Arama sonuçları: *

1. Kyddie_0Kafka

Yardım Bu SSD Alınır mı Herhangi Bir Sorun Yaşar Mıyım

Bi kaç gün önce Klima sattım ondan gelen para ile 4.5k ya SSD ararken Samsung 870 qvo 1tb buldum sağlığı falan %100 de hiç bişi yazılmamış da okuma ve yazma hızı kutu da ki değerlerden fazlasını aldım
  2. Kyddie_0Kafka

🔥İndirim Tom Clancy The Dıvısıon 2 İndirim var

merhaba arkadaşlar ben malum benim xbox hesabım da the division 2 var malesef xbox dlc leri satmıyor sadece oyunu veriyor ubisoft connect e yönlendiriyor ben ubisoft connect den oyunun 2 dlc alsam onları kullanabilirmiyim acaba
  3. Kyddie_0Kafka

Back 4 blood oyun arkadaşı

Back 4 blood oynayan oynayabilecek adam arıyorum herhangi şart yok müsait olduğunda gelebilen biri olsun Yeter
  4. Kyddie_0Kafka

Bu bilgisayar a hangi konsol takas gelir

işlemci-Amd Ryzen 3 3100 Ekran kartı- MSİ Gtx 1660 Super ventus xs oc edition Ssd- longline 240gb Güc Kaynağı- Gametech-gtp-700 80+ Ram- 8x8 16 gb ram Anakart- Msi A320m-A Pro tekliflere açığım
  5. Kyddie_0Kafka

Az daha rampage carisma kb-r46 klavye

Klavye gg oluyordu 2 saat önce tam derecesiz overwatch 2 oynuyordum elimin tersi cam bardağa geldi klavyenin %10 a döküldü temizleyerek kurtardım😃
  6. Kyddie_0Kafka

Adventure quest worlds

Kısaca aqworlds oynayan varmı beyler bayanlar
  7. Kyddie_0Kafka

Tom clancy the division 2 sorunlu mu

Dün Tom clancy the division 2 indirdim bugün girdim oyun donmaya başladı gelip gitti sonra attı oyundan 20 saniye sonra yapıyor bunu çözümü olan var mı 16gb ram mi yetmiyor acaba 😃
  8. Kyddie_0Kafka

Xbox store 2 oyun bedava

Call of duty modern warfare 2 ve 3 bedava arkadaşlar koşun
  9. Kyddie_0Kafka

Zamanında aldığım televizyon da hata alıyorum

Bugün YouTube da video izlerken bir anda uyarı verdi lütfen kanalları tarayın ne kadar tararsam olmuyor Ana ekran a gelmiyor yine aynı uyarıyı veriyor Android TV mi bozuldu acaba bilmek istiyorum marka dijitsu 6 ay içinde kanalları kayboldu bı ara ışık sönüp duruyordu.
  10. Kyddie_0Kafka

Xbox PC store büyük indirim

Büyük bir indirim var store da.
  11. Kyddie_0Kafka

Bilgisayar xbox mağaza 7 days to die yanlış fiyat

Oyunun asıl bilgisayar fiyatı 126 TL iken 10 TL olmuş 3 gün önce
Geri