Arama sonuçları: *

1. ruzgarhetfield

Kasanın Üstü Isınıyor

Merhabalar bugun oyun oynarken kasanın sağ üstünün ısındığını farkettim msi afterburner 63 derece gösteriyor normal mi yoksa bir şeyler yapılmalı mı
  2. ruzgarhetfield

IKI KISILIK OYUN ONERISI

Merhabalar malum sinavlar bitti arkadasla oyniyacak 2 kisilik oyun ariyoruz ucuz ve kotu pcler icin uygun olursa cok yii olur iyi aksamlar.
  3. ruzgarhetfield

9K BUTCE TABLET ONERISI

Merhaba iyi forumlar oncelikle tablet almayi dusunuyorum daha cok oyun icin 9 10k butcem var tablet onerilerinizi bekliyorum. kolay gelsin.
  4. ruzgarhetfield

Bilgisayar internet gidip gelme sorunu

merhabalar cmdde ipconfig flush dns yaptiktan sonra internet gitti ve bilgisayar ethernet kablosunu gormemeye basladi sorunu tam olarak anlayamadim internet surekli gidip geliyor yardimci olabilir misiniz
  5. ruzgarhetfield

Casper VIA M40 Alinir mi?

Merhaba bime casper via m40 geliyomus annemde telefon ariyordu alsak mi almasak mi bilemedim internettede pek videosunu goremedim o yuzden bilen arkadaslara danismak istedim sagolun simdiden.
  6. ruzgarhetfield

GTA 5 ANLIK DONMA SORUNU

Merhaba normalde pcyi yormayacak fps oyunlari oynuyordum bugun bir gta gireyim dedim fpsim iyi ama anlik donmalar oluyor ve cok rahatsiz ediyor kasaminda ortadaki fani bozuktu acaba ondan olabilir mi napmaliyim
Geri