Arama sonuçları: *

• Users: Ali K
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bu kadar coil whine normal mi ?

Merhaba geçtiğimiz günlerde Sapphire anakarta geçiş yaptım, önce ki anakartım basit bir model olan Asus b650m-k idi. Yeni gelen anakartım Nitro model olduğu için faz yapısı biraz daha fazla ve çift 8 pin ile çalışıyor. Bu değişimi yaptıktan sonra alakasız bir şekilde güç kaynağım coil whine...
  2. A

Sapphire B850M nitro+ anakart aldım

Asus B650m-K anakart ile sorun yaşayıp, servisin iş bilmezliği yüzünden bıkıp, bir anda yeni anakart arayışına girdim ve karşıma Sapphire B850M nitro+ modeli çıktı, ekran kartında 9070xt nitro kullandığım için kalite konusunda tereddütüm olmadı. Kart elime bugün ulaştı ve ambalajı açar açmaz...
  3. A

Asus anakart ve servispoint mağduriyeti

Merhaba, 1 yıllık Asus B650m-k anakart kullanıyorum, bir süredir kullanmadığım bilgisayarımı geçenlerde açtığımda sistemden görüntü alamadım. Sorun 2 ram slotuna aynı anda 2 ram takınca çalışmamasıydı. Slotlarlar tek tek çalışıyor ve ramler tek tek sorunsuz çalışıyordu. Ne zaman 2 adet bellek...
  4. A

Serviste ısıl işlem görmüş anakart

Merhaba, Asus b650m-k anakartım çift ram takınca vermiyordu, slotlara tek tek ram takınca sorunsuz çalışıyordu. Ben de bu durum üzerine ürünü servise yolladım, servisten çıkan raporda ise ürünün Ram kontrolcüsüne ısıl işlem uygulandığı ve sorunsuz çalıştığını yazmışlar. Lehimlerinde bir çatlak...
  5. A

Çözüldü✓ XPG ram kitlerinde RGB ve SPD arızası

Merhaba, 10 aylık kendi topladığım bilgisayarımda, RAM kitimde bir sorun var. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarıma ekran kartı, sıvı soğutucu vs aldım, herşeyi tamamladım, BIOS'ta expo ve pbo ayarlarını yaptım. Daha sonra baktığımda ise RAM modüllerinden birinin RGB aydınlatması farklı yanıyor...
Geri