumid m-atx" Kasayı alıcam fakat benim anakartımda argb desteği yok fanların ışıkları nasıl kontrol edilebilir?
  6. Gökmen144

Revenge Nova Kasa Alınır mı?

Selamlar yeni kasa almayı düşünüyorum bu kasayı buldum boyutu hoşuma gitti fiyatıda uygun sizce alınır mı? Ürün linki:https://ty.gl/uvzmicbxff14t
  7. Gökmen144

Thermalright Assassin X 90 Se Alınır mı?

Amd Ryzen 5 5600 kullanıyorum Thermalright Assassin X 90 SE alınır mı? Normalde farklı bir model alıcaktım fakat kasam küçük olduğu için sığmıyor
  8. Gökmen144

Thermalright Burst Assassin 120 Se Kasama Sığar mı?

Merhaba kasam powerboost Vk-c013B psu üst tarafa takılı Thermalright Burst Assassin 120 SE kasama sığar mı?
  9. Gökmen144

Powerboost Vk-C013b Kasa Camı Çıkıyor Mu

Kasamın modeli powerboost Vk-c013B ön panelinde cam olduğu için fanların önü kapalı kalıyor öndeki cam çıkartılabiliyor mu?
  10. Gökmen144

Kasa Modeli Bulma Konusunda Yardım

Selamlar kasamın modelini öğrenmem lazım işlemcime fan alıcam boyutları öğrenmem lazım. Google görsel arama ile birsürü ilan buldum fakat hiçbirinde model yazmıyor. Kasanın modelini nasıl öğrenebilirim (ilk görseli Google'dan buldum)
  11. Gökmen144

AMD Ryzen 5 5600 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Selamlar ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerir misiniz? Bütçem Max 1500TL
  12. Gökmen144

Minecraft Ne Zaman İndirime Girer?

Selamlar minecraft hesabım çalındığı için oyunu bırakmıştım yeniden başlamak istiyorum fakat minecraft şuanda 1200tl, minecraft bu fiyatı kesinlikle haketmiyor oyun ne zaman indirime girer veya nerden ucuza alabilirim
  13. Gökmen144

500 TL Arkadaşla Oynancak Oyun Önerisi

arkadaşımla oyun almak istiyoruz 500 tl bütçemiz var hangi oyunu önerirsiniz? edit: benim 500 tl arkadaşımın 500 tl si var yani toplam 1000 tl
  14. Gökmen144

Cs2 Skin Almak İçin Site Önerisi

Selam daha önce steamdan hiçbirşey satın almadım bu yüzden hesap kısıtlamam var 5 dolar harcamadan counter strike 2 pazarından skin alamıyorum. Bu yüzden skin almak için site arıyorum
  15. Gökmen144

Counter Strike 2 Rekabetçi Rankı Nasıl Açılır

Selamlar cs2 ye başladım 2 tane rekabetçi girip kazandım fakat hala derecem gözükmüyor
  16. Gökmen144

Redragon Klavye İçin Blue Switch Nerden Alınır

redragon brahma k586RGB klavyeye sahibim blue switch almak istiyorum ama hangi switchlerin uyumlu olucağını bilmiyorum
  17. Gökmen144

Msi Crosshair 17 Hx Ai Laptop Undervolt Yapma

Selamlar undervolt yapmak istiyorum fakat "Throttlestop cpu not supported" diyor
  18. Gökmen144

2500tl Mekanik Klavye Önerisi

2500 tl bütçe var mekanik klavye arıyorum öneriniz nedir?
  19. Gökmen144

Mobile Legends İçin Emulator Önerisi

Mobile legends'i hangi emilatorde rahatça oyniyabilirim? skilleri rahat kullanma açısından
  20. Gökmen144

Biosa Giremiyorum Msi A320m A Pro

msi a320m a pro anakartım var pc açılırken delete basıyorum siyah ekranda kalıyor biosa giremiyorum
Geri