Arama sonuçları: *

• Users: Voltaris
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

2.el sistem önerisi lütfen

merhabalar ilk defa sistem toplayacagım bütçem var fakat ailem teknolojik aletlere izin vermiyor kendim ayrıca biriktirip alıcağım o yüzden 2.ele yöneliyorum aslında sıfırda olur bana önerir misiniz? 2.elde dikkat etmem gereken şeylere veya bir sıfır sistem lütfen kendim 20bin toplarım diye...
  2. V

Samsung g5 165hz 27inc 1ms renk sorunu

merhabalar alalı yaklasık 2 ay oldu bugun sabah oyuna girdikten yaklaşık 10 dakika sonra renkler bir anda soldu laptoptan hdmi ile bağlıyorum laptoptaki renklerde problem yok ama Samsung monitorumde renkler soluk gozukuyor sıfırladım fakat geçmedi normalde laptop ile aynı renkte gosteriyordu...
  3. V

Sistem önerisi 25k lütfen

merhabalar 25k bütçem var iyi bir sistem önerir misiniz? ryzen ve Nvidia kullanmak istiyorum genelde valorant cs gibi oyunlari oynuyorum 25kyi çok aşmiyicak orta omurlu sistem
  4. V

20-30k arası sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba bütcem 20-30k arası sizce internet kafelerdeki gibi sistemler mantıklı olurmu genelde am4 oluyo ama napmalıyım
  5. V

30-35k sistem önerisi

Merhabalar sizce internet kafe sistemi dizmek mantıklımı önümüzdeki 5 yıl işimi görürmü ayrıca bir yandan hazır sistem bakıyorum aklımda işlemci olarak 7600 var genel internet kafe sistemlerinde 5600 rtx 3060 ikilisi oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerektiginde düşündügüm sistem ise 5060...
Geri