Arama sonuçları: *

• Users: EmirGnss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EmirGnss

Yurt dışı telefon açılması

Dostlar merhaba, yurt dışı kapalı telefonlar açıldı mı? Açıldıysa nasıl yapıyoruz Yardımcı olabilir misiniz?
  2. EmirGnss

Dikey monitör önerisi hdm çıkışlı

Merhaba dostlarım, 2. monitörümü alacağım. Bütçem 5K. Dikey olarak kullanacağım. MSI, ASUS, LG markalarından önerileriniz varsa sevinirim. 180 Hz olabilir, düşük inç. Ancak DisplayPort yerine HDMI çıkışlı 180 Hz bir monitör olarak almak istiyorum. Öneri ve fikirlerinize açığım, yardımcı...
  3. EmirGnss

Monitör önerileri Hz çıkışlı

Dostlarım merhaba. İkinci bir monitör alacağım; VESA destekli olsun istiyorum. Ancak genel olarak DisplayPort görüyorum. Ekranlarımı açtığımda sürekli karşıma bir yazı çıkıyor, pek hoşuma gitmiyor. Bu yüzden bağlantı/çıkış tarafını ve yenileme hızını (Hz) buna göre kullanabileceğim bir monitör...
  4. EmirGnss

Bilgisayar teknik sorunu

“Merhabalar, Dostlarım, bilgisayarım masaüstü açıkken yalnızca arka planda Wallpaper Engine videoları çalışır hâlde uzun süre kalınca kendi kendine kapanıp tekrar açılıyor ve kilit ekranına geliyor. Sizce sorun nedir? Anlayan dostlarım yardımcı olabilir mi?”
  5. EmirGnss

Gezmek eğlenmek konaklama

Dostlar merhaba. Kısa süreliğine Ankara’yı gezmek istiyorum ancak oteller biraz pahalı. Bildiğiniz pansiyon veya uygun konaklama yeri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  6. EmirGnss

Saç şampuanı önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bioxcin Forte şampuan kullanmaya başladım. Kullanan arkadaşlarınız var mı? Öneriyor musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. EmirGnss

Fps ayarları teknik bilgi

Merhabalar, Dostlar, oyun oynarken sistemimin FPS değerlerini görmek istiyorum. Bunu her oyunda nereden görebiliriz? Bir uygulama üzerinden mi oluyor, yoksa bilgisayarın özelliklerinden mi anlaşılır? Bu konudan anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  8. EmirGnss

Uyarı yeme olayı silinmesi

Merhabalar; Dostlar, daha önce büyük harfle yazı yazmaktan uyarı almıştım. Fakat uzun zaman geçmesine rağmen bu uyarılar hâlâ silinmedi. Ne yapmak gerekiyor, hep böyle mi kalıyor? Bilgisi olan moderatör arkadaşlar veya dostlarım yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
  9. EmirGnss

Pc teknik sorular detaylı bilgi

Merhabalar, Dostlarım, GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12 GB GDDR7 192 bit, 6000 MHz CL36 DDR5, KIOXIA Exceria Plus G3 1 TB Gen4 (5000 MB/s), MSI B760 Gaming Plus WiFi DDR5, Intel B760 soket 1700, DDR5 6800 (OC) MHz ATX oyuncu anakart, Intel Core i7-12700KF 3.60 GHz, 12 çekirdek, 25 MB...
  10. EmirGnss

Platform üzerinden öğretici videolar

Dostlar, Udemy’den bir uygulama aldım. Mehmet Üzüm’ün “Fotoğrafçılığı Öğreniyorum” eğitimini izliyorum. Fotoğraf makinesinin kullanımını temelden öğretiyor; fakat anlamadığım bir mevzu var. Canon RP body modelini almak istiyorum. Bu eğitim içeriği benim için yeterli midir? Udemy üzerinden başka...
  11. EmirGnss

Powersupply marka güç

Merhabalar, Dostlar, power supply değiştirmek istiyorum. Şu anda sistemimde Bitfenix 750W 80+ Bronze PSU takılı. Benim düşündüğüm yeni model ise Asus ROG Thor 1000W 80 PLUS Platinum, 135 mm fanlı, full modüler. Bunun ekstra faydası var mı? Voltaj problemi yaratır mı? Konu hakkında bilgisi olan...
  12. EmirGnss

Ücretli key alım satım bilgilendirmesi

Merhaba dostlar, bu key veren oyun siteleri oluyor. Belli başlı ücret veriyorsun, örnek 1 ay boyunca o oyunu oynuyorsun. Ya bu tür oyunları aldığımızda başkası girmemesi için ne yapmamız lazım? Save aldığımızda, oynadığımız oyunda başkası girince yeniden başlıyorsun. Buna çözüm var mı...
  13. EmirGnss

Canon rp body modeli

“Merhaba, Canon RP body modelini nasıl buluyorsunuz? Kişisel çekimlerim için düşünüyorum. İlk defa alacağım; biraz araştırdım ve bu cihazı önerdiler. Lens önerilerinize de açığım. İstediğim çekim türü, örnekteki fotoğraftaki gibi arka planın tamamen bulanık olduğu çekimlerdir.”
  14. EmirGnss

Ram uyumluluğu teknik bilgi

Merhabalar. Dostlar, RAM’leri yükseltmeyi düşünüyorum. Yükseltirken yanlış almamak adına nelere dikkat etmek gerekiyor? Anlayan, bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
  15. EmirGnss

Canon eos rp (body) fotoğraf makinesi

Merhabalar, Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. İlk defa alacağım; genel olarak kendi çekimlerim için kullanacağım. Aklımda Canon EOS RP (body) var. Lens olarak da Canon RF 50mm f/1.8 STM modeli düşünüyorum. Konuya hâkim olan dostlar yardımcı olabilirse sevinirim.
  16. EmirGnss

Assasins creed valhalla silah seti önerisi

Merhabalar, Dostlar, Assassin’s Creed Valhalla’ya başladım. Oyun şimdilik sarıyor fakat ilerledikçe güçlü boss’lar çıkıyor karşıma. Oynayan arkadaşlar; zırh ve silah seti önerisi var mı? Ya da taktik vs. önerileriniz?”
  17. EmirGnss

Fotoğraf makinesi öneriler

Merhabalar, Dostlarım, 30–40 bandında bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Genellikle kişisel çekimler için kullanacağım. Lensleri güzel olan modeller hakkında bilgisi olan dostlarım bana bilgi ve önerilerde bulunabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  18. EmirGnss

Drone önerisi tavsiyeler

Merhabalar, Dostlar, ilk defa drone alacağım. Tavsiyeleriniz var mı? Marka olarak yardımcı olursanız sevinirim.”
  19. EmirGnss

Bilgisayar bakım tamir

“Merhabalar, Dostlarım, kasa temizliği ve parça takılması gereken durumlar oluyor. Eve hizmet veren güvenilir bir bilgisayar tamircisi var mı? Bildiğiniz güvenilir bir yer varsa önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.”
  20. EmirGnss

Forum aktifliği ve sorular

"Sorular soruyorum fakat cevap alamıyorum. Oysa ki görenler çok oluyor. Forumda aktiflik mi düşüyor, anlamadım. Yardımcı olur musunuz moderatör arkadaşlar veya dostlar?"
Geri