Arama sonuçları: *

• Users: kazim31
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Aula sc680 alınır mı?

arkadaşlar 1500 tl ye bu mouse alınır mı? bataryası nasıl daha dogrusu aldımda iade edimmi iptal edimmi vxe r1 vs 9A plus var ama aralarında 200 tl gibi bi fark var o yüzden bunu aldım ve benzi,yo onlarada
  2. K

1500 TL MOUSE ÖNERİ yardım

arkdaşlar bende steel series prime var 1500 tl bütçem var suan baktıklarım atk dragon fly a9 plus veya a9 ve vxe r1 se+ veya direk r1 hangisi sizce
  3. K

TF2 İTEM SATMA SİTESİ

tf2 de değerli eşyam var nasıl satabilirim arkadaşlar
  4. K

Virüs bulaştı pc ye yuardım!!!

arkadaşilar pc ye virüs bulaştı trojan sildi kaSPERSKY bi sorun yok gibi ama miningden korkuyom ve format at demeyin cünkü çok dosya var format atmadan ne yapabilirim taradım kpvrt ile kaspersky ile simdi malwarebyte mining virüsü olabilirmi temiz çıktı hepsi malwarebytes simdi tarıyom
  5. K

Usb den giren virüs için illa format atılmalımı

arkadaşlar dün usb flaş bellekten trojan girdi direk sildi kaspersky sorun yok gibi gözüküyo ama en korktugum sey mining yani donanımsal geri dönüş olmayan zararlar sizce format atmama gerek varmı içinde bivsürü dosya var
  6. K

Pc ye virüs bulaştı yardım edin

arkadaşlar pc ye virüs bulaştı ve klaspersky tehdit yok diyo sildim diyo ama ben süpheleniyom format usbsi hazırlıcak baska cihaz yok sildigi şeyler ise win trojan ve musallat exe format atmaya gerek varmı bu cihaazdan usbye format uysbsi hjazırlimmi
  7. K

Minecraft sunucusu kurmak kendi sistemimde

Hocam simdi benim 32 GB DDR5 RAM'im var ve 9060XT 16 GB ve R5 7500F var. Bunlarla server açabilir miyim sıkıntı olur mu yardım edebilir misiniz? kendi bilgisayarım yavaşlatırmı falan bide sunucuyu kapatınca bunun ram kullanımı flaan gidiyo demi bilgisayuarım normal çalışıyo 5 kişi falan survival...
  8. K

Cs2 2k monitör için en iyi çözünürlük

arkadaşlar 27 inç 2 k monitör var hangi çözüürlük iyidir 2k ince gözüküyo
  9. K

Hangi driverlar kurulmalı

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b650m-r/helpdesk_download?model2Name=PRIME-B650M-R arkadaşlar ben burdan audio bide lan kurdum ama eski galiba en yeni indirme linklerinimi yükliyim burdanmı yükleyeyim indirmeden önce böyle değildi ses kalitesi şimdfi bi...
  10. K

H2002E pro alınır mı?

Arkadaşlar ben h2002 e almadım pro olanını aldım 60 mm ve 699 tl ye iyi yapmışmıyım iade edimmi yoksa daha gelmedi
  11. K

Çok ucuz mikrofon öneri

200 tl ye falan mikrofon önerisi yapın kalitesiz olcagını biliyom ama bi kaç ay idare etse yeter param yok suan sesim karşı tarafa gitsin yeter yani dip seside steelseries sonarla falan hallederim ama bu ucuz fiyata en iyisini almak için ne önerebilirnisinz
  12. K

Edit programı önerisi

arkadaşlar video editlemek istiyorum ama after effects çok pahalı korsanada güvenmiyorum ama en sonunda artık onu yüklicem o noktaya getirdi beni capcutda istedigim şeyleri yapamıyorum
  13. K

Yazılım öğrenmek istiyorum

arkadaşlar daha liseli oldugum için ufaktan biraz bi gelişmek istiyom çok bi şeyim yok ama en aızndan bilgim oılsa iyi olur sıfırdan nasıl nerden başlamalıyım yapay zeka yönünde ilerlemek istiyorum zormu falan yardımcı olursanız sevinirim
  14. K

OYUN ÖNERİN LÜTFEN!!

Arkadaşlar yeni pc aldım 9060xt 7500f li Yrni oyunları açar yani ama ne oynıcagımı bilmiyorum suan doom eternalda 3 bölüm bitirdim ve yani gerçekci vurul hissiyatı iyi olan aksiyon dolu bi oyun önerirseniz iyi olur boş boş ara sahneler izlemek bana göre değil suan ise battlefield v yüklğyırum
  15. K

Valorant 9003 hatası bios ayarları

Arkadaşlar asus anakart en son sürüm bios kullanıyorum bu hata için ne yspmam lazım
  16. K

XIGMATEK MASTER X II PRO SİYAH ODIN II FAN AYARLARI

XIGMATEK MASTER X II PRO SİYAH ODIN II KASANIN FANINI NASIL AYARLIYACAGIM BULAMADIM BİLEN VARSA YAZSIN
  17. K

Windows 11 pro key alma

win11 pro keyler hepsiburada saglam lkisans gibi yerlerde satılıyor bunlar güvenilir mi? ve retail keymi oem keymi oem keyi ve retail keyi sadece tek kişimi kullanıyor yani bizmi
  18. K

Ayarlar nasıl olmalı amd

arkdaşlar yeni pc aldım amd software falan yükledim ama ayarlar nasıl olmalı biosdan expo 1 ram 6000mhz yaptım ve fanları turbo yaptım turbodan sıkıntı olurmu pc hocasının videosunda gördüm software a ellemedim ne yapmalıyım ve şuankilerden sıkıntı olurmu
  19. K

Windows 11 keyi nasıl alınır

Arkadaşlar saglam lisans da oem ve düz win11 var hangisi mantıklı fiyat farkı yüksek biraz duyduguma göre oem tek hesapta baglı kalıomuş düz win11 baska hesaplar falan etkinleştiriliyosa pc de sıkıntı olurmu
  20. K

Çözüldü✓ Ultragear 27gs75q-b nasıldır?

ultragear 27gs75q-b iyi midir?
Geri