Arama sonuçları: *

• Users: POSİ_HERO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

PC Steamde ve epicte bağlantı sorunu yaşıyor bir türlü çözümümünü bulamadım

Bende bir laptop var bunu televizyona bağlamak için televizyonun yanına koymuştum fişi prize takacakken kablo çok gerildi ve laptop yere düştü yere düştüğünde açık vs değildi üzerinde bataryası vardı kabloyla adaptöre bağlıydı düştükten sonra sıkıntısız şekilde çalışmaya devam ediyor ancak steam...
  2. P

Bilgisayarımdaki kullanılar ??

Böyle bullanıcalar var bilgisayarımda normalmi??
  3. P

2k Monitrö önerisi MSI MAG 242C 23.6" 180hz 1ms alınır mı??

[H3 id='httpswww.itopya.commsi-mag-255f-e20-245-200hz-05ms-hdmi-dp-free-sync-premium-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u30472']https://www.itopya.com/msi-mag-242c-236-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-fhd-va-curved-1500r-gaming-monitor_u31122[/H3]
  4. P

Monitör ve Laptop standı tavsiyesi lazım

FHD120hz 180hz veya 2k 120hz 180hz curved flat fark etmez, marka bilindik olsun bozulmasın Monitör kolu kırılmasın, bükülmesin dönsün yeter ekran kartım 3050ti 4gb laptop buna görede monitör standına bağlanacak bir altlık gerek şu şekilde bir şey yapmak istiyorum setupu bütçe 8 9 k arası
  5. P

Monitör ve Laptop stand önerisine ihtiyacım var

90cmye 60cmli masamda hem laptop hem monitör koyabilmem gerekicek. Monitörüm ve monitör ayağım yok sadece laptopum var. Düşüncem bir kol ile masaya sabitlediğim iki farklı kol bağlantısı kurmak bir tarafta monitör bir tarafta laptop olacak şekilde bir şey istiyorum. Monitör tavsiyesine ve kol...
  6. P

Mavi Ekran Laptop Hdmı soketi sorunu

Merhabalar bende şu anda Monster Abra A5 17.2 laptop var laptop düz çalışırken hiçbir sorunu yok ama hdmi ile herhangibi büyük ekrana bağlayınca bir süre sonra kablo ve hdmı soketleri aşırı derecede ısınıyor bu parçalar bu kadar fazla ısınana kadar bir sıkıntı yok ısınınca ise ekranı yansıttığım...
  7. P

Laptop Isınmaya Bağlı Fps sorunu

Oyunlarda normalde 80 90 fps veren bilgisayarım şu zamanlarda 30 40 fps vermeye başladı , oyuna girdiğimde biraz oynadıktan sonra ekran kartı watt ını 20 25 lere çekiyor bu yüzden fps 35 40lara düşüyor 80 85 derecede çalışıyor dün bakım yaptım termal pedlerini değiştirdim termal macununu...
  8. P

LAPTOP İÇİN TERMAL PED

Monster Abra A5 17.2 laptopu kullanmaktayım termal macun bakımlarını yaparken termal pedleri yırtıldı yeni bir termal ped ihtiyacım var çok fazla ısınıyor . Şu an üzerindeki termal pedlerin kalınlığı 1mm diye ölçtüm buna göre bir termal ped lazım, bütün pedleri değiştireceğim kaç cm'e kaç cm...
Geri