1 ay sonra 16 yaşına giricem 2-3 yıldır gözlük kullanıyorum ama gözlükten nefret ediyorum hem görünüş olarak hemde spor yüzünden lens alabiliyomuyum almam için ne yapmam gerek (doğuştan gözlerimde sorun yok)
2000 tl bütcem var kumaş pedli kulaküstü kulaklık almak istiyorum şuan kullandığım kulaklık 2 3 yıllık bim kulaklığı oyüzden ne alsam daha iyi olacaktır ama kumaş pedli kulaklık almak istiyorum
mousepad almak istiyorum biraz araştırdım 3 türü varmış ben speed türünü almak istiyorum ama alışabilirmiyim bilmiyorum valorant cs oynamıyorum oynadığım rekabetci oyunlarda tracking ağırlılı bi sistem var sizce speedmi alayım balancedmi
roblox oynarken sürekli 1 2 saniyelik rahatsız edici droplar yiyorum sistemim robloxu kaldırabiliyo ama son 1 haftadır sürekli ani drop yiyorum robloxu sildim yükledim yine olmadı bi çözümü varmıdır?
Merhaba Valorant'ta kullanıcı adımı ve şifremi doğru yazmama rağmen hesaba giremiyorum. Hesabı çok önceden açtığım için e postasini hiç hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım? Acil yardım edin, hesaba para yatırdım o kadar.
Merhaba yeni bilgisayar alıcamda şuan sadece ekran kartı param var ekran kartı başkasının almadan önce ben almak istediğin için şuan almak istiyorum ama ilerde sistemler indirime girerse veya gaming gecesi gibi indirimlerden sistemler veya başka ekran kartına uygun işlemci anakart falan indirime...
https://www.rampage.com.tr/products/glare-mesh-650w-80-siyah-4-12cm-argb-fan-manyetik-temperli-camli-atx-mid-t-gaming-oyuncu-kasasi?_pos=1&_sid=fa3df3244&_ss=r
Hiçbir yerde bu kasanın incelemesini bulamadım, sizce alayim mi?
Rx 7600 8gb
Ryzen 5 5600 tray
Kingston beast 16gb ddr4 3600mhz Ram (2x8)
Msı b550 pro-vhd wifi anakart
Kioxia exceria 500gb nvme ssd
Böyle bir sistem toplayacam herhangibi bir sorun varmı veya oyun oynarken bi sorun yaşanırdı uyumlu mu??
Merhaba 2.el bi sistem alıcaktım normalde ekran kartı rx 6700 xt`di sonradan rtx 4060`la değiştirildi hangisi daha iyi oyun oynamak için alıcam rtx 4060 in 1.5 yıl garantisi var.