Arama sonuçları: *

• Users: Mst16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Taraklı ayak için Futbol Kramponu önerisi

Arkadaşlar öncelikle merhaba şuan bende 45 numara nike mercuial academy var ama küçük gelmeye başladı ve bende 47 numara olan bir krampon aramaya başladım seneye u 17 takımına katılmayı düşünüyorum yani bu kramponla antrenman filan yapacağım şuanki kramponumdan memnunum ama küçük geliyor ayrıca...
  2. M

Almanya’dan ps5 oyunları mantıklı mı Türkçe olurmu

Almanya’dan arkadaşıma aşşağıdaki ps5 oyunlarını aldıracağım sizce bu fiyatlara mantıklı mı hepsi toplam 6000 Tl yapıyor ayrıca oyunlar iyi mi? ve son olarak Bu oyunların çoğunda Türkçe destek var Almanya’dan aldığım için Türkçe destek olmama olayı olurmu şimdiden teşekkür ederim
  3. M

CD li Gran turismo 7 700 Tl ye alınır mı

Ps5 var bende arkadaştada çok çok az kullanılmış kutulu her şeyi tam gran turismo var bana 700 e salarmış sizce alınır mı?
  4. M

Ps5 için blueray sürücü

Arkadaşlar bu yaz oyun oynamak için ps5 alim dijital sürüm aldım 1 yıllık ps Plusta aldım ama internette gördüğüm CD koleksiyonu yapan adamlara çok özendim şimdi ps5 slim için blue ray sürücü almayı planlıyorum Türkiye’de MediaMarkt gibi yerlerde fiyatı 8000 tl gibi yurt dışında ise 80 Euro yani...
  5. M

Xbox 360 kolunu nasıl tamir ederim

Arkadaşlar bayağı bir eskiden Xbox 300 altmışm var iki tane kolu var ikisi de orijinal ama ikisini de böyle bir temaslık sorunu var böyle yani mesela küçük bir hareket bile ettirse mesela pili çıkıyor gibi yani kumanda kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim çünkü bir sürü oyun var bunların boşa...
  6. M

Beşiktaş Galatasaray maçına en kolay şekilde gitmek

Çanakkale’de yaşıyorum 4 Ekim cumartesi günü Beşiktaş maçı var bende galatasarayıyım maça gitmek istiyorum ama en ekonomik yol hangisi bilmiyorum ya Bandırma vapuruyla ya Tekirdağ yada Bursa üzerinden gideceğim ücretli yollar ve hepsi dahil olmak üzere sizce hangisi daha ucuz olur arabada 4 kişi...
  7. M

Beşiktaş Galatasaray maçına en kolay şekilde gitmek

Çanakkale’de yaşıyorum 4 Ekim cumartesi günü Beşiktaş maçı var bende galatasarayıyım maça gitmek istiyorum ama en ekonomik yol hangisi bilmiyorum ya Bandırma vapuruyla ya Tekirdağ yada Bursa üzerinden gideceğim ücretli yollar ve hepsi dahil olmak üzere sizce hangisi daha ucuz olur arabada 4 kişi...
  8. M

Construction Simulator Multiplayer

Ben PlayStation kullanıyorum bende construction Simulator diye bir oyunum var PlayStation Plus olduğu için arkadaşlarım da Xbox ürününe 113 TL’ye PC’ye indirecekler ben arkadaşlarımla beraber oynayabilir miyim onlar hiç üyelik almadan yani sadece 113 TL verip beraber oynayabilir miyiz
  9. M

8 yaşındaki kardeşime Oyun için tab s9 almalımıyım

Kardeşim 8 yaşına girecek doğum günü hediyesi tab s9 almalımıyım genellikle PUBG oynuyor arada bir bende kullanırım işlemcisi sayesinde uzun süre götürür diye tahmin ediyorum kalemini filanda öylesine ben kullanırım
  10. M

Çözüldü✓ Arkadaşım telefonumu çakma dandik kabloyla ps5 e taktı

Arkadaşım şaka olsun diye gittiğimiz ps cafede telefonumu oradaki dandik ışıklı bir şeffaf ışıklı kabloya taktı telefonumda 1 aylık yeni bir şey olurmu sizce
  11. M

Babama magsafesiz arabaya telefon tutacağı önerisi

Babamda xiomi mi 11 lite var internette araştırdım bu telefonda magsafe özellik göremedim babamda arabaya telefon tutucu istediği için magsafesiz kaliteli telefonu tutacak telefon tutacağı arıyorum
  12. M

İPhone 16 pro için bu kılıf alınır mı? sizce

Spigen iPhone 16 Pro Max ince Kılıf Liquid Air Hava Kanalı Teknolojisi™ Askeri Sınıf Koruma Matte Black Dokulu Yüzey Kapak - ACS07988 https://app.hb.biz/JTYc5zfnBMKI. Bu kılıfı beğendim koruması filan nasıldır
  13. M

İPhone 16 pro sert kılıf çizdi ve boya attı

İPhone 16 Pro için dandirik bir telefoncudan aldım sert bir kılıf kullanıyordum telefonum siyahtı bu arada sonra bir ay geçmesine rağmen telefonun üst kısımlarında boya atması oldu yan taraflarında da kılıfı takıp çıkarırken çizimler oldu yaklaşık bu bir ay içerisinde toplam on kere filan...
Geri