Arama sonuçları: *

• Users: umut46122
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Çözüldü✓ KTC H27T22C Hata Alıyorum

merhabalar 3 saattir bu ürünü hdmi ile kullanıyorum fakat sorunlar üst üste geliyor ekran gidip gelme sorunu var gidip geldikten sonra da kırmızı kırmızı pikseller oluyor etrafta hdmi ile bağlanıyorum eski bilgisayara iade etmeli miyim
  2. U

Çözüldü✓ Ktc H27T22C osd ayarını bulamıyorum

1 saat önce monitör geldi fakat osd ayarını bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  3. U

7-8 bin tl arası monitör öneri

pc olarak 9060xt ve r5 7500f düşünüyorum oynadıklarım valorant cs2 ve hikayeli oyunlar renkler falan iyi olsun diyorum hz değeri de önemli benim için bunu düşünüyordum başta...
  4. U

40-60k arası monitör dahil sistem öneri

Merhabalar 10 yıl ardından babam bilgisayar almama izin verdi bütçemin bu kadar olduğunu düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  5. U

Gmod'a %50 indirim geldi alınır mı?

merhabalar uzun süredir gmod'a indirim gelmesini bekliyordum çünkü bilgisayarım ortalamanın altında (930mx i5 7200u 16gb ram) yani iyi oyunlar alamıyorum arkadaşlarla birlikte oynayacağız alsam mı almasam mı bilemedim toplam 50 dolar yatırmayı düşünüyorum bu sisteme başka iyi oyun ne alınabilir?
  6. U

Valorant skin önerisi

daha bugün 8900 vp aldım seri tetik şerif yada anomali şerif istiyorum ikisi arasında kaldım birde benim için en önemlisi olan bıçak. ben şahsen uzaylı avcısı bıçak istiyorum ama sonradan sıkma ihtimali var mı diye düşündürüyor özellikle ulupençe sizce ne almalıyım
  7. U

Hesabımdan Yapılan Küfür Meslek Hayatımı Etkiler mi?

Merhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi
  8. U

200mbps ttnet vs 1000mbps turkcell

Merhabalar şu an 200mbps ttnet kullanıyorum maraştayım ve aşırı memnunum valorantta 16 ping alıyorum falan geçen görevli bana dedi ki siteye 1000mbps'lik turkcell altyapısı yapılmış kuzenimde turkcell var ama o valorantta 40 ping alıyor ne yapsam bilemedim. yardımcı olabilirseniz sevinirim
Geri