Arama sonuçları: *

• Users: sezo31
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

1300 Tl'den Thermalright Burst Assassin 120 Tl-C12c Almak Mantıklı mı?

Selamlar. 3600 işlemcim için(ileride yükselteceğim) için kule tipi soğutucu arıyorum. Stok fan var çok ısınıyor undervoltla dahi. Bu fan 1300 Tl şu an Gaminggentr'de. Parasına değer mi? Teşekkürler.
  2. S

LoL oynarken Mouse Acceleration Açık mı Olmalı Kapalı mı?

Selamlar. Yeni CS oynamaya başladım ve geçenlerde Mouse acceleration (işaretçi hassasiyetini arttır) seçeneğinin kapalı olması gerektiğini söyleyen bir sürü şey gördüm. Kapatıp CS girdiğimde dönüşlerim flicklerim çok daha yavaş hissettiriyordu fakat normal yazıyor. Lol oynarken bu ayar...
  3. S

Saati Açamıyorum Bileğimde Kaldı

Arkadaşlar ilk saatimi aldım bugün de bunu nasık açıyoruz ya normalde kenarında pin olmuyor mu basıyoruz bunda neden yok. Teşekkürler.
  4. S

Ryzen 5 3600 Undervolt Değerlerim Nasıl?

Selamlar. İkinci el topladığım sistemimdeki R5 3600 bilindiği gibi ısınma sorunu yaşıyordu. Biostan baktığımda 1.45V verilmiş ki aşırı fazla. Giderek aşağı indirdim voltajı. Core boost performance kapalı, Cpu Ratio All cores 42x, Core Cpu voltage 1.1875 şu an. Single Core cinebech testi yaptım...
  5. S

2. Ram Slotu Çalışmıyor

Selamlar. 2.el bi pc topladım anakart: b450m a pro max 2 2x8 3200mhz ramlerim var ve anakartta 2 ram slotu var. 2. ram slotuna hangi rami takarsam takayım görüntü gelmiyor fanlar vs. dönüyor. Ramlerde sıkıntı yok ilk slotta değişimli olarak denedim çalışıyor. Şu an da tek channeldan boot yaptım...
  6. S

Custom Windows 10'un nasıl ISO'su oluşturulur?

Esenlikler. Ben şu an Custom bir Windows kullanıyorum. Elle debloat, tweak ayarı yapmıştım zamanında bazı yazılımlar kullanarak. Yeni PC'ye geçeceğim, flasha şu an kullandığım Windows'un birebir versiyonunu ISO olarak oluşturup flash belleğe nasıl atabilirim?
  7. S

Anakart İşlemci Fan Yuvası Yok

Selamlar. İşlemci yuvasının yanlarında iki adet fan ayağı için delik var fakat vida yuvası yok. Fanı takmam için de o ayakların vidalanmış olması lazım. Ne eksik ne lazım?
  8. S

AOC 24G4HA 23.8 ALINIR MI?

fiyatı 6k. https://www.itopya.com/aoc-24g4ha-238-200hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-pivot-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29702 yeni bir model olduğu için incelemeye hiç rastlamadım. kullanan var mı memnun musunuz? ghosting, input lag, renk değerleri nasıl? max 6k ya önerebileceğiniz...
  9. S

R5 3600 GPU ÖNERİSİ max 5K

ikinci el sistem diziyorum sadece gpu kaldı. rx 5600xt 4000tl civarında ikinci elde. 5700xt 5k civarında. 5in üstüne çıkamam. genelde e-spor oyunları oynuyorum gpu önerir misiniz? üstüne şu kadar koy şunu al diye yazmayın lütfen bu kadarım var. ileride yükseltme yaparım belki.
Geri