Arama sonuçları: *

1. G

Merhaba Saç-sakal-vücut için ıslak-kuru su geçirmeyen Tıraş makinesi öneri

Merhaba Tıraş makinası arıyorum 2k civarlarına kadar ıslak-kuru su altında da çalışabilen bir ürün bakıyorum daha önce xaomi'nin görsel de ki ürününü kullanıyordum fakat 2 yılın sonunda ürün bozuldu o yüzden yeni ürün bakıyorum kullanıp tavsiye edebileceğiniz yanakları sıfır şekilde...
  2. G

Çözüldü✓ Acer nitro 5 13k alınır mı sizce beyler acill

Acer nitro 5 var 144 hz ips ekranlı 1650 ekran kartı 11400h işlemci 16gb ram sizce alınır mı
  3. G

Valorant gta5 oynatacak bir laptop alınır mı 10-13 k civarı 2.el?

Merhaba yakın zamanda sistemimi sattım çok vaktim olmadığı için öyle ara ara valo gta5 oynatacak bir laptop bulunur mu 2.el 10k civarına
  4. G

Bu sistemi 57k koydum fiyat çok mu?

Beyler bu sistemi 57 bine koydum fiyatı nasıl sizce artık pek vakit ayıramıyorum birikimlerimle birleştirip araba alacağım için satıcam - AMD Ryzen 7 7800x3d am5 işlemci fatura tarihi:04.07.2025 - Asrock B650 LiveMixer AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fatura tarihi:30.05.2024 - Sapphire RX 7900 GRE...
  5. G

İOS whatsapp isimleri birbirine karıştı nasıl düzelir?

Merhaba iphone'da whatsap isimleri hep birbirine karıştı neden olur nasıl düzelir sizce ahmetin adı mehmet oldu mehmetin adı ahmet oldu rehber'de normal fakat whatpsap'da karıştı çözümü bilen var mı?
  6. G

90x40 mouse pad tavsiyesi olan

Mavi renk tonlarında bir model arıyorum temu veya normal sitelerden alabileceğim bir ürün tavsiyesi olan var mı büttçe max 500 elimde bu ürün var şuan klassenin değiştirmek istiyorum daha canlı bir renk tonlarında ürün bakıyorum
  7. G

HyperX Alloy Origins 60 Aqua Mekanik Oyun Klavyesi nasıldır

Beyler bu klavye nasıldır sizce kullanan var mı?
  8. G

ANAKART VE EKRAN KARTI İçin argb kablo kaç pin almam gerek

Beyler kasam bu temu'dan uyguna 8 pin ve 12 pin aldım ama emin olamadım anakart ve ekran kartı için kaç pin almam gerekiyor veya bu aldıklarım olur mu?
  9. G

Bilgisayarımı parça parça satsam bu fiyatlar nasıldır?

Bu fiyatlar nasıl en kötü olabilecek fiyatları ortalama yazdım kasayı komple 57.000 TL satmayı düşünüyorum - AMD Ryzen 7 7800x3d am5 işlemci fatura tarihi:04.07.2025 Fiyat:13.000 TL - Asrock B650 LiveMixer AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fatura tarihi:30.05.2024 Fiyat:6500 TL - Sapphire RX 7900 GRE...
Geri