Arama sonuçları: *

1. ibrahim28286

Öneri Monitör ve monitör standı

24 inç 240hz max 1ms olan monitör önerisi arıyorum hemde birbirine uyumlu (nasıl uyumlu bilmiyorum) monitör standı arıyorum max 5-6 k tutsa iy i olur
  2. ibrahim28286

Yardım Mafia 2 vs mafia 2 definitive edition

sizce hangisi daha iyi? hiç oynamadım ilk defa oynayacağım
  3. ibrahim28286

Öneri Fiyat performans kulak içi kulaklık

max 2k fiyatta ikili bağlantı yapabilen ses kalitesi kötü olmayacak bir şey arıyorum önerilere açığım
  4. ibrahim28286

Masaüstünün yanına laptopu 2.ekran yapmak istiyorum capture card önerisi?

masaüstünü laptopa bağlarken ctrl + k den laptopu göremiyorum miracast bulunmuyor diyor 2 bilgisayarda windows10 ama laptopta bağlanmak için ekran geliyor masaüstünde gelmiyor bunun için hdmi ile bağlamak istiyorum hem internet sıkıntısı olmasın istiyorum odam modeme uzak diye hangi capture...
  5. ibrahim28286

Yardım Sahibinden.com'a girilmiyor?

sahibinden.com a giriş yapamıyorum sizde de öylemi ?
  6. ibrahim28286

Yardım Sizce hangi mouse tipi daha mantıklı

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-m4-wireless-12-000-dpi-6-tus-optik-kablosuz-gaming-oyuncu-mouse-p-388351627 https://www.trendyol.com/razer/deathadder-v2-x-hyperspeed-wireless-gaming-mouse-hyperspeed-wireless-7-buttons-14k-dpi-p-313151469 asus pilli sanırsam ve bendede pilli mouselara...
  7. ibrahim28286

Öneri 1.5K-2.5K arası mouse

1500-2500 arası kablosuz şarjlı mouse arıyorum elim biraz büyük ondan boyutu büyük olursa iyi olur
  8. ibrahim28286

Çözüldü✓ Son gelen windows güncellemesi başarısız oluyor

Bu güncellemeyi yapıyorum pc yeniden başlıyor sonra yeniden açıldığında güncelleme başarısız ayarlar geri alınıyor diyor nasıl güncellerim pc yi
  9. ibrahim28286

Öneri 1.5 K ya şarjlı mouse önerisi

şarjla kullanmak daha iyi oluyor pil ile uğraşmaktansa bunun için 1k-2k arası önerilere açığım
  10. ibrahim28286

Çözüldü✓ Laptop adaptör güç kablosu için tavsiye

Yurtdışından msi laptop alıcam ama prize takılan girişi farklı olacak bu girişin tr versiyonu için orijinal bir şey mi almalıyım yoksa rastgele bir marka sorun yaratır mı orijinal almam gerekirse nereden bulucam onuda bilen varsa söyleyebilir mi...
  11. ibrahim28286

Çözüldü✓ Sizce 16gb mi 32gb rammi iyi olur?

üniversite için laptop almayı düşünüyorum ama 16gb mi yoksa 32gb arasında kaldım 20k fiyat farkı(işlemci de çok az yüksek olmasına rağmen 20k) oluyor genelde yada daha az sizce 16gb işimi görürmü
  12. ibrahim28286

Çözüldü✓ Üniversite için laptop önerisi

laptop ile anılarım hiç sevmiyorum ama başka şehire gideceğim için artık zorundayım bütçe ortlama 45 50 civarı benim sinirlerimi bozmayacak hem oyun hemde üni için kasmayacak beni sinirlendirmyecek önerilere açığım
  13. ibrahim28286

Youtube Youtube de otomatik video arayüzü değişiyor

ss te görüldüğü gibi 2 tane video arayüzü var bunu nasıl düzelticem
  14. ibrahim28286

Çözüldü✓ Nolur yardım edin mavi ekran yiyip duruyorum

Arkadaşlar olayı baştan anlatıyorum ramlerim 3600 lük fakat 2133 mhz olarak kullanıyodum düzeltmeye çalışınca ise pc başlama ekranında donuyordu bende mecbur geri tekrar 2133 mhz olarak ayarlıyorum yaklaşık 1 saat önce faceit anticheat açmaya çalışırken memory i. Hatasını çekirdek yalıtımı...
  15. ibrahim28286

Çözüldü✓ Nvidia güncelledikten sonra cs2 girmiyor

nvidanın yeni sürücüyü indirdim ama kuramıyorum bu yüzdende cs2 ye girmiyor
  16. ibrahim28286

Yardım Windows ta ekran karardı oyunlar kendini otomatik tam ekran yapıyor

selamlar yanlışlıkla klavyede rastgele tuşlara bastım nasıl diye soracak olursanız klavye bilekliği yanlışlıkla üstüne düştü düştükten sonra ekran gitti ve bazı renkler çok soluklaşmaya başladı bazı şeyler ise renklenmeye başladı bazı oyunları otomatik tam ekrana almaya başladı bu yüzden alt tab...
  17. ibrahim28286

Yardım Windows ta ekran karardı oyunlar kendini otomatik tam ekran yapıyor

selamlar yanlışlıkla klavyede rastgele tuşlara bastım nasıl diye soracak olursanız klavye bilekliği yanlışlıkla üstüne düştü düştükten sonra ekran gitti ve bazı renkler çok soluklaşmaya başladı bazı şeyler ise renklenmeye başladı bazı oyunları otomatik tam ekrana almaya başladı bu yüzden alt tab...
  18. ibrahim28286

Yardım Arkadaşlar ram frekansını yükseltemeyiyorum

msi x570s torpedo max ım var 2 tane 8x2 corsair 3600mhz rami 3600 yerine 2133 de kullanıyorum ama bios ta 3600 e aldığımda F10 yapıp kaydettiğimde pc açılma ekranında donuyo bazen en başa atıyo tekrar dönüyo sonra tekrar başa dönüyo biosa girip 2133 e aldığımda ise normal olarak açılıyor
  19. ibrahim28286

Yardım Almam gereken fps değerini alamıyorum cs2 de anlayanlar bakabilir mi

işlemcim r5 5600x ekran kartım rtx 3070ti ram 16gb hatta sıvı soğutma flnda var Orta ayarlarda hiç senkron çalışmıyor bazen 150 bazen 70 e düşüyor ya da çıkıyor
  20. ibrahim28286

Öneri Sizce hangi assasins creed oyunu daha iyi?

merhabalar birtane ac oyunu almak istiyorum ama hangisini alacağımda kararsızım öğrendiğime göre hikaye farklı farklı olsa bile yadırganmıyomuş bende ilk oyunu yerine orta veya sonlardan birini tecrübe etmek istiyorum sizin öneriniz ne olur?
Geri