Arama sonuçları: *

• Users: renaz72
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

DDR 5 sistem ram fiyatları

DDR 4 sistemim var yeni bir DDR5 sistem topladım son parça olarak ram im eksik ram fiyatları düşecekse ddr4 sistemimi kullanabilirim amadüşmicekse daha fazla yükselmeden almak istiyorum ne yapmalıyı patriot viper venom 6000mhz olan rami almak istiyorum.
  2. R

Ekran kartı seçimi için yardım

ekran kartı seçerken arada kaldım 2. el bir RTX3080ti mi alsam yoksa yeni bir RX9060XT mi diye fiyatlar birbirine çok yakın çok oyun oynayan biri değilim genellikle hikayeli yüksek grafikli oyunlar oynuyorum performans benim için önemli ama yeni bir kart mı yoksa daha güçlü eski bir kartmı...
  3. R

Kasa önerisi istiyorum

Merhaba kasa önerisi istiyorum ön tarafı ve yan kapağı cam olan en az 650w 80+ sertifikalı psu bulunan bir kasa önerisi istiyorum...
  4. R

Sıvı soğutucu önerisi istiyorum

3 fanlı 360mm siyah sıvı soğutucu iş gören güzel bişey istiyorum bütçem biraz kısıtlı teşekkürler.3500tl
  5. R

Ayarlanabilir ışıklı ram önerisi

tek modül 16gb CL30 6000MHZ gibi değerlere sahip ram önerisi istiyorum ışıkları ayarlanabilir olsun bütçem 3000e kadar çıkabilirim
  6. R

Anakart önerisi anakart öneri

biostar b650mt anakart almayı düşünüyorum ama kararsızım böyle 4bin tl ye kadar en fazlazorlarsam 4500e kadar çıkabilirim bi öneri verirmisiniz işlemci olarak ryzen 5 7500f ekran kartı olarakta rx 600 yada 6750xt almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Geri