Arama sonuçları: *

• Users: yigitizmir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ Pc Performansını Arttırmak İçin Neler Yapabilirim ?

Herkese iyi forumlar. Asus x870e 9070xt taichi 7800x3d 2 TB gen m2 2 x 16gb 6000mhz cl30 ram Fsp vita gm 850 Cinebench test puanı 18100, 79 derece CPU Furmark testinde , 61 derece gpu, fanların dönme hızı %35 Cihazda henüz bilmediğim bir çok değer var . Bir çok oyunda 2k ultrada...
  2. Y

Öneri Pc İçin Soundbar Önerir Misiniz

Hayırlı günler . Monitörün sesi yok o yüzden soundbar arıyorum. Oyun modu olan , çok yer kaplamayan . Ses kalite iyi olan başkada bir şey istemiyorum. 2000 TL civarı. Anakart Asus tuf x870e Teşekkürler şimdiden .
  3. Y

Mavi Ekran Sistem Kaç Para Eder

Asus tuf x870e gaming plus wifi7e 7800x3d ASRock 9070xt taichi Ocypus delta L36 beyaz G.Skill 32GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000mhz CL30 Fsp gm 850 Revenge as supernova x7 argb beyaz Kioxia gen5 2tb M2 M2 Xiaomi g7 mini LED 2k monitör Gameoower Eva 7 Bu cihaz kaç Para eder arkadaşlar ...
  4. Y

Öneri Pc İçin Gamepad Önerisi

Selam dostlar PC için gamepad arıyorum. Bunca zaman hep PlayStation kullandım , gördüğüm kadarıyla PC için gamepadlerin hepsi Xbox tarzı . Alışabilir miyim , kullanabilir miyim bilmiyorum. Genelde hikayeli oyunlar için kullanacağım. Önceligim PS kolu gibi olmasi . Alışkanlıktan dolayı. Ama...
  5. Y

Yardım Am5 Sıvı Soğutucu Pompa Vidalari Yok

Arkadaşlar bilgisayarcı arkadas sıvı soğutucunun vidalarını kaybetmiş am5 . Ocypus delta L36 360mm. Bu vidaları nasıl tedarik edebilirim .? Sinerjiyi aradım marka ile konuşun dedi. . Şimdiden teşekkürler
  6. Y

Yardım Dram Işığı Yanıyor Görüntü Alamıyorum?

Selam arkadaşlar Asus tuf x870e plus wifi anakart 2x16gb hyper venom Anakart bugün açıldı. Ne denediysem başaramadım görüntü almayı . Tekli çalıştırdım . İki ramide ikinci slotlara taktım . Başaramadım. Bu anakart ve Rami kullananlar yardımcı olursa sevinirim .
  7. Y

Yardım PC orjinal oyunlara Türkçe yama yapılır mı ?

Selam arkadaşlar . Başlıkta da yazdığım gibi , oyunları Türkçe oynamak istiyorum. Orjinal oyunlara Türkçe yama yapılır mı? Yapılırsa nasıl yapılır ? Teşekkürler
  8. Y

Öneri Sistem kaç para eder

Selamlar AOC gaming C27G2ZE İ5 9400f 2x8 crucial 2666mhz 1.2V Asus prime b265m-k Asus ROG strip 2070 LG kasa Sistem bir arkadaşımın , satmak için fiyat araştırması yapıyoruz . Şimdiden teşekkürler
  9. Y

Çözüldü✓ Sisteme akvaryum kasa önerisi

Arkadaşlar selam. Hava sirkülasyonu iyi olan , ses çıkarmayacak ,siyah , argb fanli ATX kasa arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 7809x3d 9070xt Ocypus delta L36 sıvı soğutma girecek. Şimdiden teşekkürler.
  10. Y

Çözüldü✓ ASUS TUF İadesi Sonrası Anakart Önerisi

Selam arkadaşlar. 7800x3d ASRock Taichi 9070xt Kioxia Exceria plus G4 gen5 2tb Ocypus Delta L36 Fsp vita gm 850 gold Revenge supernova 7argb 2x16 gb hiper venom 6000mhz cl30 Monitör ,Xiaomi G Pro 27i Tüm parçaları aldım Asus tuf gaming x870e plus wifi7 almıştım anakart arızalı çıktı , iade...
  11. Y

Yardım Garantiye giden ürün hakkında yardıma ihtiyacım var .

