Arama sonuçları: *

• Users: StjeR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. StjeR

Ips Ya Da Oled Monitör?

1440p kullandığım bir sistemim var fakat monitörümün paneli bozuldu. Bir PC bileşenini yükseltirken her zaman daha iyisini almaya çalışırım, aldığım şeyi de ortalama 5 yıl kullanırım. Fakat halihazırda zaten bozulan monitörüm IPS panel 1440p. Oled monitöre yıllardır hevesim var fakat fiyatları...
  2. StjeR

İkinci el 5700x3d Piyasası neden böyle?

7800x3d akakçede 15 civarına bulunabilirken ikinci el 5700x3d piyasası neden ortalama 16-17bin tl? Bu arkadaşlar bu işlemcileri nasıl bu fiyata satmayı düşünebiliyorlar? Belki yükseltirim diye bir bakayım dedim ağzım açık kaldı. Bir sebebi varsa bilen var mı?
  3. StjeR

1000tl Earbuds önerisi

1000Tl civarında earbuds bakıyorum ne önerirsiniz?
  4. StjeR

Oled Monitör Tavsiyesi

Maksimum 25-26K bütçede hangi Oled monitör daha güvenilirdir? Epeyden biraz inceledim ama monitör konusunda dikkatli olmaya çalışıyorum. Ek olarak aldıktan sonra oled-burn tarzı şeylere karşı nasıl önlem alınabilir? Nelere dikkat etmek lazım?
  5. StjeR

1440p monitör önerisi

Maximum 12bin TL bütçe ile 1440p bir monitör önerir misiniz? 144hz üstü, renk kalitesine öncelik vererek.
  6. StjeR

Oled monitörler şuanki fiyatlarını hakediyorlar mı?

Şuan MSI marka 1440p 170hz IPS bir monitör kullanıyorum, bir panel arızasından ötürü ekranı sorunlu ve yavaş yavaş daha kötüye gidiyor. Tahminimce bir 2-3 ay içerisinde kullanılmayacak hale gelecek. Üniversitem varken çalışamadığımdan şuan için değiştiremeyeceğim fakat vaktimin çoğunu ya ders...
  7. StjeR

Çözüldü✓ Windows ile Alt tuşlarım yer değiştirmiş

1 Saat önce Enigma 75 isimli klavyeyi satın aldım, baya hoşuma gitti ama windows ve alt tuşları yer değiştirmiş, birbirlerinin görevlerini yapıyorlar. Nasıl düzeltebilirim?
  8. StjeR

Monitörümde gidip gelen beyaz çizgiler var.

Eskiden bu sorun PC ilk açıldığında var olup bir 15 saniye sonra yok oluyordu. Şuan 2 saniyede bir olmak üzere ekranımın alt çeyreğinde sıralı beyaz çizgiler gidip geliyor. HZ ayarlarını değiştirdiğimde bu çizgilerin konumu ve boyutu da değişiyor fakat hiçbir hz ayarında tamamen çözülmüyor. Yan...
  9. StjeR

Geleceğe yönelik upgrade tavsiyesi

Ryzen 5 5600 kullanıyorum, kısa vadede upgrade düşünmüyorum ama durumlarım düzeldiğinde 5800x3d almayı düşündüm ikinci elden. DDR5'e geçmeden önce AM5'i tamamen atlayıp AM6 çıktığında upgrade yapmam mantıklı geldi bana. AM6 tahmini ne zaman çıkar bilmiyorum o yüzden birkaç ay sonra 5800x3d almam...
  10. StjeR

PSU'suz kasa önerisi

Arkadaşlar kasamın temperli camını kırdım yeni ram takarken. İleride sıvı soğutma veya daha büyük bir ekran kartı aldığımda bana sorun yaşatmayacak, ortalama seviyede şık bir kasa önerebilir misiniz? Tercihen 1000-1500 bandına ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur ama 2000e kadar çıkabilirim...
  11. StjeR

Ethernet ve Modem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar, yeni bir eve taşındık arkadaşımla. Evde şuan 100mbps Superonline fiber var, yarın bağlanacak. 2-3 ay içerisinde altyapının 1000mbpsye çıkacağı ve kablo değişimi ile aboneliğimin 1000mbpsye çıkacağı söylendi bana, şuanki ethernet kablom baya bir eski ve yeterince...
  12. StjeR

2000TL Kulaklık önerisi.

Mümkün ise USB girişli bir kulaklık arıyorum, Realtek kullanmayı sevmediğim için jak girişli kulaklık tavsiye ediyorsanız bildiğiniz ses kartı varsa o da çok güzel olur. Şuan DDU üzerinden Realtek driver'ını silerek kullanıyorum kulaklığı(otomatik geri yükleniyor o yüzden sürekli baştan yapıyorum).
  13. StjeR

5000TL Akıllı saat önerisi

Max 5K bütçem var, üzmeyecek bir akıllı saat önerir misiniz?
  14. StjeR

Klavye ve kulaklık önerisi

Toplam 4000Lira bütçeyle headset ve TKL klavye arıyorum. Kulaklık jak olmassa güzel olur, realtek kullanmayı sevmiyorum. Öneriniz var mı?
  15. StjeR

Kardeşim için 20-22bin TL hazır sistem arıyoruz

Başlıktaki gibi, kardeşime pc bakıyorum, hazır sistem tavsiyeniz var mıdır?
  16. StjeR

İkinci el telefon almak istiyorum neye dikkat etmem lazım?

Daha önce ekran kartı vb. ikinci el alışveriş yaptım ama telefon bir tık daha korkutuyor. İphone 11/12 almak istiyorum bir sürü pili/ekranı değişen telefon gördüm. Ne alınır ne alınmaz?
  17. StjeR

Kahve Makinesi önerisi

Ucuz-Orta fiyatları kahve makinesi önerir misiniz(Espresso)? Piyasadan haberim olmadığı için bütçe bırakmıyorum.
  18. StjeR

TurkTelekom fiber kullananlar memnun mu?

Arkadaslar yeni eve tasindim ogrenci evindeyim, 1000mbps tt altyapisi var. Ben 4 yildir TurkNet kullaniyorum ve baglatmak istiyorum babam TurkTelekomda israr ediyor. TT fiber kullananlar memnun mu? Kac ping aliyorsunuz? Problem yasiyor musunuz?
  19. StjeR

F/P Router önerisi 1200TL

Yeni öğrenci evine geçeceğim, fiber 1gbps altyapı var zorlarsam 1gbps kullanacağım wifi ile çok işim yok kaka yaparken telefona bakabilsem yeter. Önerileriniz nelerdir? 1705517788 Yoğun olarak oyun oynuyorum indirme yapıyorum, ethernet ile kullanacağım bilgisayarda. 1705518342 Ben bunu buldum...
  20. StjeR

11-12k Bulaşık makinesi önerisi

Arkadaşlar bulaşık makinesi alacağız bütçe maks 15K'ya oynar, ne önerirsiniz?
Geri