Arama sonuçları: *

• Users: marquise
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. marquise

AMD Expo Aktifleşmiyor Yardım !

Goodram 6400 mhz ram bar 2x16 ana kartım nzxt 870e bios güncel biostan expo 6400 seçmeme ragmen aktifleşmiyor 4800 mhzde devam ediyor ramlar ramtest yaptım sorun görünmedi yardımcı olurmusunuz
  2. marquise

Çözüldü✓ NZXT N9 X870e - Asus Gt302 ve Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Rgb Kontrol Sorunu

Selamlar herkese, Yeni topladığım sistemimde Asus TUF Gaming GT302 kasa ve Arctic Liquid Freezer III Pro 360 RGB sıvı soğutma kullanıyorum. Fanlar sorunsuz dönüyor ve RGB ışıkları yanıyor ancak renklerini hiçbir şekilde değiştiremiyorum ve ayarlayamıyorum. Sistemde NZXT N9 X870E anakart mevcut...
  3. marquise

Orijinal Windows Ürün Anahtarım Var ama Windows 10 Etkinleşmiyor (Hata Alıyorum)

Merhaba, Yaklaşık 15 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan satın aldığım tamamen orijinal, kutulu/faturalı Windows 8 Single Language ürün anahtarına sahibim. Windows 10 ilk çıktığı dönemde bu anahtarla ücretsiz yükseltme yapmıştım ve o günden beri sorunsuz kullanıyordum. Eski bilgisayarıma zaman zaman...
  4. marquise

Xfx Mercury 9070xt Yardım

N11 üzerindenden xfx mercury oc modelini aldım ama satıcı bana oc olmayan model göndermiş sanırım anlayan arkadaşlar bakarmı rica etsem iade etmeyi düşünüyorum
  5. marquise

9800x3d ve NZXT N9 X870e Sisteme Geçici GTX 1660 Super Takılır mı?

Herkese merhaba, yakın zamanda kendime oldukça güncel parçalardan oluşan üst seviye bir sistem topladım. Sistemin ana bileşenleri şu şekilde: İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart: NZXT N9 X870E RAM: Goodram IRDM 6400MHz CL32 DDR5 SSD: Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 1TB PSU: NZXT C850...
  6. marquise

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro ve NZXT N9 X870e Kasa Önerisi

Ana Donanım Bileşenleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 9800X3D (Yeni nesil oyun canavarı) Anakart: NZXT N9 X870E Ekran Kartı (GPU): AMD Radeon RX 9070 XT Planlanan Bellek (RAM): Goodram IRDM 16GB 6400MHz CL32 DDR5 Depolama (SSD): Kingston FURY Renegade 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 Güç Kaynağı (PSU)...
  7. marquise

Ryzen 7 9800x3d ve RX 9070 XT Sistem İçin Kasa ve Soğutucu Önerisi

Selamlar, yaklaşık 6 yıl aradan sonra yeni bir sistem topluyorum. Parçaların büyük kısmını netleştirdim ancak kasa ve soğutucu konusunda kararsızım. Belirlediğim sistem şu şekilde: İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart: NZXT N9 X870E Ekran Kartı: AMD Radeon RX 9070 XT (Satışa çıktığında...
  8. marquise

NZXT ve Ryzen 7 9800x3d Uygun Kasa Önerisi

Selamlar. İtopya kampanyasından NZXT anakart ve R7 9800X3D almayı planlıyorum. Ekran kartı olarak RX 9070 XT kullanacağım için, içinde 850W 80+ Gold PSU bulunan iyi bir kasa tavsiyeniz var mıdır? Mevcut sistemim oldukça eski kaldığı için yeni bir kurulum yapıyorum. Yada Asus Prime AP-850G...
  9. marquise