İyi akşamlar arkadaşlar . Anakartin geçen ayın 11'inde Vatan bilgisayar garantiye verdim. Bu kadar zaman geçti ve hala net bir sonuç yok. Aradığımda ' Değişim için firmadan cevap bekleniyor ' diyorlar sürekli . Firma Asus Nasıl bir yol izlemem lazım , yapmam gereken bir şey var mı ? Bu...
  12. Y

Priz ve fiş için yardım

Selamlar TV , modem ( 2 priz ), sound bar ( 2 priz ) , şarj aleti . Bunlar 6'li prize bağlı ve birbirine çok yakın. . Şimdi bilgisayar ve monitör için 2 priz daha gerekiyor . 850w PSU var , PC ve monitör prize uzak 2 3 metre kadar. Herhangi bir sorun yaşamamak için Priz önerisi ve nasıl bı...
  13. Y

Öneri Masaüstü için sıcaklık göstergesi

Selam arkadaslar CPU ve Gpu sıcaklıklarını görebilmek için şık ve uygun fiyatlı gösterge önerir misiniz ? Değerleri doğru olan Bütçe belirlemedim fakat 1-2k arası olirsa sevinirim.
  14. Y

Philip Hue benzeri ışık sistemi önerisi

Merhaba , ışıklandırma ve ambians için ışıklandırma sistemi arıyorum. Daha önce Philip Hue kullanmıştım fakat fiyatları çok yükselmiş , kontrol ve kalitesi yakın olan muadil bir öneriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler
  15. Y

Yardım Monitör tavsiyesi , lütfen yardım.

Hayırlı bayramlar . 7800x3d ve 9070xt sisteme monitör arıyorum. Bakıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum. 30 inch ve üstü Hikayeli oyunlar için Hoparlör olmasa da olur Dikey olmasa da olur Ghosting ve ışık sızması sorunları oluyormuş VA panellerde Oled'lerin ledleri yanıyormuş...
  16. Y

Üst komşunun yaptığı gürültüyü nasıl kaydedebilirim ?

Selamın Aleyküm . Üst komşu o kadar çok gürültü yapıyor ki artık sinirlerim bozulmaya başladı . Tepinmelerini geçtim Günün her saati birşeyleri yerlere atıyorlar , sanki Kaya atıyorlar. Sanki deprem oluyor o derece. Telefon sesleri algılamıyor sanırım. Bunun için hangi ürünü kullanmalıyım...
  17. Y

Çözüldü✓ Sisteme Anakart tavsiyesi

Selamlar. 7800x3d ASRock Taichi 9070xt 0c Kioxia Exceria plus G4 gen5 2tb Ocypus Delta L36 Fsp vita gm 850 gold 32gb 6000mhZ cl30 hiper venom Revenge supernova 7argb Bu sistem için ATX, beyaz , wifi ve Bluetooth olan , uzun zaman kullanabileceğim anakart önerir misiniz ? Bütçe 10k. MSI b850...
  18. Y

Öneri Oyun için Klavye mouse ve mousepad önerisi

Merhaba arkadaşlar . Klavye , öncelik aRGB ve sessiz olmasi Bütçe 2500 TL Mouse, öncelik kablosuz olmasi 2000 TL . Razor orochi iyi midir ? Ve bunlar için mouse pad. Büyük olsun ve varsa argb istiyorum bütçe 500 TL Kaliteli olup çok düşük fiyatları da onerebilirsiniz. Teşekkürler.
  19. Y

Yardım 2 monitör arasında kaldım .

Herkese selam . 7800x3d 9070xt taichi kullaniyorum. Hikayeli oyunlar oynayacağım genel olarak. 2k için monitör arıyorum fakat hiç bilgim yok . Okuduklarim kadarıyla ghosting gibi sorunlar oluyormuş ne olduğu hakkında net bir bilgim yok. İki monitör arasında kaldım. 9 taksit olmalari ve büyük...
  20. Y

Çözüldü✓ 2k monitör tavsiyesi

Selam arkadaşlar 7809x3d ve 9070xt Taichi kullanacağım. Monitörler hakkında en ufak fikrim ve bilgim yok. 30 inch olsun istiyorum . Hikayeli oyunlar ve film izlemek için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim Bütçe 10k , Şimdiden teşekkür ederim.
Geri