Arama sonuçları: *

• Users: Formen18
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Aj159 pro dongle ile mouse eşleşmiyor

Arkadaşlar iyi forumlar bende aj159pro aldım ve 8k hz yi açamıyorum dongle ile mouse eşleşmiyor dongleyi typ c yi takıp mouse yi 2.4 ghz ye aldığımda eşleşme sağlanmıyor. Kitapçıkta yazan Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık daha...
  2. F

Çözüldü✓ AJ159 pro uygulamada hz gözükmemesi

Hayırlı geceler arkadaşlar aj159pro aldım driver da kurdum ancak kablolu bağlandığımda seçeneklerden 1000 hz ye kadar çıkıyor bluetooth ile bağlandığımda ise seçenekler gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz?
  3. F

Çözüldü✓ SADECE SİNERJİDEN ÖNERECEĞİNİZ 30K ve Altı PC'ler

arkadaşlar iyi günler. ben sadece cs2 oynuyorum bazen oynarsam hikayeli oyunlar oynarım ama günde en fazla 2-3 saat bakabiliyorum bilgisayara bana sadece sinerjiden alabileceğim 30 k ve altı bilgisayarlar önerir misiniz? teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar.
  4. F

Çözüldü✓ Arkadaşımdan alacağım 4060 lı sistem değer mi?

FOTOĞRAF TEMSİLİDİR. Arkadaşlar kolay gelsin AMD Ryzen 5 7600 / gigabeyt a620m H ana kart, GIGABYTE GeForce RTX 4060 oc 8GB / 16GB DDR5 ram / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem kasa olarakda mag forge m100A D60 kasa 600+80w bir sistemi var monitör 24 ekran 200 hz bir monitörü var. Kulaklık, fare...
Geri