Arama sonuçları: *

• Users: Malco
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Malco

15 bin tl ye Android TV önerisi (smart tv istemiyorum)

Android TV istememe sebebim androidde daha özgürüm :D .
  2. Malco

Laptop CPU 92 derece sabit?

i7 12700h işlemcili bir laptopum var.İşlemci sabit 92 derecede ne az ne fazla ve neredeyse hep stabil. Thermal puddy yerine macun vardı elimde macun sıktım sorunum bundan olabilir mi? https://ty.gl/5qbg71x2n9qu6 termal macunum da bu. Puddy daha iyi derseniz puddy alacağım önerilere açığım.
  3. Malco

Broadcam modem önerisi

Arkadaşlar broadcam modem hattımla uyumlu olduğundan istiyorum. Neden istiyorsun gibisinden linçlemeyin diye belirttim :D .
  4. Malco

SNR Margin eski bir modemde yüksek güncel bir modemde düşük?

SNR margin değerim sorunlu olduğundan internet kesintisi yaşıyorum hızım maks 24 olabilir net altyapısı yok o yüzden telefon hattı üzerinden kullanıyorum yeni modemde SNR margin değerlerini nasıl yükseltebilirim. Güncel modem değerleri: Eski bir modem değerim: Normalde 17 19 a aldanmayın...
  5. Malco

İnternetim saçma sapan gidiyor

Ben cidden bunaldım değiştirmediğim modem değiştirmediğim kablo denemediğim modem sürümü kalmadı. Bu türktelekomada yaklaşık 10-15 kere teknik destek talebinde bulundum ve başka altyapım yok nolur birisi derdime bir çözüm bulsun 8 aydır giden internetten bunaldım.
  6. Malco

Termal macunu yeni değiştirdim halde ısınıyor

Laptopumun macununu 4 gün önce değiştirdim uzun süredir vaktim olmadığı için 2 sene değiştirmemiştim. Dün sabaha kadar dereceleri normaldi. Macunu değiştirdiğimde test ettim yüksek kullanımda bile 80 dereceyi görüyordu ama şuan boşta 83 derece . Şantiyede staja başladım çevredeki toz içinde...
  7. Malco

25k-30k bütçem var kalemli çizim Tableti önerisi

Selamlar, kız kardeşim çizimle uğraşmayı seviyor onun için uzun süre götürebilecek güzel bir tablet istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Malco

Mühendislik öğrencisi ve çok gezen bir CSciyim rahat 200+ fps laptop önerisi

Merhabalar sürekli olarak memlekettir okuldur ailenin yanıdır arkadaşa gitmektir demekten sürekli şehir değiştiriyorum ve her gittiğim yere de bilgisayarımı götürüm elimde bir laptop var yeterince iyi ancak kardeşime devredeceğim bundan mütevellitte bir laptop arıyorum. Yeni piyasa sürülen 5000...
Geri