Arama sonuçları: *

1. T

R5 5600 İçin F/P Kule Tipi Soğutucu Önerisi

merhaba bu sistemi 2. el olarak aldım csde işlemci 90 dereceleri görüyor bu yüzden fps drop yaşıyorum. fiyat performans kule tipi soğutucu önerilerinizi bekliyorum. ryzen 5 5600 işlemci msi rtx 4060 8gb ekran karti msi a520m a pro anakart 512gb samsung m2 ssd ve James Donkey 480gb sata ssd...
  2. T

Format Atarken Hata(Çok Acil)

Merhaba arkadaşıma yeni 2. el sistem aldık. Her parçayı testten geçirdik sorun yok. sistemde 2 tane ssd var biri m2 diğeri sata. Pc geldiğinde windows sata ssd ye kuruluydu açıldı sorun yoktu. Bios güncellemesi yaptık ve rufus ile format usb si hazırladık. f11 ile boot device olarak usb yi...
  3. T

Bu 2. El Sistem Alınır mı? (Çok Acil) 25.000 TL

Beyler acil cevap lazım lütfen alınır mı 25.000 tl. Sadece CS2 için 1280x960 low ayarlar. ryzen 5 5600x işlemci cooler master sıvı soğutma sapphire 5700xt ekran karti 8x4 3200mhz toplam 32 gb corsair ram msi b550m pro sifir anakart 500 m2 ssd xpg marka 650 watt 80plus power supply akvaryum kasa
  4. T

Hangi 2. El Sistem'i Almalıyım( Sadece CS2 1280x960 low ayarlar)

Dostlar arkadaşıma ikinci el sistem alacağız. Sadece CS2 1280x960 low ayarlarda akıcı bir oyun hedefimiz. Kullanacağı maksimum 1-2 sene. Bütçe 20.000 tl civarı. Bu sistemleri bulduk sizce hangisi en fiyat performans ve istediğimiz performansı alırız. Eğer sistemler kötüyse hangi ekran kartı...
  5. T

CS2 Düşük Ayarlar En Mantıklı 2.El Sistem(Seçenekler Güncellendi)

Dostlar arkadaşıma ikinci el sistem alacağız. Sadece CS2 1280x960 low ayarlarda akıcı bir oyun hedefimiz. Kullanacağı maksimum 1-2 sene. Bütçe 20.000 tl civarı. Bu sistemleri bulduk sizce hangisi en fiyat performans ve istediğimiz performansı alırız. Eğer sistemler kötüyse hangi ekran kartı...
  6. T

Sistemim Ne kadar Eder?

Beyler arkadaşımın sistemini satıp yenisini almayı düşünüyoruz. Sizce kaç tl'ye gider? İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz, 2808 Mhz, 6 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci gigabyte B360M D2V anakart Kingston fury black 2666 mhz 16 gb ram 8*2 gtx 1060 6gb ekran karti m2 500gb ssd
  7. T

Yeni Sistem Düşük Fps Ve Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Dostlar merhaba, 4 gün önce yeni sistem aldım ve kurulumunu yaptım. Bütün driverları ve biosu güncelledim. Stres testlerini yaptım sıcaklık vs normal. Expo, windows güç ayarları, nvidia ayarları vs. yaptım fakat PUBG 1080p very low da fpsim 150 civarı geziyor bazen 100 e bile düşüyor. aynı...
  8. T

0 Sistem Yavaş SSD Yazma Hızı ve Reset Atma Sorunu(Game Garaj Elite S35)

Dostlar merhaba, yaklaşık 3-4 gün önce Game Garaj Elite S35 sistemini satın aldım. Dün teslim edildi. Ekran kartını 2 vida ve kablosuyla taktım ve çalıştırdım. Bios güncelleyip expo tweaked ayarını seçtim ve windows 1 1 kurdum. Bütün driverları güncelledim. Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt...
  9. T

Game Garaj Elite S35 Aldım

Dostlar 70k civarı pc bakıyordum 1 aydır. Abdullah abinin hikayeyi görüp aldım bu sistemi. Ne düşünüyorsunuz sistem hakkında? Benim çok bilgim yok piyasa hakkında. Sistem...
  10. T

Çözüldü✓ KTC H25T7 Monitörü ekranda kırmızı yeşil noktalar var

Dostlar merhaba, 2 gün önce hepsiburadadan ktc monitörü aldım bugün geldi. Direkt monitörü bağladım görüntü gelir gelmez masaüstünde kırmızı yeşil noktalar görmeye başladım ne yapmam gerekiyor ilk defa bir monitör satın aldım. Monitör laptopa bağlı laptop ekranında bu noktalar gözükmüyor. Alta...
Geri