Arama sonuçları: *

1. M

Anahtar ters sıkıştı

Arkadaşlar ilk defa böyle bir şey yaşıyorum dalgınlığıma geldi anahtarı ters taktım sonra döndürdüm ve yarım turda sıkıştı kaldı ne yapabilirim?
  2. M

Samsung galaxy a50 pil kötü sorunu

Samsung galaxy a50 telefonum var telefon şimdiye kadar hiç işlem görmedi geçen hafta pil uyarısı verdi pilin değişmesi gerektiğini söylüyordu ve bende pili telefoncunun orjinal dediği pille değiştirdim pilin kutusunda svc sevt yazıyordu sonra eve geldim ve gene pil değişmeli hatasını verdi ve...
  3. M

Çözüldü✓ Bilgisayarım 1 uzun 3 kısa bip sesi veriyor

Arkadaşlar benim bilgisayar ilk başta açılmamıştı ama sonra ekrankartının metalini tam kaldırmadan sürdüm ve tam tutturamamışım galiba biraz etrafada yayılmış ama ondan sonra açıldı fakat çok ışındı sonra 5 dakika kadar kullandım sonra ekran gitti ve tekrar açtığımda 1 uzun 3 kısa bip sesi...
  4. M

Sizce bu bilgisayar alınır mı??

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-3070-sistem-akvaryum-kasa-1275639328/detay
  5. M

Lg AN-MR500G sihirli kumandam pin istiyor

Lg AN-MR500 sihirli kumandam başka bir android tvye bağlamaya çalıştığımda pin istiyor bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun
  6. M

Obp puanım gitmek istediğim okuldan düşük nakil yaptırsam girebilirmiyim?

Arkadaşlar benim obp puanım 92 fakat bu sene 95 le almış okula nakille gitmek istiyorum böyle bir şey olurmu? Alırlarmı? Eğer alırlarsada neye göre alıyolar birisi açıklarsa çok sevinirim ayrıca okulunda 4 tane boş kontenjanı var şuanda
  7. M

Çözüldü✓ 1000 TL'ye Kablosuz Kulakiçi kulaklık önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda kulakiçi kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık arıyorum ve önerilerinizi bekliyorum
  8. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 işlemci ve MSI Rx5600XT Gaming X ekran kartı 16500 tl alınırm?

İşlemci: Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: MSI Rx5600XT Gaming X Oyuncu Ekran Kartı (en performanslı 5600xt modelidir) 4 Bakır Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Anakart:MSI B450M Gaming Plus Anakart Ram:Crucial ballistix 8gb+Xpg 8gb 16gb Depolama;Kingston A400 256gb SSD 250gb HDD Pollux Mesh Kasa (4...
Geri