Stres testi sonrası gigabyte 1660 super fan sorunu

merhaba arkadaşlar occt stres testi sonrası ekran kartımın fanları sürekli dönüyor driver sildim yükledim yine aynı şekilde devam ediyor 35 derece olmasına rağmen yine dönüyor kaç gündür araştırıyorum ama bulamadım çözümünü yardımcı olurmusunuz
  10. marquise

b450m s2h ana karta ssd önerisi 1tb

b450m s2h ana karta ssd önerisi 1 tb olsun lütfen ayrıca daha sonrasında güncel bir sisteme geçtigimde ona uyacak bir ssd önerir misiniz? rica etsem
  11. marquise

çözülmeyen bilgisayarı problemi

merhabalar bilgisayarı uykuya aldıktan sonra açtıgımda siyah ekran geliyor 2 saniye durup normal masaüstüne dönüyor daha sonra yine siyah ekran bu döngü böyle gidiyor imleçtte yuvarlak yükleniyor işaretide oluyor neden böyle ekran kartı driver eski sürüm yükledim sorun devam ediyor çözüm...
  12. marquise

pc uyku modundan sonra donma

Bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra açtıgımda ekran donuyor siyah oluyor bazen şifre kısmı geliyor tekrar donuyor ama bilgisayarı yeniden başlattıgımda sorun olmuyor sebebi nedir bunun daha önce yaşayan var mı yardımcı olur musunuz rica etsem teşekkür ederim şimdiden. RAMAdata XPG Spectrix...
  13. marquise

Bilgisayar masası ve berjer önerisi

Merhaba odama bilgisayar masası ve berjer almak istiyorum Apex CS:GO 2 LoL oynuyorum kollarımı engellemeyecek yormayacak ürünler olursa iyi olur önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden bilgisayar masasının RGB falan olmasına gerek yok🙏
  14. marquise

İncehesap garantili ekran kartı gönderimi

merhaba ince hesapdan aldıgım3 sene önceki ekran kartında sorunlar oluşmaya başladı oyun oynarken bi anda görüntü gidiyordu bende garantiye gönderdim Distribütörde Yazılım Güncellendi olarak tekrardan bana gönderecekler ben ne anladım bu işten bilgisayardanda güncellerdim ben ?
  15. marquise

Apacer AS2280P4 512GB vs James Donkey JD512 512GB

Merhaba arkadaşlar bende James Donkey vardı garantiye gönderdim degişime onun karşılıgında apace vermişler sizce iyi markamı james donkeyden iyi mi? düşüncelerinizi merak ediyorum ?
  16. marquise

SSD biçimlendirme sorunu

James Donkey 512 GB SSD'im var degişime göndereceğim yarın biçimlendirip göndermek istiyorum lakin bende yerel disk C üzerine her şey bunu nasıl biçimlendirebilirim yardım eder misiniz?
  17. marquise

Oyun oynarken siyah ekran olup klavye Mouse çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, oyun oynarken siyah ekran olup klavye mouse çalışmıyor bayağıdır devam ediyor çözemedim sorunu Ekran kartı 1660 Super.
  18. marquise

Oyundayken bir anda klavye ve ekranın kapanması

Merhaba herkese bi sorunum vardı Apex Legends oynarken bi anda ekran klavye ve fare kapanıyor hiçbirşekilde görüntü gelmiyor ama bilgisayar açık oluyor bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz
  19. marquise

bilgisayar bi anda kapanıyor

Arkadaşlar merhaba son1 haftadır bir sorunla uğraşmaktayım 1 hafta öncesinde orijinal Windows 10 kurdum daha sonra bütün sürücüleri en sonunu yükledim buraya kadar bir sıkıntı yok lakin oyundayken bir anda ekran kararıyor ve klavye Mouse ışığı gidiyor reset atmadan düzelmiyor bu sorun...
  20. marquise

windows 8 key sorunu lütfen

merhaba arkadaşlar ben 2012 senesinde toplama bilgisayar alırken orjinal windows 8 almıştım cd türü olanından bende şuan orjinal key var 3 sene önce yeni bigisayar toplarken cdli oldugu için yükleyememiştim çakma windows 10 kuruldu sorum şu bendeki bu w8 keyi ile windows10 etkinleştirebilirmiyim...
Geri