Arama sonuçları: *

• Users: JippLe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. JippLe

Discordda ekran açınca oyundayken donuyor

Merhaba öncelikle sistemim şu şekilde GPU: 5060 8 GB CPU: R5 7500F SSD: https://www.itopya.com/kingston-1tb-nv3-gen4x4-nvme-m2-ssd-6000mb-okuma-4000mb-yazma_u26550 RAM: 16 GB Crucial DDR5 Pro CL46 5600 MHz. Discord'da yayın açtığımda YouTube'da ara sıra CS2 de 2-3 saniye aralıkla Minecraft'ta...
  2. JippLe

Thermalright Frozen Warframe 360se FAN Ayarı Nasıl Olmalı

Merhaba Thermalright Frozen Warframe 360 SE ARGB Black bu sıvı soğutucuyu aldım fakat fan ayarları nasıl olmalı bilmiyorum. Pompa fanı %100 de çalışsın diyen var otomatik kalsın diyen var. Radyatör ve pompa fanları vb. nasıl olmalı sizce? MSİ Center uygulamasından ayarlıcam ve 1 kere yaptığımda...
  3. JippLe

HyperX Cloud 3 Wireless boy ayarı nasıl sabitlenir?

Merhaba 1 yıldır Cloud III kullanıyorum ve ayar yapmak için yanlardan yukarı veya aşağı yapılıyor fakat bende orası artık durmuyor. Yalama olmuş diyebilirim yani bu yüzden pek rahat edemiyorum. Bunu sabitlemek istiyorum. Aklıma silikonla yapıştırmak geldi aynı sorunu yaşayıp sağlıklı bir çözüm...
  4. JippLe

Minecraft karakter arkasını döndüğünde ses az geliyor

Minecraft'ta zombi arkamdayken sesi uzakta gibi geliyor ama arkamı döndüğümde aramda 4, 5 blok mesafe olduğunu görüyorum kulaklığım HyperX Cloud 3 Wireless oyun içindeki ses ayarlarına baktım yönlü ses kapalı, oyun sesleri 100. Bu sadece zombi değil sesin geldiği herhangi bir canlı veya bir şey...
Geri